Rıhtım Kamarası

Demin bu internet sorunu için araştırma yaparken bir forum sitesine girdim ve birisi orada fotoğraf paylaşmış. Bende büyütmek için üzerine tıkladığımda yeni sekmedeydi galiba başka bir siteyi açtı. Sohbet sitesi gibi ama yabancı. Neyse sorum şu o şekilde açılan sitelerden virüs falan bulaşır mı? İnternetten kitap alışverişi yaptığım için huzursuz oldum ve buraya sorayım dedim.

Çok nadirdir o tür durumda virüs bulaşması. Mesela ben piratebays ve yts gibi sitelere girerim sürekli. İlk tıklamamda sürekli başka siteler açılır ama bu zamana kadar virüs bulaştığını da görmedim.

1 Beğeni

Değişik isimli bir siteydi. O yüzden huzursuz oldum ve buraya sorayım dedim. Yardımın için teşekkür ederim. İçimi rahatlattın :slight_smile:

Neden 3-4 yıl önce ölmüş kişilerin ölüm başlığı şimdi açılmış. Bir kişi olsa umursamam ama çok fazla var. İlk önce Mandela etkisi sandım sonra Carrie Fischer’ı görünce anladım.

3 Beğeni

Arkadaşlar tövbe estağfurullah. Başta “ne oluyor ulan” dedim de. :smiley:

10 Beğeni

Bizim de bir bilgimiz yok ama bilgi alır almaz sizinle paylaşacağız. :smiley:

3 Beğeni

Windows 10 güncellemelerini yapamıyorum ama internete girebiliyorum, video izleyebiliyorum. Sabah falan artık ttnet’i arayacağım. Durum bunu gösteriyor. Bu arada forumdaki durum benimde dikkatimi çekti. Sırf vefat olmasa daha iyi olurdu. İçim karardı :smiley:

1 Beğeni

Bilgisayara format yolu gözüktü sanıyorum. Şu ana kadar her siteye giriş yapabiliyorum, video izleyebiliyorum, telefonda uygulamalarıda güncelleyebildiğime göre sorun bilgisayarda.

Hep üyeler mi konu hortlatacaktı? Bazen hortlaklar da hortlayabilir ya da sadece forum güncellenirken bazı başlıklar yukarıda takılmıştır, kim bilir…

4 Beğeni

Usta Gregory’nin foruma uğramasının zamanı gelmiş de geçiyor.

1 Beğeni

Umarım döner, şu anlık 1000 kitap da.

@Kandra forumdaki bazı insanlardan yoruldu sanırım. Kitabı olupta kitabı anlayacak ‘‘cihazı’’ olmayanlardan :slight_smile:

@SJack bu arada yeni görevinde başarılar, yeni gördüm :slight_smile:

3 Beğeni

Teşekkür ederim Ufuk. Arada bir de olsa foruma uğradığını biliyorum bu yetki ile. :joy: Ama kendini de gösterirsen seviniriz.

2 Beğeni

Şunu merak etmekteyim, bir boş vaktinde anlatıver hocam :slight_smile:

3 Beğeni

:grin: Zamanı gelince anlatacaktır.

1 Beğeni

Ev taşırken kitaplar nasıl paketlenmeli? Tavsiyelerinizi bekliyorum…

Karton kutuların altını mutlaka bantlayıp sağlamlaştırın, kitaplar çok ağır olunca dipleri açılıyor. Ek olarak şu şekilde iple bağlamayın. Nakliyatçılar ordan tutup kaldırıyorlar, kitapların köşleri hep hasar görüyor.

resim

1 Beğeni

Yanıt için çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım.Ayrıca kitapları teker teker baloncuklu naylona sarıp öyle kutulamak istiyorum hasarı minimumda tutmak önemli.:grinning:

Tour de France’i izleyen var mı?

Ben kitapları kolileyip kendim nakliyecilere vermeden taşımıştım :smile: Kolileri taşırken, koliyi alttan tutarsanız açılıp dökülme riskini azaltırsınız.

1 Beğeni

Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim. Buraya yazayım belki çözüm bulunur. Alfa’nın kendi sitesine üye olmuştum. Oradan alışveriş yapmak istiyorum fakat üye girişi yapmaya çalışırken bir türlü giriş ekranı gelmiyor. "GİRİŞ YAP"a tıklıyorum ama ne kullanıcı adı ne de şifre gireceğim ekran açılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözümü var mıdır?

1 Beğeni