Rıhtım Kamarası

Cidden baya benziyormuş :hushed: Minik kozalağımın adını golem koymaya karar verdim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Evet çok eğlenceli oluyor. :grin:

Millet neler yapıyor. @Agape :sweat_smile:
Gerçi biz bunları süpürgeyle süpürürüz. :sunglasses:

Diyecek bir şey bulamadım. Bu diss’e karşılık şunu koyuyorum:

Not: Kitabı göremiyorsanız bu benim değil sizin probleminiz. :buyucu:

4 Beğeni

Kozalakları ahşap boyasıyla boyayabilirsin. Parlaması içinde boyadan sonra vernik sürülmesi gerekiyor biraz eziyetli ama güzel duruyor.

Raftaki kurukafaya birazcık aşık olmuş olabilirim :heart_eyes:

1 Beğeni

Aslında çok dandik bir şey. Bir kültablası. Zamanında eşim için espri olsun diye 3.5 liraya almıştım. Önceleri içine ışık koyarak masasında tutuyordu ama sonra kitaplığına koyalım, güzel durur deyince böyle yaptık.

Normalde ev aksesuarı tarzı şeyleri hiç sevmiyorum. Evde kolilenmiş vaziyette koca bir koli aksesuar var. Sadece hatırası olanlar böyle sağda solda duruyor.

1 Beğeni

Neler var neler

resim

:slight_smile: :slight_smile:

2 Beğeni

Bundan sonra ben de mesaj atayım. :joy:

@frht45

1 Beğeni

Ne kadar bunalmışsa, başlık açmış :slight_smile: ve çete olarak sınıflandırmış. İkinci mesajı almadım buraya ama o da virgül çetesinden bezmiş. :slight_smile:

Bir daha olmasın. :buyucu:

1 Beğeni

Tekrar okudum da üsluptan şikayetçi ama mesajı yazanın benzetmeleri de hoş değil.

Yani bana denyo denilse mesela, hoş olmazdı tabii. :buyucu:

1 Beğeni

“-de, -da” ayrı yazabildiği için kendini üstün sanmak, başkasını cahil, kendisini akıllı düşünmek de çok komik. İyi Türkçe kullanımı her ne kadar sanıldığının aksine iki ek ayırmaktan ibaret olmasa da tabii ki değerli. Ama bu kesinlikle üstünlük, cahillikle ilgili değil.

5 Beğeni

Beni özlediniz mi :relaxed:

3 Beğeni

Harbi aklımdaydın, dedim bu çocuk nerede kaldı. Gitti gelmedi.

1 Beğeni

Çatışmadayım şimdi sonra yazayım :stuck_out_tongue:

Yarın terhis.

2 Beğeni
1 Beğeni

Neredeydin ki? :buyucu:

Yoğun isteğinizi kırmadım ve sizin için büyük zahmetlere girerek instagram hesabını açtım ve büyük çabalarımla ilk paylaşımımı da yaptım. #neokuyorum sizlere özel aşağıdaki linkte. Yalnız bu güzide çalışmam kısa süre içinde kendisini yok edecektir. @nemo takip etmezse hatırım kalır. Bu eserimi kendisine armağan ediyorum.

5 Beğeni