Çevrilmediğini bilmiyordum. İnternette çok kısıtlı bilgiler vardı. Teşekkür ederim
Teslim tarihi geldi, bir ton iş var ama neredeyse dağılmış durumdayım. Kendimi votkaya verdim. Bakalım yarına toparlanabilecek miyim?
Röportaj: Bne ne alak? (kasten böyle yazdım:)
Ateş başında kitap okumak gerçekten ayrı bir huzur veriyor insana, arkadaşlarla her kampa gittiğimizde onlar okey oynar ben bir köşede ateş başında kitap okurum.
Beni de işe alır mısınız? CV mi göndereyim. Mühendisim aslında ama ne iş olsa yaparım sektör neydi
Sektör inşaat. Aslında yazılım firmasıyız ama bağlı olduğumuz holding inşaat sektöründe.
Sektör de tuttu Bu iş olur bence. 7 yıllık İnş. Yük. Müh sarıp yollayalım hemen abime, langırta adam lazım değil mi? Üç bant,Amerikan vs. de bilirim.
Anlık tepkim.
Dart ve ps5 de var. Ankara’ya geldiğinde beklerim, cv’leri elden alıyoruz.
Ankara’da @alper de var ziyaret edilecek, bir ara uğramam lazım galiba. İş konusu şakaydı tabi ama sektörü biliyorsun, belli olmaz
Hocam Ps5 dediniz ve birden texstudio açıldı, CV kendini güncelliyor şuan. Ofis lokasyonunuz da güzelmiş hem
Şaka bir yana, Ankara’yı ben de çok özledim yahu. 5-6 yıldır gidemedim. Çukurağaya varamadım, BSOdan kelepir senfoni dinleyemedim, Internet Kafede sabahlayamadım. Heyhat.
Eleman alıyoruz desem kimse ilgilenmez, PS5’in gücü işte.
Ankara’nın en iyisi olabilir. Tüm Ankara 360 derece görünüyor (30. kat). Fotoğraf konusuna 2-3 tane foto atmıştım.
Çukurağa konusunda çok bir şey kaçırmış sayılmazsın hocam. Ama özlemin için bir şey diyemem haklısın, ben de çok seviyorum Ankara’yı.
Ben onları görmemiştim hocam. Armada tarafında kalıyorsunuz sanırım değil mi?
oranın dondurmalı irmiği efsaneydi hocam, bozmamıştır inş ya da ben mi fazla iyi hatırlıyorum
Ankara buluşması yapalım diyeceğim ama covid meselesi bitmedi.
Tam karşısında, Kızılay yönünde.
İyiden vasata düştükten sonra uzun zaman gitmedim. Belki eskisi gibidir.
İş yerine doktor alımı olmuyor mu?