Bekliyorum öyleyse…
Ben kara listeye nasıl girdim yahu
Ben bu aralar pek bir Fransızım foruma af buyur muhterem cadı hocam. Cadının ettiği kurbağadan sual olunmaz.
Aaaah ah nerde eski bayramlar. Ziyaretler olurdu, el öpülürdü.
Şimdiki gençler bi mesajla geçiştiriyor.
@BiblofilYouTube Sen günahlarını biliyorsun. Belki seni affedebilirim ama gelecek günler gösterecek.
@Buyici Fransa’yı bize tercih etmeyecektin. Seni affetmeyeceğim. Kalbimi bir şeker ambalajı gibi burup bir kenara attınız Kingebu.
@erdo Kesinlikle haklısın. Gelirken ufaklığı da getir. Ona ayrı sürprizlerim var, size başka.
Ayrıca sayın denetmenim bize de sayfa bildirimi gelmiyor ama biz F5 yapmayı biliyoruz
@alper ne yaptıysa ikimizi nasıl sattıysa ceza almıyor, sen anca bana yürü
@Agape neden Alper listeye eklenmedi. Cadılar okumayı da okuyanı da sevmez
Bir insan üst üste bu kadar haklı olmamalı. Bu Cadılara özel bir meziyet. Bu sebeple ban süreni 4 güne şey ettim.
Ekleme: @Ufuk sana vereceğim cevabı muhtemelen sevmeyeceksin ama cevabımı yine de vereceğim. “Ceza vermemeyi tercih ettim.”
Beni etiketleyerek bir ileti yazar mısınız bakayım bildirim gelip gelmediğine
Sayfa açıkken değil, telefon uyku modundayken bildirim olayını kastetmiştik. O şekilde bildirim bana da geliyor, yoksa zaten hiç bir şeyi takip edemem.
Ha onu bilemiyorum, hiç bakmadım
Teşekkürler, sağolun yine de
Ben artık @alper ile halledeceğim. Alper sen zaten sürekli forumdasın, benimle ilgili bir durum olduğunda çaldırırsın
Güvercin yollamıştım, gelmedi mi? Kaytarmış yine bir sonraki bildirim mesajını kuzgunla göndereceğim.
@Agape Ben zaten sabah 6-7 gibi uyuyorum buralarda olurum.
6-7 geç. Saat tam 5 olduğunda bekliyorum.
Takvime ekler, tam 5’de burada olurum, bakalım başka kimler olacak.
Düşündüm de sen @Ufuk 'u dört olunca uyandır. Uyku sersemi olmasın sonra. İyice açılsın. Ne kadar düşünceli olduğumu da görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok.
O biraz zor olur, o saatte kuzgunlar çalışmıyor, baykuş göndermem gerekecek, Muggle’ın baykuşu olmaz diye sihir bakanlığı elimdeki tüm baykuşları aldı.