Rıhtım Kamarası

Arada yapıyor öyle. Yarım saate düzeltirler.

Teşekkürler :hanci: :hanci:

Dedikodu: Bu sene "Rıhtım Enleri Ödülleri"nde üyelere de yer “verilebileceğini” duydum. :buyucu:

5 Beğeni

Resme ne oldu ya? Baya bir baktım çok geç anladım, tanıyamadım :joy:

3 Beğeni

Bayram geldi diye özel fotoğraf çektireyim dedim. Bayram bitince çöpe atarım. :smiley:

7 Beğeni

Cadılar Bayramın kutlu olsun @Agape. Bu vesile ile bugüne özel film tavsiyelerinizi alabilirim forumdaşlar. :ghost: :blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. :heart_eyes: Şu an aklım aklıma sadece “Biz Hep Şatoda Yaşadık” geliyor. :sweat_smile:

3 Beğeni

Bu bayramdan ustam pek memnun değil, kutlama yapamayacağım galiba :confused: Bi konuşsan? :smiley:

2 Beğeni

Kara listeye alınmadan, Cadılar Bayramın kutlu olsun @Agape :blush:

2 Beğeni

Bir gün birinin cadılar bayramını gerçek anlamda kutlamam gerekeceği hiç aklıma gelmezdi. @Agape

Cadılar Bayramınız kutlu olsun rıhtımlılar.

2 Beğeni

Cadı! Cadı! Çikokatadan ev yap da yiyek, Cadı! (Ne pis boğazım. Sonumu hiç düşünmüyorum :sweat_smile: )

5 Beğeni

Bir gün benim de cadılar bayramımın kutlanacağını bana sorsan ben de güler geçerdim. Hayat garip. :smiley:

@Bay_Karamsar Sonunu ben düşünüyorum zaten sen hiç zahmet etme. :buyucu:

@Strenergy Beyaz Çikolat… yani beyaz listeye aldım. :grimacing: :yum:

@Son.of.Yona Sen orasını hiç dert etme. Ben ustana özel bir hediye gönderdim bile. :smiley:

5 Beğeni

:jack_o_lantern: Elinize sağlık. :jack_o_lantern:

resim

4 Beğeni

Cadılar bayramınız mübarek olsun.

5 Beğeni

E peki madem :smiley:

Frınge dizisinden hoş bir detay.

6 Beğeni

Benimde dikkatimi çekmişti. Bölum sonunda okuyun bunu :smile: Bir yere bağlanacak sandım bu kadar zoom yapmasıyla ama birşey olmamıştı :slight_smile:

1 Beğeni

20 Aralık’ta geliyormuş.

12 Beğeni

İnşallah keyif verir. Beklemedeyiz… Zaman Çarkı da geleydi…

4 Beğeni

Ben blogumda bir kaç film önerisinde bulunmuştum bir bak istersen belki izlemediğin ilgini çeken vardır :jack_o_lantern: Profilimde adresi var.

1 Beğeni