Rıhtım Kamarası

Ben giriş yapabiliyorum şu an.

Alfa’nın sitesi bazen bu hatayı veriyor ama bir süre sonra düzeliyor.

Geçtiğimiz hafta ofisimiz yeni yerine taşındı. Bu vesileyle sizlere yeni ofisimizden Ankara manzaraları sunmak isterim :slight_smile:

25 Beğeni

Ankara, Ankara, güzel Ankara! Seni görmek ister, her bahtı kara, da da dat da… Bu aralar bayat esprilere fena taktım. :thinking: :man_shrugging: :sweat_smile:

7 Beğeni

Hayırlı olsun yeni ofisiniz, umarım bir daha yangın falan çıkmaz.
Manzara da güzelmiş. :sweat_smile: Umarım bir gün gelip canlı canlı görebilirim Türkiye’yi. :slight_smile:

Teşekkürler. Yangın çıkmaması hepimizin dileği. :slight_smile:

Gelmenizi çok isterim, umarım yakın zamanda gerçekleşir.

1 Beğeni

Hayırlı olsun. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bu kadar yüksekten bakıp denizi görememek de kötü. Benim psikolojimi bozardı.

3 Beğeni

Bardağın dolu tarafına bakarsak:

• Anıtkabir
  • Atakule
  • ODTÜ Ormanı
  • Kocatepe Cami
  • Ankara Kalesi

gibi yerleri görüyoruz. Bunlarla yetiniriz artık ne yapalım :slight_smile:

10 Beğeni

Bilgisayar ile ilgili bir sorum daha olacak :smiley: Google Chrome’da kullanıcı adı ve şifre hatırlamayı kaldırmıştım. Öyle zor oldu her seferinde kullanıcı adı girmek. Tekrar sadece kullanıcı adını hatırlayacak şekilde nasıl ayarlarım? Foruma girerken kullanıcı adını tekrar tekrar girmek istemiyorum.

Ekleme: Forum hariç diğer sitelerde kullanıcı adlarını kayıt ediyor. Forum neden olmadı :thinking:

Bildiğim kadarıyla sadece kullanıcı adını kaydedemiyorsunuz. Şifre ile beraber istiyor. Ama olursa “Üç nokta>Ayarlar>Şifreler” kısmından düzenleyebilirsiniz.

1 Beğeni

Sadece kullanıcı adını kayıt ediyordu bende ama geçen ayarlarıyla oynadım. Şimdi düzeltemiyorum :sweat_smile:

Orada “Şifre Kaydetmeyi Öner” diye bir seçenek var. Onu açıp sitye tekrar giriş yapmayı denediniz mi?

Evet, baktım ama sadece forumda kullanıcı adını kayıt etmiyor. Diğer sitelerde kullanıcı adını direkt seçip şifremi yazıp girebiliyorum.

Benden bu kadar. :man_shrugging: İnternette aratabilirsiniz. Bazı sitelerde her şeyi ayrıntılı anlatıyorlar.

1 Beğeni

Araştırıyorum. Teşekkürler :slight_smile:

Bu çerez ayarları kısmına giriyor. Google firmasının hiç bir ürününü kullanmadığım için bu ayarın ilgili tarayıcıda nasıl yapıldığını bilmiyorum. Anladığım kadarıyla siteye çerez ayarlaında özel izin vermeniz gerekiyor. Siteye güvenli https bağlantısı üzerinden giriyorsanız yine kabul etmeyebilir, tarayıcının ayarı var mı bilmiyorum. Eğer sadece ismi hatırla ayarı varsa o ayarı değiştirerek de yapabilirsiniz.

1 Beğeni

Çözemedim. Neyse foruma girerken mecbur kullanıcı adını yazıp gireceğim artık. Yapacak bir şey yok. Diğer siteleri kayıt edip sadece burada kaydetmemesi enteresan. Hem şifre hem kullanıcı adı şeklinde kayıt yapıyor burası için. Yardımınız için teşekkürler :slight_smile:

YDA Center’ın çatısı böyle miymiş ya. :slight_smile: Ben hep tepesi kaydırak gibidir, düzdür sanıyordum. Dilci kafası işte hiç kafam basmıyor mimariye. :joy: Sayenizde görmüş oldum, hayırlı olsun yeni ofis yeriniz. :slight_smile:

En alt fotoğrafta lavabo deliğine benzettiğim bir yer var.( Gerçekten ona benzettim :joy:) O ne acaba?