Rıhtım Kamarası

Evet. Eganba sümerce depo demek. Yazıyı bulan uygarlıiın deposu gibi bir esprisi vardı sanırım.

1 Beğeni

Keşke bunun içini görebilsek.

2 Beğeni

Eryaman’da mı oturuyorsunuz? Ben de oradayım. Hoş bir tesadüf. :slight_smile:

Evet uzun zamandır Eryamandayım. Çok güzel ama merkeze çok uzak bir semt :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de 22 senedir Eryaman’dayım. Kesin karşılaşıyoruzdur o zaman. :smiley: Bir süre Öztaş Blokları’nda oturduktan sonra 14-15 senedir Kaşmir’in karşısındaki sitelerden birinde oturuyorum.

Karşılaşmış olma ihtimalimiz var evet, işe gidip gelirken her gün Kaşmir’in önünden geçiyoruz 2 kere :slight_smile: Ama ben biraz tersteyim, Ata Mh. tarafındayım.

1 Beğeni

Ben de Eryaman’da oturuyorum. :sweat_smile: :sweat_smile:
Metromall tarafında. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Üçledik. Belki başkaları da vardır :slight_smile:

3 Beğeni

Metro kullanıyorsanız mecburen bizim buradan geçeceksiniz, geçerken haber verin sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde Batı Merkezi durağında bekleyip, el sallayayım.

2 Beğeni

Ankara ama Eryaman değil. Ankara’nın en meşhur semti deyimi bile vardır :joy:

Burada bir ‘semttaşlar’ karşılaşması olmuş anlaşılan. @ilydious’un oturduğu Eryaman ile benim oturduğum Batıkent en çok takıldığımız yerlerdendir. Meğer forumda karşılaşmış olma ihtimalimiz olan ne çok kişi varmış. :slight_smile: Gerçi ben Batımerkez tarafında değil de Turgut Özal-Kardelen tarafında otıruyorum ama olsun. :slight_smile:

2 Beğeni

Vallahi de billahi de gelmem.

1 Beğeni

Ben İstanbul’dayım valla. Ankara’ya hayatımda bir kere geldim (Çarkı bozuyorum sadece dklmslkd).

1 Beğeni

Nadiren de olsa düzlük yerleri mevcut :smiley:

Meşhur deyime gönderme yaptım :slight_smile: ama salgın öncesine kadar akraba, arkadaş ziyareti için ara ara gelip gidiyordum.

1 Beğeni

Kronolojik Yaşam Özetim:
Ankara Balgat 3 yıl
Ankara Eryaman 5 yıl
Ankara Bahçelievler 16 yıl
İstanbul Bayrampaşa 2 yıl
İstanbul Maltepe 5 yıl
İstanbul Kadıköy 2 yıl ve halen devam :blush:

Herkesin yolu birşekilde Eryaman’dan geçiyor…

1 Beğeni

Bende Eryaman’dayım :slight_smile:

1 Beğeni

Etti 4 :slight_smile: Bu gidişle Eryaman buluşması yaparız gibi görünüyor :slight_smile:

Pandemi öncesi sıkça kullanırdım, pandemi sonrası şahsi araçla gidip gelmeye başladım. Acaba Ankara’nın hangi semtindesiniz anketi mi yapsak? :slight_smile:

5-6 sene kaldım, çok severim :slight_smile: Üstelik ev direkt Dikmen Vadisi’ne bakardı, oturduğum en güzel en huzurlu evdi orası.

Eski ofis Kardelen’deydi, büyük Gimsa’ya 5 dk yürüme mesafesi olan müstakillerden birisi :slight_smile:

Şaka maka baya dolandım Ankara’da. 1 yıl Maltepe, 1 yıl Hoşdere, 8 yıl Dİkmen, 2 yıl Eryaman, 4 yıl Etimesgut, 4 yıl tekrar Eryaman… Planlar tutarsa seneye Ümitköy’deyim :slight_smile:

4 Beğeni

Benim Ankara’yla olan ilişkim bu seviyede…

9 Beğeni

1gönderiler yeni bir konuya bölündü: Felsefe Konusunda Tavsiye Başlığı