Rıhtım Kamarası

Çevrilmediğini bilmiyordum. İnternette çok kısıtlı bilgiler vardı. Teşekkür ederim :raised_hand:

1 Beğeni

Teslim tarihi geldi, bir ton iş var ama neredeyse dağılmış durumdayım. Kendimi votkaya verdim. Bakalım yarına toparlanabilecek miyim?

Ölmeden önce yapılacaklar listemdeki “Şömine başında kitap okuma” maddesine bugün :white_check_mark: attım.

17 Beğeni

Röportaj: Bne ne alak? (kasten böyle yazdım:)

1 Beğeni

Ateş başında kitap okumak gerçekten ayrı bir huzur veriyor insana, arkadaşlarla her kampa gittiğimizde onlar okey oynar ben bir köşede ateş başında kitap okurum. :no_mouth:

5 Beğeni

Şirkete “Oyun Odası” yapıldı bugün.

20 Beğeni

Beni de işe alır mısınız? CV mi göndereyim. Mühendisim aslında ama ne iş olsa yaparım sektör neydi :smiley:

1 Beğeni

Sektör inşaat. :slight_smile: Aslında yazılım firmasıyız ama bağlı olduğumuz holding inşaat sektöründe.

1 Beğeni

Sektör de tuttu :smiley: Bu iş olur bence. 7 yıllık İnş. Yük. Müh sarıp yollayalım hemen abime, langırta adam lazım değil mi? Üç bant,Amerikan vs. de bilirim.

2 Beğeni

1542305689_giphy

Anlık tepkim.

1 Beğeni

Dart ve ps5 de var. :sunglasses: Ankara’ya geldiğinde beklerim, cv’leri elden alıyoruz. :slight_smile:

1 Beğeni

Ankara’da @alper de var ziyaret edilecek, bir ara uğramam lazım galiba. İş konusu şakaydı tabi ama sektörü biliyorsun, belli olmaz :slight_smile:

4 Beğeni

Hocam Ps5 dediniz ve birden texstudio açıldı, CV kendini güncelliyor şuan. Ofis lokasyonunuz da güzelmiş hem :roll_eyes:

Şaka bir yana, Ankara’yı ben de çok özledim yahu. 5-6 yıldır gidemedim. Çukurağaya varamadım, BSOdan kelepir senfoni dinleyemedim, Internet Kafede sabahlayamadım. Heyhat.

1 Beğeni

Eleman alıyoruz desem kimse ilgilenmez, PS5’in gücü işte. :slight_smile:

Ankara’nın en iyisi olabilir. Tüm Ankara 360 derece görünüyor (30. kat). Fotoğraf konusuna 2-3 tane foto atmıştım.

Çukurağa konusunda çok bir şey kaçırmış sayılmazsın hocam. Ama özlemin için bir şey diyemem haklısın, ben de çok seviyorum Ankara’yı.

4 Beğeni

Ben onları görmemiştim hocam. Armada tarafında kalıyorsunuz sanırım değil mi?

oranın dondurmalı irmiği efsaneydi hocam, bozmamıştır inş :confused: ya da ben mi fazla iyi hatırlıyorum :roll_eyes:

1 Beğeni

Ankara buluşması yapalım diyeceğim ama covid meselesi bitmedi.

4 Beğeni

Tam karşısında, Kızılay yönünde.

İyiden vasata düştükten sonra uzun zaman gitmedim. Belki eskisi gibidir.

2 Beğeni

İş yerine doktor alımı olmuyor mu? :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de kendi iş yerime bar yaptım. Başka yere gidememek umurumda değil artık.

10 Beğeni