Rıhtım Kamarası

IMG_20191022_190901
Peki tamam tamam. Halletim o işi.

1 Beğeni

Böyle bir R yok @Son.of.Yona
R bile ters dönmüş Я olmuş…

4 Beğeni

Cadı tanıdığım var, sen bilirsin yani :unamused:

2 Beğeni

Yine bir takım çarklar dönüyor… Yine yalnız kaldık…

2 Beğeni

Yalnız, bu yeminini Hayalet duyarsa seni ne yapar sen daha iyi bilirsin. Şimdi de yemininden bahsetmemem için ömür boyu benim tarafımda olacağına dair söz vermen lazım, aynı şekilde. :smiling_imp::imp:

1 Beğeni

X2
IMG_20191022_190901

Tom benim işi halleder ya. Neyse ben gene de halletim :unamused:

1 Beğeni

En azından cebren ve hileyle de olsa bir mürit kazandım. :smiley: Bu da bir şeydir. :rofl:

3 Beğeni

source

1 Beğeni

Hangi seriden bahsediyorsunuz acaba ben kaçırdım o muhabbetleri.

1 Beğeni

Wardstone Günlükleri :slight_smile:

1 Beğeni

Yazım ve imla kurallarını hiçe sayarsak çok güzel, keyifli, ürküten, geren, hoplatan, heyecanlandıran, büyülü, fantastik, ayinli, özgün, genç kurgu bir seri ama güzel yani. :sweat_smile:

4 Beğeni

Filminin olduğunu biliyor muydun?

3 Beğeni

Evet evet, biliyordum. Fakat çok memnun olduğumu söyleyemem. Tavsiyem seriyi bitirdikten sonra izlemeniz. Jeff Bridges iyi oynamış Hayalet’i, ama Tom için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

2 Beğeni

Diskdünya çalışmalarından da çok memnun değiliz ama izliyoruz işte dayanamayıp. :sweat_smile: Bitince bakarım artık.

1 Beğeni

Soğursunuz seriden :smiley: Yine de siz bilirsiniz :smiley:

Soğumam bence. Bizim gibi günümüz popüler serilerinin hayranları olmayanlara bu tarz yapımlar kalıyor ancak, alıştım.

2 Beğeni

O zaman buraya bir Hayalet bırakıyorum.

1 Beğeni

Django Unchained filmindeki doktor olan Christoph Waltz mükemmel bir Hayalet olurdu. O filmdeki oyunculuğu ve tarzı da biraz olsun benziyordu zaten. Filmin giriş sahnesini düşündükçe kafama iyice yatıyor fakat Jeff Bridges de görünüm olarak karşlıyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Maalesef benim kafamda kurduğum Hayaletle hiç alakası yok :confused: Jeff Bridges Christop’a nazaran çok daha benziyor. Şimdilik aklımda işte şu tam Hayalet diyebileceğim oyuncu yok.

1 Beğeni

Ben biraz makyajı da katıyorum tabii. Bu tarz şeylerde asıl sorun karakterlerin filmlerde göze hoş görünmesi, albeni yaratılması. Belgariad serisinde Belar veya Belgarath oldukları gibi olursa filmde insanlar bir parça tiksinebilir. :joy:

1 Beğeni