Rıhtım Kamarası

Ptt kitap kargosu 5tl. Hep kullanıyorum. Adres net olduğu ve alıcı biraz sorumluluk sahibi olduğu müddetçe bir sorun yaşamadım hiç. Geçen hafta gönderdim en son bir sorun yoktu.

1 Beğeni

En ucuzu PTT 5 TL ile. Yalnız kitabı gönderirken Göndrrini Kapsamı kısmına hediye yazın ve görevliye de bunu belirtin. Yoksa ne için gönderiyorsunuz bunu ticari mi diye sorarlar.

1 Beğeni

Bana kimse bir şey sormuyor. Herhalde çok masum bir yüzüm olduğu için xd

Personelden personele değişiyor sanırım. Siz ticaret mi yapıyorsunuz diye bir soruşları var sanırsın milyarlık ticaret yapıyoruz. :joy:

4 Beğeni

Merhaba arkadaşlar. Disk Dünya serisini biriktiren arkadaşlara bir sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 2018 yılının Eylül ayında bu seriyi toplamaya karar verdim ve o zamana kadar çıkmış 18 kitabı Babil’in yaptığı müthiş indirimlerle uyguna almıştım. Ama kitaplar gelince bir aksilik oldu. Serinin 8. kitabı Muhafızlar Muhafızlar kitabı diğer kitaplara göre daha ufak çıktı. Yayın eviyle görüştüğümde baskı hatası nedeniyle öyle basılmış dendi. 2. baskı olursa düzeltilecek dendi. 2. baskıyı gören duyan var mı? Kitap, diğer kitaplarla aynı boyuta geldi mi yoksa 2. baskı yapmayıp hala eskisi gibi mi?

Not: Benim elimdeki 2017 1. Baskı

Ben yakın zamanda aldım ve benimki de küçük boyutlu, 2017 1.baskı.

1 Beğeni

Papara hakkında bir şey sormak istiyorum.
Tam olarak nedir?
Nasıl kullanılır?
Kidega vs vs ile anlaşmaları varmış galiba ve şu tosla dediklerinden farklı mı .
Ortada gezen sanal kartlara merak saldım :slight_smile:

1 Beğeni

https://www.papara.com/
Genel bilgileri sayfasında bulabilirsin
Cashback ile belli yerlerde ücretin yarısı iade ediliyor(YouTube,spotify gibi)
Kidega da ise 100 TL üzeri 15 TL iadesi var
Tosla ile aynı işlevi görüyor.

1 Beğeni

Ben 3 gün önce siyah olan karttan sipariş ettim. Aynı günün akşamı kartımın hazır olduğunu söylediler, Gelmesini bekliyorum. Bana Paparayı bir arkadaşım önermişti, Toslaya göre daha iyiymiş. Toslaya Yatırdığı parayı 2 ay sonra alabilme gibi bir durumu olmuş. O yüzden ben de Paparayı tercih ettim.

2 Beğeni

2-3 ay önce hesap açmıştım. Önce hesaba bir sanal kart tanımladım. Sonra Netflix, Spotify gibi üyeliklerin ödeme yöntemini bu sanal kart ile değiştirdim. Hesapta bu ödemelerin çekilmesi için yeterli bakiyeyi bulunduruyorum. (Çoğu bankadan hesaba kolayca para gönderilebiliyor) Her ay hesaptan ödemeler çekiliyor. Belli bir kısmını Papara iade ediyor. Mesela en son 18 TL Spotify ücreti çekilmiş. Bunun 9 lirası hemen hesaba iade edilmiş.

Şu ana kadar bir yamuklarını görmedim. Zaten yüksek bir meblağ bulundurmuyorum.

2 Beğeni

Buz ejdeehası demek ^^

Bizi denetleyen yok ki. :joy:

Et kokarsa tuzlarsın ya tuz kokarsa xd

1 Beğeni

Amazon Papara gibi ön ödemeli kartlara kaç günde para iadesi yapıyor, bilen var mı? Dün gece 30₺ indirimi de kullanabilmek için iptal etmiştim siparişi, daha yola çıkmamıştı, depodaydı yani. Sizce kaç günde iade alabilirim? Prime Day’den önce iade alabilirim umarım.

Şu kitabı gördüğüm andan beri istiyorum ya. Alfa alırsa muhtemelen beklerim ama almama riskine dayanamıyorum. İçindeki hikayelere bir göz attım da… Boş hiç bir hikaye yok… Pdfye düşmek istemiyorum. :rofl:

2 Beğeni

Kargo ücreti kitap sayısıyla artmıyorsa 4-5 kişi toplayıp alınabilir aslında alan dağıtır sonra 30 tlye gelir kargo. :smiley:

1 Beğeni

Keşke. Ama zor o iş. Kitap sağlam gelecek mi ona da emin değilim. 17x24 baya harika bir baskı.

Şöyle biraz canınız çeksin.

20201007_211730

4 Beğeni

Asimov mu yok yoksa ben mi göremiyorum? Asimov yoksa 1 kuruşa satılsa bile almam. :rage: Şey, belki alırım. :joy:

Bu yüz yılın en iyi bilim kurgu öykülerinden farklı demi sahaflarda 400 tlye satılan.

@SJack 1 kuruşa satılırsa al instagramdan satarsın. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bradbury olduğuna göre, PKD’yi de gördüğüme göre artık ben de istiyorum bu kitabı. Asimov ve Lem’de olsaydı, kitaplığımın baş köşesinde duracak bir kitap olurdu.

1 Beğeni