Yüksek ihtimalle Sel’den bahsediyor. Çünkü bu bandrol krizi öyle bir anda patlayıp sonra sönüveren bir mevzu değil, artçıları sürüyor.
Yok yahu, ne itirafı @Ufuk, sadece daha usturuplu ifade etmeye çalışıyordum.
Yüksek ihtimalle Sel’den bahsediyor. Çünkü bu bandrol krizi öyle bir anda patlayıp sonra sönüveren bir mevzu değil, artçıları sürüyor.
Yok yahu, ne itirafı @Ufuk, sadece daha usturuplu ifade etmeye çalışıyordum.
Öbüsüleştirildim diyorsun? Söyle @Ufuk bana öneriler sun. Arkadaşa nasıl bir şeyler yapabilirim sence?
Bu arkadaşı @alper’e dönüştür onun gibi düzensiz yaşamak zorunda kalsın
Bu arada @erdo’da itirafta bulunacakmış, forumda reklamını yaptığı yayınevlerinden alamadığı paralar varmış
Ya da @Strenergy’e dönüştür sürekli bandrol sayfasında F5 yapmak zorunda kalsın, parmağı klavyeye sıkışsın
Kendi hikayemde 3. şahsa dönüştürülüyorum bence yeterli ceza bu Cadı Hanım. Ayrıca zaten çok yakışıklı sayılmam bir de kurbağa olursam iyice evde kalıcam.
@Ufuk Zaman, yedi çubuklu bir tekerlektir ve her çubuk bir Çağ’dır. Çark dönerken Çağlar gelir ve geçer, her biri unutularak efsaneye, sonra mite dönüşen anılar bırakır ve o Çağ yeniden geldiğinde artık çoktan unutulmuş olur. Bir Çağın Deseni, o Çağ’ın geldiği her seferde biraz değişik olur ve her seferinde büyük değişimlere açıktır, ama yine de her seferinde aynı Çağ’dır. Bir sonraki çağda belki bir mage belki bir büyücü lord olurum. Bugünleri yaad etme fırsatımız olursa güzel anmak isterim.
Sürekli yapmıyoruz yahu. Memuru çözdük artık, giriş yaptığı saatleri belirledim o saatlerde yeniliyorum.
Arkadaşlar @Ozgur 'ye veda edelim. Türkçe yazım kurallarına uymadığı için kendisini uğurluyor, çarklarıyla başarılar diliyoruz.
@Agape benim zaman mevhumumu yok edip ölümsüz yaptı Bende isterim iyi ol ama kazana düştün bir kere, sen gene de beni iyi hatırla Ayrıca ben henüz Zaman Çarkı’nı okumadım
@Strenergy biliyorum
Bence nickini Türkçe Sözlük yada imla kılavuzu yap Resmine de uygun bir şeyler ayarlarsın
Gözlerim neler görüyor?
Karışsın bakalım
Boyun eğmeyin arkadaşlar!
Ciks ciks ciks ciks. Kalbim kırıldı… Küsüp gidiyorum.
Güç tekrar bizde Buralar bende arkadaşlar, rahat olun
Sel yayınevi büyük ihtimal.
@Agape hanım şimdi şöyle, şey ben aslında öyle demek istememiştim. Benim amacım insanları bu seriye kazandırmaktı, yani kesinlikle sizin hakkınızda öyle kötü şeyler, asla! Asla!
Hani ban falan yemezsem çok seviniciğim efem
Hem zaten o Gregory midir nedir, onu Allah bildiği gibi yapsın.
Ban yok, susturma var. Giriş yapacaksın ama mesaj yazamayacaksın. Aslında iyiymiş bu. Girebiliyorsun ama yazamıyorsun. Ahahaha.
Rıhtım’ın en kudretli! En görkemli! En güçlü! En cadı gibi cadısı, o susturma olayını da mı yapmasak acep süre falan belirtseniz mi Ne de olsa ben altı üstü kendi hâlinde bir adamım efem.
Biraz düşüneyim. Şu an çok açım ve aldığım kararlar çok da hoşuna gitmez. Bu arada Hayalet’e selamlar. Çok iyi dostumdur.