Rıhtım Kamarası

Bu her neyse bende de var, doğru okunuşunu bilmediğim bir kelime olunca kendimi doğru olduğuna inandıracak bir telafüz biçimi bulana kadar takılıp kalıyorum. :sweat_smile:

3 Beğeni

Üzdün @mit. Zaten @Firtinakiran daha önceden gitmişti. @Agape de eski aktiviteliği yok. Bir bir gidiyor eskiler. Sana hayatında ve kariyerinde sağlık, sıhhat, başarı ve iyi dostlar diliyorum. Umarım herşey gönlünce olur.

7 Beğeni

Günlerce başına buyruk çalılar oradan oraya uçarken siz yoktunuz. Şimdi de ben yoğunum ama elbet bitecek.

@mit bana derken kendin gittin ama sanma ki Cadı’dan kurtulmak kolaydır. :buyucu:

7 Beğeni

@mit ayrılmanıza şahsen üzüldüm. Umarım sık sık aramızda olursunuz…

7 Beğeni

@mit Gidiyor olmanıza çok üzüldüm. Vedaları hiç sevmem, umarım sık sık uğrarsınız.

7 Beğeni

Tehlikenin farkında mısınız?

Dümen bendeyse sıkıntı büyük demektir arkadaşlar. :buyucu:

Bundan böyle Belgariad okumayan ve sevmeyenleri kurbağa yapıyorum. Bu ilk maddemdir. :sweat_smile:

17 Beğeni

Neden böyle bir şey oldu hiç anlamadık?

2 Beğeni

@mit Gidiyor olmanıza çok üzüldüm. Gitmen çok kötü oldu. Vedaları hiç sevmiyorum, umarım sık-sık aramızda olursunuz. :pensive: :pensive: :pensive: :pensive:

3 Beğeni

@mit umarım forumu değil sadece görevleri bırakmışsınızdır :pray: Bizi eskiden sadece cadı olan ama şuan diktatör cadılığını ilan eden @Agape’ nin vicdanına bıraktınız tehlikenin farkında mısınız? :joy: Ayrıca şuan o kitabı okumadığımı fark ettim :scream: Sanırım daha ilk maddeden gittim :frog:

4 Beğeni

@mit gitmenize üzüldüm gerçekten :disappointed:

3 Beğeni

Yazım yanlışı gördüm sanki… :buyucu: :smirk::smirk:

5 Beğeni

Ben 20 sene önce okudum. Üstelik sadece Belgariad değil, Eddings’in yazdığı ne var ne yok her şeyi okudum. Alırım bi admin’liğinizi :slight_smile:

5 Beğeni

O zaman seni Baş Kurbağa ilan ediyorum. Bundan böyle öyle kafasına göre vıraklayan olursa senden bilirim. :buyucu:

images (4)

10 Beğeni

Profili kendisi mi değiştirecek ?

2 Beğeni

Arkadaşlar selam. Bir yanlış anlaşılmaya açıklık getirmek istiyorum.

Sevgili İhsan Abi’nin bir yere gittiği yok. Sadece ailedeki sağlık sorunlarından ve özel hayattaki yoğunluğundan dolayı siteye yönetimsel anlamda destek vermeye zamanı olmuyor. Ama bu görevinden ayrılıyor diye burada olmayacak veya bir daha yazmayacak gibi bir durum yok. Her zaman aramızda olmaya, eskisi gibi yazıp çizmeye devam edecek. Sadece yönetimsel olarak destek sunamayacak.

Bunu da belirtmiş olalım.

Tabi bu ortamların @Agape’ye kaldığı gerçeğini değiştirmiyor. Kendinizi koruyun, ben üç maymunu oynayacağım :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:

25 Beğeni

Ne güzel oldu :blush:

1 Beğeni

Rıhtımın yeni kurbağa bakanı olarak yeni kuralları açıklıyorum:

1. Sosyal vraklama mesafesine dikkat edilecek
  2. Saat 10dan sonra vraklanmayacak

Kurallara uymayan bizzat @Agape tarafından kurbağaya çevrilecektir.

5 Beğeni

O zaman yeni profil fotoğrafınız da belli oldu :smiley:

3 Beğeni

Yazması tamam da çizdiklerini de görmek isteriz. Ayrıca beni yalnız bıraktığı için ve standart üye olduğu için kurbağlaştırabildiklerimden birisi oldu. Hoş öbür türlüsü de pek engel değildi. :thinking:@mit

6 Beğeni

8 Beğeni