Merhabalar, teşekkür ederim
Birebir katılıyorum size, sizi ileri düzey rahatsız etmeyecek bir durumu yoksa sıcak bakmamak en iyisi. Sağlıklı günler dilerim 
Listeme ekledim bile, gerçekten gözümden kaçmış. İMDB puanı da 8.2. Teşekkür ederim. @alys rica ederim ve de size de sağlıklı günler. 
Rica ederim, iyi seyirler.Umarım beğenirsiniz.
Teşekkür ederim, dediğiniz kızarıklık ve hafif şişme, batma ilk 2 gün oldu.Şimdilik devam etmiyor.Bakalım sonraki süreç nasıl olacak.
En iyi şekilde geçmesini temenni ederim sürecin, tekrar geçmiş olsun 
Bir şey merak ediyorum benim gibi hesapta fazla para olunca harcama isteği içten içe yiyen bir insan var mı?Benim öyle bir durumum var çünkü,o para batıyor bana,koleksiyonuma yatırım yapmak istiyorum hemen.
Aynı problem bende de var ay sonunu görmeyecek o para illa kitap alınacak. Ya basımı biterse? Ya bir daha bulamazsam? Vesveseler 
Benim kitap hariç de oluyor.Otaku olarak adlandırdığım için kendimi sürekli anime\manga bağlantılı şeyler topluyorum buldukça.Manga alışım Türkçeleri aştı,ev Birleşmiş Milletler gibi manga çeşitliliği konusunda.En son ne aldım göstereyim hatta.İçi boş,üzerinde sadece animelerden karakterler olan Cd’ler.Şaka değil.

Ben de çizgi roman ve kitap ötesine geçmiyor çok şükür. Bir ara funko poplar göz kırpıyor gibiydi zor kurtardım…
Funko alacak para kalmıyor ki.Dolap müdavimiyim,her gün ne alsam diye karıştırıp bir şeyler bulmaya çalışıyorum.Biraz bir tür ritüele döndü bu bende.
Ani haraketlerden pek hoşlanmıyorum
Ama olacağını bildiğimden görmezden gelebilirim sanırım:))
Yok palyaça korkum yok, korku filmi korkum var ![]()
Ahah bir tek ben öyle yapıyorum sanıyordum, fragmanı ilk izlediğim zaman korkruğum için sahne arkası görüntülerine falan bakıyordum ![]()
@Who_Sametto çabuk korkuyorum diyemem ama sırf korku filmi olması beni korkutuyor, yani hiç full korku gerilim izlemedim, ama fazla korkunç değilse bu ilk olabilir. Drakula’yla başlardım, resim öğretmenim sağolsun iyice korkuttu beni.
“Tünellerde/14:20” bölümündeyim. Gerçekten de muhteşem ilerliyor. Bir olay yaşanırken onu yarıda bırakıp diğer bir olaydan bahsedilmesi normalde pek hoşuma gitmese de burda özellikle o kısımları çok sevdim,
1985-1958. seneleri arasındaki geçişler mükemmel olmuş. Bill’in George’un fotoğraf albümüne baktığıkısımda biraz daha uzatılmış olsa ağlayabilirdim, ama anında başka bir olay yaşandı, unuttum onu. Gizem çok sevdiğim için her sayfa da ayrı gizem, aksiyon, heyecan olmasını çok sevdim. Ben de kolay-kolay unutamayacağım galiba. Ama bitirmeme var daha, yavaş okuyorum sona gelmeyeyim diye
Chüd ayini her neyse acayip bir şeye benziyor. Kaplumbağa bize yardım edemez:)
Geçmiş olsun bu arada, çabucak iyileşirsiniz umarım :))
Buna üzülmem gerekirdi ama nedense sevindim biraz, uyarlama tam da kitaptaki gibi olsa fragmanı bile izleyemezdim, komedi tadında benim için yeterli olur ![]()
Cevap için teşekkürler @mert @yelz @Who_Sametto @J.S
Bu arada bir şey almadığımda ya da kargo beklemediğimde kendimi boş hissediyorum,2 hafta bir ara bir şey alamadım da sinir krizi geçiriyordum.Paraları toparlar toparlamaz bir şeyler aldım da kendime geldim.
Bir dönem ben de sürekli kategoriler arasında geziniyordum. Sürekli yeni neler gelmiş falan diyerek dolap uygulamasından çıkmıyordum. Hatta sosyal medyadan kopmuştum o dönem
Geçici bir dönem çok şükür.
