Rıhtım Kamarası

Tamamen aynı fikirdeyim, Gönül Suveren ve Oya Alpar da aynı fikirdeler :slight_smile:

3 Beğeni

Gönül Suveren ve Oya Alpar da (bizim gibi) aynı fikirdeler. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

O konuda sadece ben seninle hem fikirim. Oya Alpar ve Gönül Suveren bu konuda bir fikir beyan etmediler.

2 Beğeni

Buna da :slight_smile:

Kendim de bilmiyor olsam da buna çok güldüm :slight_smile:

3 Beğeni

Onların da bizimle aynı fikirde olacağını vurgulamışsın. :smiley:

@Ufuk :smiley: Biz ne -de, -da gördük senden. :sweat_smile: Epey toparladın diyebiliriz aslında. :smiley:

3 Beğeni

Evet baya öğreniyorum gibi, sanki, galiba :slight_smile:

Aslında başlarda umurumda değildi ve öğreneceğimi düşünmüyordum. Arada açıp @Ozgur’nin yazdıklarına bakıyor halime şükrediyordum :slight_smile:

3 Beğeni

Çok şükür bugün de birilerinin şükür etme sebebi olduk…

2 Beğeni

“umurumda değildi” doğru kullanım. :rofl:

2 Beğeni

umurumda olacak o, Ayrıca “baya” hatalı olabilir :slight_smile:

1 Beğeni

Bak mesela bu da değil ama öğrenmiş oldum :slight_smile:

@alper hiç kimse Redkit’ten daha hızlı düzeltemez :slight_smile:

@Agape bayağı mı olacak?

2 Beğeni

Hatalarınızı her mesajda belirtsem epey bir öğrenim olabilir aslında. Ben de yaza yaza, baka baka öğreniyorum. Emin değilsem mutlaka kontrol ederim. :slight_smile:

@Ufuk Evet, bayağı olacak. :slight_smile:

Bayağı kelimesinin birden fazla anlamı var aslında.

Bu konu devam ederse her mesajda bir şeyler bulacakmışız gibi hissedip sizleri kucaklıyorum. :hugs:

3 Beğeni

@Ufuk de/da ek ve bağlacını bırakıyorum. Kendime -de/-da ve de/da olmayan bir hayat kuracağım.

1 Beğeni

Boş odan var mı? :joy: Sadece ben ve birkaç sinek için… :roll_eyes:

3 Beğeni

Ama ben kurbağa değilim artık, seninle kalamam, sinek yiyemem, metan gazlı su içemem. Bir başka kurbağa olduğum zamana artık.

2 Beğeni

@Ufuk Bir gün içinde ne kadar çok satış yedin. Sana “dostunu iyi seç” demiştim. :smiley:

3 Beğeni

Yıllar sonra beni arama o zaman. Ben artık senin tanıdığın kurbağa olamam :smile:

O değil de forumda bunu diğer okuyanlar hakkımızda ne düşünüyor acaba.

-14-15 yaş ergen
-İşsiz
-Bunlar ne ara kitap okuyor…

2 Beğeni

Ben 15 yaşında olmayı çok isterdim valla :sweat_smile: Keşke olabilsek

2 Beğeni

Sen zaten bizdensin. Bu muhabbeti başından sonuna takip eden normal olamaz :slight_smile:

2 Beğeni

Ben on beş yaşımı hatırlamıyorum… :thinking:

On beş yaş yükleniyor…

Az biraz hatırladım gibi… Ya ben on beş yaşındayken de çok karamsarmışım. Vay arkadaş…

3 Beğeni

Çin yakın tarihinde olan 3’lü çete gibi 4’lü çete. Yakında kaptan, burjuvazinin pardon 4’lü çetenin karargahlarını yıkın diyebilir.

3 Beğeni