Rıhtım Kamarası

Galiba ben de :frog: 20karakter

3 Beğeni

Orası kesin. Sen daha Yerdeniz hakkında bir şey bilmiyorsun, alınma arkadaşız :wink:, vraklamaya hazır ol. :joy:

3 Beğeni

Kral güldürdü bu sefer ama insan yine de bir tırsıyor. S. King - Sis kitabından.

6 Beğeni

Corona var birde çifte korkunç :scream:

Bu kitabını okumadım ama Öldüren Sis diye izlediğim film vardı. Acaba bu kitabın mıydı?

1 Beğeni

Forumun yukarısında anons bildirimini görüp soracağım şeyi tekrar unutmadan artık buraya yazabilirim. “Görüntülü Arıyor” programlarını Instagram dışında takip edebileceğimiz bir yer yok mu? Var, ben mi bilmiyorum? Sosyal medyanın hiçbir kolunu kullanmıyorum. Bilgilendiren arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Yarım saat sonra Instagram hesabında canlı yayınayız Forum tayfası. Haber vereyim dedim :krs:

Kesinlikle despot bir yönetim anlayışımız yok. Kesinlikle yayın saatinde Forum’dan gelmeyenleri not edecek özel bir yazılım geliştirmedik ve kesinlikle @Agape’ye anlık olarak üye adları not almasını söylemedik. Bizde zorunluluk veya mecburiyet gibi bir durum yok. Asla olmadı, söz konusu olamaz…

Siz yine de gelin tabii, çok eğleneceğiz :partying_face:

Adres: https://www.instagram.com/kayiprihtim/

Şu an için yok ne yazık ki. Ancak PC üzerinden de izleme imkânına sahipsiniz.

6 Beğeni

Gelenleri not edip gerisini Büyük Kurbağa Yahnisi Şöleni’nde kullansam kimse itiraz etmez herhalde? :frog:

3 Beğeni

Ben etmem :frog:

Ekleme: Hazır @magicalbronze yayındayken darbe mi yapsak :smiling_imp:
@Agape kurbağa imparatorluğu yaparız buraları. Kraliçe kim herkes biliyor zaten. Başkurbağa da seçildi.

3 Beğeni

Hişşşt, orasını çok da şey yapma. :buyucu:

3 Beğeni

@magicalbronze @Agape O zaman kendi hür irademmiş gibi geliyorum ben :grimacing:

4 Beğeni

Sosyal medyayla yakından uzaktan alakam yok, gelemeyişimin sebebini anlatarak kurtulmuş oluyor muyum? :sweat_smile: :grin:

Zarar görenler kimler olacak? :scream: :grimacing:

1 Beğeni

Hayır… :buyucu:

3 Beğeni

Sosyal medya kullanmıyorum davet için teşekkürler.

3 Beğeni

Yayına @Agape de katılsın :sweat_smile: :krs:

3 Beğeni

Yandık…

Görürsem söylerim. :smiley:

3 Beğeni

@mit’de katılsın. Kendisine Geri Dön adlı parçayı hediye edelim.

2 Beğeni

Keşke rıhtımın youtube kanalına yayınlar arşivlenir gibi eklense. Instagram falan hakgetire yok yani. Izlemek isterdim :pleading_face::disappointed_relieved:

6 Beğeni

@agape yoksa ben izlemiyorum yayını :expressionless:

1 Beğeni

Şimdi değil ama gelecekte sırf Kayıp Rıhtım için Instagram kullanırım ben :slightly_smiling_face: O zaman kaçırmam, mutlaka izlerim tüm yayınları . :grinning: