Rıhtım Kamarası

Hayırlı olsun denetmen arkadaşlar. Bana sorsalar ben de bu 3lüyü seçerdim, isabet olmuş :slight_smile:

7 Beğeni

İsabetli karar olmuş. Başarılar dilerim. :slight_smile: @Arqonquin @SJack @Bay_Karamsar

6 Beğeni

@Arqonquin @SJack @Bay_Karamsar hayırlı olsun.

5 Beğeni

@Arqonquin @SJack @Bay_Karamsar tebrikler, hayırlı olsun. Başarılar :blush:

6 Beğeni

@Arqonquin @SJack @Bay_Karamsar tebrik ederim.
Konusu gelmişken sorayım denetmenler istediği her kişinin profil fotoğrafını değiştirebiliyor muydu? @Agape’nin birkaç defa yaptığını gördüm. Bir defasında @Agape @mit’in profilini değiştirmişti. @mit de denetmen değil miydi? Yoksa bir denetmen diğer denetmenlerin de profil fotoğraflarını değiştirebiliyor mu? Bu nasıl oluyor?

4 Beğeni

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Forum yönetimi ile sizlerin de aynı fikirde olması bizi sevindirdi.

@Akahige Evet profil foroğrafını değiştirme yetkimiz var. Bir denetmen diğer bir denetmenin fotoğrafını bile değiştirebiliyor.

12 Beğeni

Kitapsepeti nasıl?Güvenilir mi?Paketleme vb. iyi mi?

Yeni denetmen arkadaşlar, tebrik ediyorum. Allah sabır versin şimdiden. :slight_smile:

5 Beğeni

@Arqonquin @Bay_Karamsar @SJack hayırlı uğurlu olsun. Tebrik ederim :blush:

4 Beğeni

Asıl sorduğum diğer denetmenin fotoğrafını değişince denetmen geri alamıyor mu? Bu konuda @Agape veya geri dönerse @mit’ten bir açıklama bekliyoruz. Siz @Arqonquin veya @Bay_Karamsar ile denerseniz de olur herhalde.

3 Beğeni

Tıp okuyacaksan Türkiye iyi bir tercih ama ben Almanya veya Avusturya’da okumanı tavsiye ederim.

2 Beğeni

Az önce denedik .@Arqonquin profil fotoğrafımı değiştirdi ve ben de tekrar eskisini yaptım. Sonuç olarak; evet bir denetmenin değiştirdiği profil fotoğrafını diğeri de değiştirebiliyor.

4 Beğeni

Türkiye’de tıp okuyan biri olarak hâlâ tam karar vermedim ama yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. Sana tavsiyem tıpı Türkiye’de oku sonrasında gitmek istersen yine gidebilirsin. Bu arada fakültemizde Azerbaycan’dan gelen arkadaşlar var. Güzel yiyecekler getiriyorlar. :joy:

4 Beğeni

@AeroKnight-sama @Van_Manderpootz ilk önce Türkiye’de okumayı, sonra ikinci eğitimi de almayı düşünüyorum. Hele bir ilkine kabul olayım devamını sonra düşünürüm, Allah Kerimdir:) Evet, Almanya iyi bir seçim olabilir, ama ilk seçimim Türkiye.

Evet, bundan söz ediyordum.

Görürseniz Azerbaycandan selamlarımı iletin. :slightly_smiling_face:

Beğenmenize sevindim :joy:

Peki hangi üniversiteyi önerirsiniz, hangi il olabilir?

2 Beğeni

@Arqonquin @Bay_Karamsar @SJack yeni görevinizde başarılar arkadaşlar :grimacing: Zor bir işe başlıyorsunuz, Tanrılar yardımcınız olsun.

5 Beğeni

Akreditasyonu olan okulları tercih etmenizi tavsiye ederim aksi taktirde yurtdışına çıkmanız zorlaşabilir. Aşağıdaki linkten hangi okulların akreditasyona sahip olduğuna bakabilirsiniz.
http://tepdad.org.tr/akreditasyon-surecindeki-programlarin-guncel-listesi
Ekstra tavsiye: İmkanınız varsa AB üyesi herhangi bir ülkede tıp okuyun. Çünkü Türkiye’de eğitimini aldığınız tıp öğrenimi AB’de geçerli değil. Yurtdışına çıkmak istediğinizde ekstradan sınavlarla uğraşmanız gerekecek.

2 Beğeni

Link için teşekkür ederim, kaydettim :slightly_smiling_face:

Ingiltere ve Almanya’yı düşünüyorum. Bunun dışında FLEX sınavını vermeyi de düşünmüyorum değil.

İlginçmiş, burda tam tersi. Benim bildiğim üniversiteyi Türkiye’de okumuşsam burda işe girmek için sınav vermeme gerek yok. :smile:
Tekrar teşekkür ederim :slight_smile:

3 Beğeni

Rica ederim.
İngiltere Ab’de değil artık. Orada işler değişmiş olabilir. Konuyu ayrıntılı bilen birine sormanız daha iyi olabilir.
Bildiğim kadarıyla bazıları Bulgaristan gibi görece ucuz ülkelerde tıp eğitimi alıp Almanya’ya gidiyorlar. Bir düşünün derim.

3 Beğeni

Yani burda değil de Türkiye’de üniversite eğitimi alsam, Almanya veya herhangi bir Ab ülkesinde eğitimi sonra alsam olur mu ki? Eskiden burda Azerbaycan Tıp Üniversitesini bitirip ilaveten iki yıl gibi bir süre için Türkiye’ye gelmek gibi bir fikrim vardı, ama direkt üniversiteyi orda okumaya karar verdim. (İkinci eğitim de gerekli, tabii ki ilkini bitirdikten sonra)

Mutlaka :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bence Türkiye’yi aklından çıkar. Almanya ve Avusturya’ya yönünü çevir ve ailenden destek iste. Gerekirse ben de yardımcı olurum sana.

Bunu para için demiyorum ha sakın okuduğunda yanlış anlama. Yok orada Euro kazanacaksın TL’ye çevirince şöyle zenginsin böyle zenginsin muhabbeti değil benim demek istediğim. Öyle dangalakları da dinleme zaten.

4 Beğeni