Rıhtım Kamarası

Yüksek ihtimalle Sel’den bahsediyor. Çünkü bu bandrol krizi öyle bir anda patlayıp sonra sönüveren bir mevzu değil, artçıları sürüyor.

Yok yahu, ne itirafı @Ufuk, sadece daha usturuplu ifade etmeye çalışıyordum. :smiley:

6 Beğeni

Öbüsüleştirildim diyorsun? Söyle @Ufuk bana öneriler sun. Arkadaşa nasıl bir şeyler yapabilirim sence?

2 Beğeni

Bu arkadaşı @alper’e dönüştür onun gibi düzensiz yaşamak zorunda kalsın :joy:

Bu arada @erdo’da itirafta bulunacakmış, forumda reklamını yaptığı yayınevlerinden alamadığı paralar varmış :joy:

Ya da @Strenergy’e dönüştür sürekli bandrol sayfasında F5 yapmak zorunda kalsın, parmağı klavyeye sıkışsın :joy:

5 Beğeni

Arada @Son.of.Yona 'nın tehdidini görmedim değil… Burası karışır ben size diyeyim. :buyucu:

2 Beğeni

Kendi hikayemde 3. şahsa dönüştürülüyorum bence yeterli ceza bu Cadı Hanım. Ayrıca zaten çok yakışıklı sayılmam bir de kurbağa olursam iyice evde kalıcam.

@Ufuk Zaman, yedi çubuklu bir tekerlektir ve her çubuk bir Çağ’dır. Çark dönerken Çağlar gelir ve geçer, her biri unutularak efsaneye, sonra mite dönüşen anılar bırakır ve o Çağ yeniden geldiğinde artık çoktan unutulmuş olur. Bir Çağın Deseni, o Çağ’ın geldiği her seferde biraz değişik olur ve her seferinde büyük değişimlere açıktır, ama yine de her seferinde aynı Çağ’dır. Bir sonraki çağda belki bir mage belki bir büyücü lord olurum. Bugünleri yaad etme fırsatımız olursa güzel anmak isterim.

2 Beğeni

Sürekli yapmıyoruz yahu. Memuru çözdük artık, giriş yaptığı saatleri belirledim o saatlerde yeniliyorum. :joy:

4 Beğeni

Arkadaşlar @Ozgur 'ye veda edelim. Türkçe yazım kurallarına uymadığı için kendisini uğurluyor, çarklarıyla başarılar diliyoruz. :smirk:

2 Beğeni

@Agape benim zaman mevhumumu yok edip ölümsüz yaptı :joy: Bende isterim iyi ol ama kazana düştün bir kere, sen gene de beni iyi hatırla :joy: Ayrıca ben henüz Zaman Çarkı’nı okumadım :joy::joy:

@Strenergy biliyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Bence nickini Türkçe Sözlük yada imla kılavuzu yap :joy: Resmine de uygun bir şeyler ayarlarsın :+1:t2:

1 Beğeni
1 Beğeni

Gözlerim neler görüyor? :face_with_monocle:

1 Beğeni

Karışsın bakalım
giphy
Boyun eğmeyin arkadaşlar!

2 Beğeni

Ciks ciks ciks ciks. Kalbim kırıldı… Küsüp gidiyorum. :cry::sob:

2 Beğeni

Güç tekrar bizde :smirk: Buralar bende arkadaşlar, rahat olun :wink:

Sel yayınevi büyük ihtimal.

1 Beğeni

Bir insan intihara bu kadar meyilli olmamalı. Kendi bacağına sıktın dostum. :smirk::sunglasses:

Hoşça kal… :upside_down_face:

2 Beğeni

:scream::scream::scream:
@Agape hanım şimdi şöyle, şey ben aslında öyle demek istememiştim. Benim amacım insanları bu seriye kazandırmaktı, yani kesinlikle sizin hakkınızda öyle kötü şeyler, asla! Asla!
Hani ban falan yemezsem çok seviniciğim efem :smiling_face_with_three_hearts:
Hem zaten o Gregory midir nedir, onu Allah bildiği gibi yapsın.

2 Beğeni

Ban yok, susturma var. Giriş yapacaksın ama mesaj yazamayacaksın. Aslında iyiymiş bu. :joy: Girebiliyorsun ama yazamıyorsun. Ahahaha. :joy::joy:

2 Beğeni

Rıhtım’ın en kudretli! En görkemli! En güçlü! En cadı gibi cadısı, o susturma olayını da mı yapmasak acep :grimacing: süre falan belirtseniz mi :grimacing: Ne de olsa ben altı üstü kendi hâlinde bir adamım efem.

2 Beğeni

Biraz düşüneyim. Şu an çok açım ve aldığım kararlar çok da hoşuna gitmez. Bu arada Hayalet’e selamlar. Çok iyi dostumdur. :smirk:

2 Beğeni