Galiba ben de 20karakter
Orası kesin. Sen daha Yerdeniz hakkında bir şey bilmiyorsun, alınma arkadaşız , vraklamaya hazır ol.
Corona var birde çifte korkunç
Bu kitabını okumadım ama Öldüren Sis diye izlediğim film vardı. Acaba bu kitabın mıydı?
Forumun yukarısında anons bildirimini görüp soracağım şeyi tekrar unutmadan artık buraya yazabilirim. “Görüntülü Arıyor” programlarını Instagram dışında takip edebileceğimiz bir yer yok mu? Var, ben mi bilmiyorum? Sosyal medyanın hiçbir kolunu kullanmıyorum. Bilgilendiren arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Yarım saat sonra Instagram hesabında canlı yayınayız Forum tayfası. Haber vereyim dedim
Kesinlikle despot bir yönetim anlayışımız yok. Kesinlikle yayın saatinde Forum’dan gelmeyenleri not edecek özel bir yazılım geliştirmedik ve kesinlikle @Agape’ye anlık olarak üye adları not almasını söylemedik. Bizde zorunluluk veya mecburiyet gibi bir durum yok. Asla olmadı, söz konusu olamaz…
Siz yine de gelin tabii, çok eğleneceğiz
Adres: https://www.instagram.com/kayiprihtim/
Şu an için yok ne yazık ki. Ancak PC üzerinden de izleme imkânına sahipsiniz.
Gelenleri not edip gerisini Büyük Kurbağa Yahnisi Şöleni’nde kullansam kimse itiraz etmez herhalde?
Ben etmem
Ekleme: Hazır @magicalbronze yayındayken darbe mi yapsak
@Agape kurbağa imparatorluğu yaparız buraları. Kraliçe kim herkes biliyor zaten. Başkurbağa da seçildi.
Hişşşt, orasını çok da şey yapma.
Sosyal medyayla yakından uzaktan alakam yok, gelemeyişimin sebebini anlatarak kurtulmuş oluyor muyum?
Zarar görenler kimler olacak?
Hayır…
Sosyal medya kullanmıyorum davet için teşekkürler.
Yandık…
Görürsem söylerim.
Keşke rıhtımın youtube kanalına yayınlar arşivlenir gibi eklense. Instagram falan hakgetire yok yani. Izlemek isterdim
Şimdi değil ama gelecekte sırf Kayıp Rıhtım için Instagram kullanırım ben O zaman kaçırmam, mutlaka izlerim tüm yayınları .