Peki tamam tamam. Halletim o işi.
Böyle bir R yok @Son.of.Yona …
R bile ters dönmüş Я olmuş…
Cadı tanıdığım var, sen bilirsin yani 
Yine bir takım çarklar dönüyor… Yine yalnız kaldık…
Yalnız, bu yeminini Hayalet duyarsa seni ne yapar sen daha iyi bilirsin. Şimdi de yemininden bahsetmemem için ömür boyu benim tarafımda olacağına dair söz vermen lazım, aynı şekilde. 

X2

Tom benim işi halleder ya. Neyse ben gene de halletim ![]()
En azından cebren ve hileyle de olsa bir mürit kazandım.
Bu da bir şeydir. 

Hangi seriden bahsediyorsunuz acaba ben kaçırdım o muhabbetleri.
Wardstone Günlükleri 
Yazım ve imla kurallarını hiçe sayarsak çok güzel, keyifli, ürküten, geren, hoplatan, heyecanlandıran, büyülü, fantastik, ayinli, özgün, genç kurgu bir seri ama güzel yani. 
Filminin olduğunu biliyor muydun?
Evet evet, biliyordum. Fakat çok memnun olduğumu söyleyemem. Tavsiyem seriyi bitirdikten sonra izlemeniz. Jeff Bridges iyi oynamış Hayalet’i, ama Tom için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Diskdünya çalışmalarından da çok memnun değiliz ama izliyoruz işte dayanamayıp.
Bitince bakarım artık.
Soğursunuz seriden
Yine de siz bilirsiniz 
Soğumam bence. Bizim gibi günümüz popüler serilerinin hayranları olmayanlara bu tarz yapımlar kalıyor ancak, alıştım.
Django Unchained filmindeki doktor olan Christoph Waltz mükemmel bir Hayalet olurdu. O filmdeki oyunculuğu ve tarzı da biraz olsun benziyordu zaten. Filmin giriş sahnesini düşündükçe kafama iyice yatıyor fakat Jeff Bridges de görünüm olarak karşlıyor. 
Maalesef benim kafamda kurduğum Hayaletle hiç alakası yok
Jeff Bridges Christop’a nazaran çok daha benziyor. Şimdilik aklımda işte şu tam Hayalet diyebileceğim oyuncu yok.
Ben biraz makyajı da katıyorum tabii. Bu tarz şeylerde asıl sorun karakterlerin filmlerde göze hoş görünmesi, albeni yaratılması. Belgariad serisinde Belar veya Belgarath oldukları gibi olursa filmde insanlar bir parça tiksinebilir.