Halka filmini önerirdim bu film yerine ama çok korkunç sevmiyorsun diye önermedim. Biraz eski bir film o yüzden şimdi izleyince belki çok korkunç gelmeyedebilir. Zamanının güzel korku filmidir.
Avatar’ı defalarca izledim ve her izleyişimde yeni detaylar fark ettim, hayranlığım daha da arttı. Arada çok beğendiğim bazı bölümeleri açıp tekrar izlediğim de oluyor. Eğer hikayeyi hatırlamıyorsanız kesinlikle izlemenizi öneririm. Hatırlıyorsanız bile ikinci defa izleyin, hiç sıkmıyor. Üstüne foreshadowingleri veya ilk seferde kaçırdığınız detayları yakalarsınız.
Young Justice ise net şekilde Dc’nin yaptığı Nolan’ın Batman üçlemesinden sonraki en kaliteli şey. Henüz üçüncü sezonu izlemedim ama izlemeyi planlıyorum.
Çocukken izlediyseniz bir daha izlemek çok güzel bir nostalji oluyor. Sırayla izlerken fark etmiştim ki orijinal serinin bölümlerinin neredeyse hepsini az veya çok hatırlıyormuşum. Hikaye bazında çok epsodik olmasını ve karakterlerin tutarsız yazılmasını eleştirmeme rağmen izleyenlerin aklına kazınacak kadar başarılı olduğunu inkar edemem. Bu yüzden çocukken izleyen biri ciddi olarak izlerse her bölümde “aaa bu bölümü hatırlıyorum” gibi bir tepki veriyor. Eğer devam serileri hakkında bilginiz yoksa kesinlikle izlemenizi öneririm. Bir şeyler biliyor ama arcları hatırlamıyorsanız yine izleyebilirsiniz. Özellikle Ultimate Alien ilk iki sezon ve Alien Force ilk iki sezon neredeyse filler olmadan belli bir arc üstüne gidiyor. Filler sandığınız bölümlerden karakterler bile ileride kritik bir yerde karşınıza çıkıyor ve seri sizden dönen karakterin kim olduğunu hatırlamanızı bekliyor. Ama uyarayım devam serilerini izleyecekseniz orijinal Ben 10’den sonra izleyin. Devam serileri oradan karakterleri de bol bol kullanıyor ve tanıtmanızı bekliyor çünkü. Ben unuturum diye korkmayın bunlar sadece bahsedilen bölümü izlemediyseniz problem oluşturuyor, izlediyseniz hatırlıyorsunuz zaten.
Çok uzun bir süre sonra ilk kez bugün yakın bir arkadaşımla buluştum ve 5 saat aralıksız dedikodu ve yürüyüş yaptık. Bir insan olarak sosyal bir canlı olduğumu hatırladım adeta.
Böyle zamanlarda daha fazla iletişim kurmam gerektiğini hatta bundan hoşlandığımı düşünüyorum. Sonra tahammül sınırımın taş çatlasın 1 hafta olduğunu hatırlıyorum. 
Okul çok acayip bir yermiş cidden, sürekli sese ve kalabalığa nasıl katlanabiliyormuşum hiçbir fikrim yok.
İspanya’da veya Portekiz’de dil okuluna gidip dil öğrenen arkadaşlarımız var mı forumda? Varsa benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirseniz sevinirim.
Az önce Babil Kitabevinden arıyoruz diyen biriyle görüştüm. Katkılarım için teşekkür ettiler, ULU ÖNDER ATATÜRK (büyük yazdım çünkü sohbet esnasında en az 5 kere bu şekilde adı geçmiştir) hakkında bir kitap seti oluşturduk, anahtarlık falan da koyduk dilerseniz 109 veya 119 tl ye (tam anlamadım miktarı) adresinize yollayalım dediler. Kibarca kabul etmedim ısrar da etmediler. Sonrasında numarayı araştırdım, farklı yayınevi adı vererek başkalarını da aradıkları olmuş. Bir çeşit dolandırıcılık olsa gerek diye düşünüyorum şu an. Numarayı paylaşmam doğru mu bilmiyorum sorun değilse paylaşırım.
Televizyondakilerin telefonlu hali işte. Halkın manevi duygularıyla oynayarak bir şeyler kopartabilir miyim diyenler. 119 TL’nin yanında kargo ücreti de onun kadar vardır.