Rıhtım Kamarası

Ben ilk nöbetimi çelik yelek, kompozit başlık ve G3 ile tuttuğumda yerlere yatıp yalvaracaktım az kalsın. Çelik yelek ve kompozit başlık boynuma öyle bir ağrı oluşturdu ki inanamazsın.

5 Beğeni

Bu sırları çok ifşa etmeyelim canım jack, teskere aldın diye hakkında tutanak tutulmaz sanma xd

2 Beğeni

Ben askere 119 kilo gidip 85 kilo döndüm. Neler yaşadığımın en net özetidir. 2009 Diyarbaķır, Pirinçlik…

1 Beğeni

Ben hâlâ rüyalarımda askere gidiyorum. Bu yazdıklarım sonucu yine askere alırlar mı ki?

1 Beğeni

Askere almazlar da içeri alabilirler xd Gerçi ben bir kaç defa komutana; " komutanım kalan şafağımı hapis cezasına çevirebilir miyiz?" diye sordum. O da defol git başımdan diyordu hep xd

6 Beğeni

Bizim devrelerden 4 tanesi hapis cezası aldı 12 ay. Bu teskerelerin 1 ay gecikmesi sebebiyle video çekip Twitter’a atmışlardı. O ara her gün arama yapıyorlardı telefon için. Hangi kışladaydı hatırlamıyorum ama o dört çocuğu bulmuşlardı sonunda.

Askerlik ve TSK’ye karşı işlenen suçların cezası normal suçlar gibi değil, çoğu zaman vatan hainliği minvalinde inceliyorlar. O sebeple söylemek istemediğimiz bir şeyi söylememeliyiz,:grimacing:

1 Beğeni

Benim askerlik yaptığım kışla. Bize onlardan çok bahsettiler. Onlar yüzünden disiplin iki kat arttı. Akıllı telefon gördükleri an en az bir ay takıyorlar. Sürgün yerine döndü kışla. Ne kadar sabıkalı varsa artık oraya toplanıyor. Hastane aracı kalkıyor, hastaneye giden tek kişi benim geri kalan herkes adliyeye. Ne kadar sabıkalı varsa artık orada. İşin kötüsü dönüşte hepimiz aynı karantinaya giriyoruz. Biri dört kişi bıçaklamış, biri silahla yaralama biri uyuşturucu satıcısı garibim ben de büyücüyüm xd Bir tane psikiyatri hastası vardı Allah’tan, şizofreni tanısı konmuş, onunla sohbet ediyordum ://

1 Beğeni

Çanakkale’de miydin sen :thinking::thinking:

Boğaza nazır süründüğüm doğrudur. Yerden de güzel manzarası var ama xd

1 Beğeni

Aga bee… Ben Beşiktepe’den geldim Hamzaköy’e. 1 sene oluyor bu ay. Adına sevindim ya :grimacing: Terhis olmak güzel şey.

1 Beğeni

Hoşgeldiniz. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hoşbulduk :))

Doğrusu siteye ilk giriş yaptığımda hiçbir şey değil ama @Bay_Karamsar’dan bir nasılsın mesajı bekliyordum. Belki bilmiyorsunuz ama kendisi benim sitedeki can dostum olur. O yüzden bildirimlerde de gözüm hep onu aradı. Bir tane buldum. Onda da mesajımı düzeltip virgül eklemiş. Sağ ol @Bay_Karamsar ben de seni seviyorum xd.

5 Beğeni

98 gidip 76 döndüm. İpsala, Edirne.

Sık sık ben de görüyorum bu rüyayı. Ben askerliğimi yaptım lütfen tekrar almayın diye yalvarıyorum ama tahmin edeceğiniz üzere kimse sallamıyor bu yakarışlarımı. :slight_smile:

3 Beğeni

1 ay bedellide kilo verir miyim sizce? Şöyle bir 5 kilo atmak istiyorum.

Normal hayatta da hareketliyseniz çok fazla kilo veremezsiniz. Yemekten kısarsanız istediğiniz rakama ulaşabilirsiniz elbet.

Kilo alıp gelen de var, ben gibi kilo veren de. Size bağlı biraz. :slight_smile:

Ben ekstra dikkat etmiştim, kesin verirdim kilo yine ama bu kadar olmazdı eğer dikkat etmeseydim.

Çok da hareketli değilim. Biraz askerde diyet yapayım en iyisi. Abur cubur yemesem yeter.

O zaman abur cubur ve ekmek yemeyerek kilo verebilirsiniz. 3 öğün yemek de yemeyi ihmal etmeyin. Sonra ters teper vs korkutmayın komutanları. :joy:

1 Beğeni

Normalde de ekmek yemiyorum ama bana pek faydası olmuyor. Daha doğrusu ekmek yesem neler olabilecek düşünmek istemiyorum. Sigarayı bıraktım 10 kilo aldım, tekrar başladım. Ne adım atsam zarar ediyorum :smiley:

1 Beğeni

Depresyon kesin çözüm ama önermiyorum. :sweat_smile: :sweat_smile: