Keşke. Ama zor o iş. Kitap sağlam gelecek mi ona da emin değilim. 17x24 baya harika bir baskı.
Şöyle biraz canınız çeksin.

Keşke. Ama zor o iş. Kitap sağlam gelecek mi ona da emin değilim. 17x24 baya harika bir baskı.
Şöyle biraz canınız çeksin.
Asimov mu yok yoksa ben mi göremiyorum? Asimov yoksa 1 kuruşa satılsa bile almam. Şey, belki alırım.
Bu yüz yılın en iyi bilim kurgu öykülerinden farklı demi sahaflarda 400 tlye satılan.
@SJack 1 kuruşa satılırsa al instagramdan satarsın.
Bradbury olduğuna göre, PKD’yi de gördüğüme göre artık ben de istiyorum bu kitabı. Asimov ve Lem’de olsaydı, kitaplığımın baş köşesinde duracak bir kitap olurdu.
Bu kitabı alabiliyorsan bence çok uzatmadan al, bu tarz derlemeler çok yüksek olasılıkla ikinci bir baskı görmüyorlar. Bu kadar yazarın telifini bir araya 2. kez toplamak zor oluyor.
@SJack Son Soru öyküsü varmış.
İthaki’nin yeni öyküler kitabı buymuş. Dost Körpe’ye emanetmiş
Karabasan gibi çöker üzerine bu haber.
Müthiş olmuş ben beğendim
@frht45 yemin ederim sinirden ağlarım bu kitabı körpeye çevirtseler.
Yüksek satodaki adam cevirisine baya emek harcamış editör. Ilk defa bu kadar iyi editörlük gördüm alfada.
@kalsedon.okur Asimov var bu arada.
@alper bu kadar alışveriş yapmasam kesin alırdım. İkinci baskıyı yapar ya. Vandermeer bu derleme olayının piri sayılıyor. Fantastik için falan da var derlemeleri.
Resme bakarken koluma kramp girdi ://
Show yapıyor işte. Ama kitabın boyutunu da en iyi bu şekilde gösterilirdi sanırım Ben öyle tek elle PKD bile zor okuyorum.
Ben çok seviyorum şöyle büyük uzun kitapları ya. Eski Sanderson baskıları boyutu .
Şu an okuduğum kitap kalem kadar xd
@Ozgur kitabı masa taşısın fikirler zaten yeterince ağır geliyor insana :pp
Amazon’un sitesinde son kalan Altıncı Koğuş’u alan kim? Korkmasına gerek yok kızmam.
Ben öğleden sonra Mutlu Ölüm’ü ekledim, stok uyarısı da yoktu. Az önce baktım bitmiş. Yahu bu kadar Albert Camus okuyorduk da, benim mi haberim yoktu bu potansiyelimizden?
Altıncı Koğuş’u Çehov yazmadı mı hocam?
Herkesin kafası çok karışık. Ne yaptın bize Amazon xd
Kütüphanelerini Goodreads ya da excelde tutmak isteyenler için tüyolarsan oluşan bir başlık açayım diyorum. isine yarayan olur mu? Yapmak biraz emek istiyor ama bitirince tüm kitaplarını listelemek, ne var nerede var bilmek ise yarıyor.
Uğraş işimize yarar diyenler bu mesajı beğensinler.
Şöyle örnekler vereyim mesela. Bende bulunab 6 kitaplık için böyle katalogladım.
Excel çıktısı ise şöyle
biraz yakınlaşmanız lazım tabi görüntüye
Evet. Ben ayrı olarak yaşadığım benzer durumdan bahsettim. Yoksa okuduk Altıncı Koğuş’u.
Muhteşem olur bu. Ben kendimce bir Excel dosyası hazırlıyordum, Goodreads’e geçirmeye de üşeniyorum.