Rıhtım Kamarası

@alper hocam nerededir? 2-3 gündür forumda göremiyorum. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur :pray:

5 Beğeni

Umarım bir sorun yoktur.

Bu arada ben de işteyim fakat durduk yere bir gribe tutuldum. Genzimde tuhaf bir acılık, sürekli bir burun akıntısı bşladı. Arada bir de hapşırıyorum. Test mi yaptırsam acaba?

2 Beğeni

Geçmiş olsun. Bence test yaptırmanda fayda var. Normal grip ya da bahar alerjisi falan da olabilir ama ne olur ne olmaz diye yaptır bana sorarsan. Aklında acaba kalmamış olur en azından.

2 Beğeni

Yarın hastaneye gideceğim zaten. Gitmişken yaptırayım bari. Patronlara da haber edeyim. Test sonuçlanmadan işe gidip gitmeyeceğimi sorayım.

3 Beğeni

İnşallah negatif çıkarsın, tekrar geçmiş olsun :pray:

2 Beğeni

Hes kodunuz en fazla 24 saat “riskli” olarak işaretleniyor, sonucunuz negatif gelirse “risksiz” olarak tekrar değişiyor diye biliyorum. Hes kodunuz riskliyken dışarı çıkmanız yasak.

Umarım bir sorununuz yoktur. Olmama ihtimali yüksek, muhtemel alerjik bir tepki olabilir.

Seneler sonra kedi alerjim ortaya çıktı :slight_smile: her akşam eve geldiğimde kesin Covid oldum diyordum meğerse kedi alerjisiymiş :slight_smile:

2 Beğeni

%99 alerjidir diye düşünüyorum. Çünkü benim de bu aylarda alerjim nüksediyor. 4-5 yıl önce bu denli tepki vermiyordu vücudum. Üç yıldır özellikle ilkbahar aylarında günde 50 kez hapşırık, burun akıntısı-tıkanıklığı ve boğazda kaşıntı vb şikayetlerim oluyor. Sizin de muhtemelen alerji kaynaklıdır. Eşim 7-8 ay önce korona hastası oldu. Vücutta ağrı, titreme ile başladı; sonrasında ise burun akıntısı falan olmaksızın burun tıkanıklığı ve tat koku kaybı yaşadı. Vücudu kıyafetin değmesi ile bile acıyormuş öyle diyordu. Umarım sadece alerjidir sizin de.

1 Beğeni

Aynı durumu yaşıyorum :neutral_face:

@Jaunerouge :grimacing::grimacing:

Tedavisi var ama uzun sürüyor sanırım. Iğne ile alerjeni küçük miktarlarda enjekte ediyorlardı gibi birşey duymuştum ama bizzat gitmediğim için tam olarak emin değilim.

Teşekkürler. Testi yaptırdım bekliyorum artık. :slight_smile: Umarım dediğiniz gibidir.

5 Beğeni

Olumsuz bir durum yok @MelihAntepli arkadaş. Biraz iş yoğunluğu vardı, forum ve 1-2 siteye giriş yapınca işleri savsaklıyorum diye 2-3 günlüğüne foruma bakmayayım dedim. :slight_smile:

6 Beğeni

Sıkıntı olmamasına sevindim. Forum bende de bağımlılık yaptı valla. İşteyken bile en ufak fırsatta giriyorum :sweat_smile:

2 Beğeni
2 Beğeni

Rıhtım, şiir antolojisi nedir? İnternette pek örneklerine ya da bir tanıma rastlamadımda. Performans ödevim.

Soulsmith bitti, Blackflame yarılandı, su gibi akıyor maşallah seri. Gerçi Soulsmith ilk ve üçüncüden daha güzel geldi. Bitince Paternus sırada. :slight_smile:

2 Beğeni

Belirli bir türde ya da bir döneme ait farklı yazarların siirlerinin birleştirildiği eserler. Eskiden cok yayınlanırdı şimdi pek ilgi görmüyor. Antoloji.com da ismini burdan alır hatta.

2 Beğeni

Dilerim beğenirsiniz, bence Paternus bundan çok daha iyi.

2 Beğeni

E0eza-DWEAE-NWN

7 Beğeni

8 Beğeni

8 Beğeni