Rıhtım Kamarası

Bekliyorum öyleyse…

giphy%20(1)

7 Beğeni

Ben kara listeye nasıl girdim yahu :smile:

2 Beğeni

Ben bu aralar pek bir Fransızım foruma af buyur muhterem cadı hocam. Cadının ettiği kurbağadan sual olunmaz. :joy::expressionless:

2 Beğeni

Aaaah ah nerde eski bayramlar. Ziyaretler olurdu, el öpülürdü.
Şimdiki gençler bi mesajla geçiştiriyor. :grimacing:

3 Beğeni

@BiblofilYouTube Sen günahlarını biliyorsun. Belki seni affedebilirim ama gelecek günler gösterecek. :smirk:

@Buyici Fransa’yı bize tercih etmeyecektin. Seni affetmeyeceğim. Kalbimi bir şeker ambalajı gibi burup bir kenara attınız Kingebu. :cry:

@erdo Kesinlikle haklısın. Gelirken ufaklığı da getir. Ona ayrı sürprizlerim var, size başka. :buyucu:

4 Beğeni

Ayrıca sayın denetmenim bize de sayfa bildirimi gelmiyor ama biz F5 yapmayı biliyoruz :grimacing:

2 Beğeni

@alper ne yaptıysa ikimizi nasıl sattıysa ceza almıyor, sen anca bana yürü :smile:

@Agape neden Alper listeye eklenmedi. Cadılar okumayı da okuyanı da sevmez :smile:

3 Beğeni

Bir insan üst üste bu kadar haklı olmamalı. Bu Cadılara özel bir meziyet. Bu sebeple ban süreni 4 güne şey ettim. :buyucu:

Ekleme: @Ufuk sana vereceğim cevabı muhtemelen sevmeyeceksin ama cevabımı yine de vereceğim. “Ceza vermemeyi tercih ettim.” :sweat_smile:

4 Beğeni

Beni etiketleyerek bir ileti yazar mısınız bakayım bildirim gelip gelmediğine

@Blackheart Umarım çözebilmişsinizdir.

@Agape :unamused: :grimacing: :cold_face: :ghost:

2 Beğeni

Bana bildirim geliyor. Sizinki ayarlarla ilgili olabilir mi?

1 Beğeni

:slight_smile: Sayfa açıkken değil, telefon uyku modundayken bildirim olayını kastetmiştik. O şekilde bildirim bana da geliyor, yoksa zaten hiç bir şeyi takip edemem.

1 Beğeni

Ha onu bilemiyorum, hiç bakmadım :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkürler, sağolun yine de :slight_smile:

Ben artık @alper ile halledeceğim. Alper sen zaten sürekli forumdasın, benimle ilgili bir durum olduğunda çaldırırsın :smile:

2 Beğeni

@alper sabah beş gibi forumda ol. @Ufuk ile alaklı bir şeyler açıklayacağım. Sen de çaldırırsın. :smirk:

3 Beğeni

Güvercin yollamıştım, gelmedi mi? Kaytarmış yine bir sonraki bildirim mesajını kuzgunla göndereceğim.

@Agape Ben zaten sabah 6-7 gibi uyuyorum :slight_smile: buralarda olurum.

2 Beğeni

6-7 geç. Saat tam 5 olduğunda bekliyorum. :joy:

3 Beğeni

Takvime ekler, tam 5’de burada olurum, bakalım başka kimler olacak.

2 Beğeni

Düşündüm de sen @Ufuk 'u dört olunca uyandır. Uyku sersemi olmasın sonra. İyice açılsın. Ne kadar düşünceli olduğumu da görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok.

3 Beğeni

O biraz zor olur, o saatte kuzgunlar çalışmıyor, baykuş göndermem gerekecek, Muggle’ın baykuşu olmaz diye sihir bakanlığı elimdeki tüm baykuşları aldı.

2 Beğeni