Açık herkeste var. Senin farkın olacaktı bookstagramda. Herkes şey dicekti. Aaa nostaljik kapalı kozalak nereden bulmuş yanına da kahve koymuş ( Kahve önemli kırmızı çizgimiz) . Yayınevleri sabun, çikolataya boğacaklardı seni. Sen @Agape ile kazana attın beni @Nemo
Kozalak şeklinde kazan olsaydı bir akım olabilirdi ama yok. Çikolata da hiç sevmem. Iyk… Kahve önemli ama o konuda haklısın. Kazanda kahve yapardım şöyle mis… Benden Bookstagram olursa camia sarsılır. Ben her haftasonu magazin programlarında rüküş seçilen paçozlar gibiyim daha çok. Hâlâ var mı bilmiyorum gerçi.
Bunlar açılmamış. Oyulup kazan şekli verilebilir. Kazan kozalak, kahve, kitap. Gelsin Kayıp Rıhtım’a tıklar. Valla hiç bilmiyorum. Varsa da eskisi gibi değildir #KayıpRıhTagram sarsıcaazz ortalığı
Bende şöyle bir tane var parçalanan dünya görünümlü kozalak. Daha çok prim yapacak bir kozalak var mı bilmiyorum Yıllardır aradığım ‘Altıncı Ay’ın Kızı Nina’ serisini bulana veririm (Türkiye’nin her yerindeki sahaflar kabulüm:)
Çok mantıklı. Ben de olsam ben de öyle derdim. Aşırı mantıklı. Destekliyor ama her ihtimale karşı kurbağa büyüsü de stokluyorum. Sonuçta herkesi sevemem. Sevmediklerimi de kurbağa yapmam benim bileceğim iş, değil mi ama?
@KelimeSilkeleyici Böyle bir Pokemon yok muydu? Ya da buna benzer bir şey gördüm diye anımsıyorum. Bunun Kozalak olduğunda hemfikir miyiz? Ceviz olmasın?
Kaç kitap olduğuna dair bir fikrim yok ama şuradan imece usulüyle toplanabilir.
Yıllardır kozalak diye saklıyorum kitaplığımda kimse de bir şey demedi Cidden ceviz olabilir mi diye şüpheye düştüm, bilemiyorum pikniğe gittiğimiz orman gibi bir yerde bulmuştum. Pokemonlar hakkında çok bir bilgim yok ne yazık ki
Harika görünüyor sadece fiyatlar niye bu kadar düşük merak ettim Biraz yıpranmış görünüyorlar fotoğrafta ondan mı acaba? Aslında ben bu siteye daha önce denk geldiğimi hatırlıyorum. Yeterince incelememişim demek ki Teşekkürler çok sevindim cidden
Forumdaki shoplçular seferber olsunlar .
Çok büyük bir oluşum içindeyiz. Nerede bu forumdaki arkadaşlar ?
@KelimeSilkeleyici köydeki anneannemin evinin önünde hala var. Şimdi bilye oynamasamda, her gittiğimde toplayıp samanlığın çatısındaki tenekeyi vurmaya çalışırım.