O zaman biz de gideriz.
Not: Ben süpürgede olduğum için çıkmamışım ama olsun.![]()
Şapkalı ben, şortlu @Ufuk olsun. çete 5’li olmuş. @Erdo gelemem işim var diyordu ama fotoğraf için gelmiş herhalde.
İpleri sallanan kesinlikle Özgür. 
Sayın denetmeniiiim 
Kesinlikle
Kapşonlu mevsimi açıldığı günden beri iplerimle inanılmaz mutluyum 
N’oldu? ![]()
![]()
![]()
Ekleme: Her şey bir yana bu kadar öğretici ve bu kadar boş konuları birlikte yürütebilmiş olmamız çok acayip gerçekten.
Reklam: Siz de eğlenirken öğrenmek ister misiniz? Bize katılın ve aklınız karışsın.
Ne zaman kalkıyor cezamız.
Ufuk sizin derede sinek var mı, bizde hiç kalmadı ya.
Çok şık duruyor aslında.
İstiyorsan değiştirebilirsin. 
Alper gittiği için buralardan ben onun mekana geçtim 
Güne gülümseyerek başlayın ki, o da size gülümsesin.

Deniyorum ama olmuyor… Daha kaşlarım bile uyanmadı. 

Agape’nin temsili görseli:

Güne gülümseyerek nasıl başlayabiliyorsunuz ki? Uykunuz hiç mi olmuyor? 
Ben genelde doğan güne böyle bakıyorum ve ardından ekliyorum: Elinden geleni ardına koyma panpa!

Umarım bu sefer Muhafız gibi bir yapım ortaya çıkmaz da keyifle izleriz.

Forumdaşlar aramızda bu tarz bir aparak kullanan var mı? Özellikle çift monitör için almayı düşünüyorum.

Ben aşağıdaki modeli 27” monitör ile kullanıyorum. 2 senedir sürekli sağa sola oynatmama rağmen hiç sıkıntı çıkarmadı.
Evet güzelmiş ben o fiyatlara çıkmak istemiyordum açıkçası ama ucuz olanlarda hep bir yamuk durma problemi var gibi duruyor. Şu model daha çok işimi görecek sanki
Bunda bir kendi kendine yamulma durumu ile hiç karışmadım. Baya sağlam bir model zaten her eklemi vidalı olduğu için duruma göre istenilen ölçüde sıkılıp sabitleniyor fakat Monitörün ağırlığına bağlı olarak monitörü hareket ettirdiğinize illaki bir esneme payı oluyor. Monitörü, masaya sabitlediğiniz ana ayaktan uzaklaştırınca malum ana ayağa daha çok yük bindiğinden monitör biraz aşağıya inebiliyor. Eğer monitörü uzun bi mesafede sürekli ileri geri oynatma ihtiyacınız yoksa ortadaki eklem yerini söküp vesa kısmı ilk dirseğe de takabiliyorsunuz. böylece bahsettiğim esneme payı ortadan kalkıyor.