isos81
Eylül 8, 2021, 5:20öö
9714
Bir beğenen (Mevlevisultan), bir de beğenmeyen (ben) yorumu var aşağıda. Beğenmediğim için ikinci kitaba devam etmedim ben. Ayrıca üçüncü kitap da hala gelmedi.
[0001756368001-1]
Güzel kitap sürükleyici, başarılı. Merak uyandırıyor. Aslında başlarda klişe bir intikam hikayesi gibi başlıyor gibi olsa da ben eyvah dediğim sırada neyse ki toparlıyor ve özgün bir maceraya adım atıyoruz.
İncelemede spoiler yok. Kitap okuma zevkinizi baltalayacak bir bilgi vermedim. Gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz rıhtım ailesi
Baskısında sorunlar mevcut. Pegasus iyi iş çıkartmış olsa da malesef yazım hataları kitabın da tansiyonunun yükseldiği son kısımlarda iy…
[image]
Nevernight (Kuzgunun Gölgesi) - Jay Kristoff
Okuduğum kadarıyla genelde sevilen bir kitap olmasına rağmen ben pek sevemedim maalesef. Aslında ilginç bir yazı stili var yazarın. Normal hikayeyi anlatırken, yazı italik hale geçtiğinde anlıyoruz ki geçmiş anlatılmaya başlanmış. Ayrıca yazar doğrudan okuyucuya sesleniyor, ben normalde bu türü pek sevmiyorum ama bu sefer rahatsız etmedi. Ayrıca geçmişte yaşanan bazı olayları ve bazı bilgileri hikayeye yedirmek yerine dipnotlar ile açıklamay…
Kitapları kitaplıkta tutma tercihi de tamamen size ait. Ben kitaplığımdan kolay kolay kitap göndermem.
4 Beğeni