Rıhtım Kamarası

Ana ekrana eklemek değil uyumsuz olan uygulama yoksa ona gerek yok, bildirim olayına kullandığınız tarayıcı ile uyumsuz diyor, açmıyor.

@Agape Küfürlü falan mı konuşacaksın benimle? :smile: :smile:

2 Beğeni

Ben safari pek kullanmadığım için dikkat etmemiştim, evet öyleymiş. Desktop için değil ama Mobilde Chrome varken, kim neylesin safariyi :slight_smile: Tarayıcını değiştir.

1 Beğeni

@Ufuk en iyisi yeni telefon al. :joy: @alper delirecek az sonra. Küfürlü konuşmak… Ben! Üstüme iyilik sağlık. :sweat_smile:

images%20(33)

3 Beğeni

Baktım daha önce Opera yüklemişim onda deneyeyim dedim, o da uyumsuz :slight_smile: Deneyeceğim başka tarayıcı Pc’de Firefox kullanıyorum uzun zamandır ona bakarım. Safari’den ben memnunum sorunsuz :slight_smile:

@Agape Delirmez sen bizim özel konuşmalarımızı görsen ooo :smile: 4-5 saat öylesine konuşmuşluğumuz vardır. Kendim kitap okumak istemediğim zaman @alper’in vaktini çalıyorum :dancer: :slight_smile:

2 Beğeni

Hiç boşuna uğraşma, ben şimdi bilindik olan tarayıcıları denedim, muhtemelen İOS izin vermiyor :slight_smile: hepsinde aynı.

1 Beğeni

Destekliyorum. :joy: Yeni yılda özellikle daha çok vaktini çalarsan @alper 'i geçebilirim. (Hayalimde filan)

3 Beğeni

Thanks :sweat: Neyse artık baktıkça görürüm en teknolojik yöntem bu şimdilik :smile:

1 Beğeni

@Agape Sappho’nun şiirlerini okuyorum, Sappho’da ara ara kazanın ateşini harlamış :slight_smile:

2 Beğeni

Arka planda da ben tam bir antivirüs sistemi gibi poz vermişim. Heyt be! :joy:

Sappho aslında benim. İtiraf ediyorum. :sweat_smile:

Ekleme: @Ufuk @erdo koşun @alper kitap okuyor. :expressionless:

4 Beğeni

@erdo muhtemelen iş yerinde çalışıyor.

@Ufuk ise tarayıcı bildirimlerini göremediği için posta güvercini ile bildirimleri iletmek gerekiyor.

iletisim-araci-posta-guvercini

4 Beğeni

IOS izin veriyor, ben İphone kullanıyorum ve ana ekrana ekledim. @Ufuk bey Sanırım Chrome yüklemek gerek.

2 Beğeni

Evet Ana ekrana ekleniyor ama bildirimlere izin vermiyor.

2 Beğeni

Evet çalışıyorum :slight_smile:
Öğle tatillerinde çıkmayarak o 1 saatlik boşluğa kitap sığdırmaya çalışıyorum.
@Agape freelance olmanın güzelliği burada işte :smiley:

Bildirim : @Ufuk bey sizi de ilgilendirebilecek 1 bildiriminiz var. :grimacing:

4 Beğeni

Ana ekrana eklemek mesele değil de bildirim olayına izin vermiyor. Chrome ben denemedim ama @alper denedi. Alternatif yöntemi varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

@erdo Hangi saat aralığında boşsun ve özelden telefonunu yazarsan sevinirim :joy:

@Agape sayfa bomboş bu tür metne engel olamayız aralarda gene okur. Daha kafasını vermesi gereken bir kitap olmalı :slight_smile:

3 Beğeni

Ötekileştirildim @erdo kardeş, görüyor musun? Cadılar Bayramımı kutlamayan herkesi rahatça utanç duymaları için üç gün banlayacağım. Bunu da belirteyim. @Ufuk bey ise 7 gün banlanacak çünkü kazana düştü kendileri. :buyucu:

4 Beğeni

Ay sonu değil mi cadılar bayramı? Benim cadılar bayramı ile tek ilişkim steam indirimleri :joy:

3 Beğeni

Tamam ben uyarımı önceden yaptım zaten.

@erdo üç, @Ufuk yedi, @Ozgur on üç gün banlanacak ay sonu. Bunlar benim kara listem. Birkaç isim daha var ama sürpriz olsun diye şey etmiyorum. @BiblofilYouTube, @Buyici

Not: @alper listeye dahil edilmemiştir. :smirk:

4 Beğeni

Takvime kutlama olarak ekledim. :slight_smile: @Ufuk 'u feda edebiliriz, herkesin yerine 1-2 saatliğine Ufuk kurbağa olursa, kara liste beyazlamış olur :slight_smile:

4 Beğeni

Bütün bir sene kurbağa olacak desene. :buyucu: Kullanıcı adını da mı değiştirsek acaba? :thinking: Neden hep böyle oluyor @Ufuk? Anlayan bana da anlatsın.

4 Beğeni

Saygıdeğer denetmenim, ben bayram vesilesi ile bu haftasonu elinizi öpmeye gelecektim. Bayramın ilk günleri kendi ailemi ve eşimin ailesini dolaşıyoruz vakit kalmıyor.
Haaa bunu diğer arkadaşlar akıl edemediyse her türlü takdir etmiş olduğunuz cezaları haketmişlerdir.
Saygılarımla…

4 Beğeni