Rıhtım Kamarası

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

Başınız sağ olsun. Sabırlar dilerim.

Başınız sağ olsun. Çok üzücü bir durum, sabırlar diliyorum.

İyi dileklerini ileten herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.

11 Beğeni

Dostum Allah sabır versin. Başınız saolsun.

Başınız sağ olsun. Sabırlar diliyorum.

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun, Allah rahmet ve mağfiret eylesin.
Mekanı cennet olsun.

Daniel Abraham yeni bir seriye başlamış.

Kithamar is a center of trade and wealth, an ancient city with a long, bloody history where countless thousands live and their stories unfold.

This is Alys’s.

When her brother is murdered, a petty thief from the slums of Longhill sets out to discover who killed him and why. But the more she discovers about him, the more she learns about herself, and the truths she finds are more dangerous than knives.

Swept up in an intrigue as deep as the roots of Kithamar, where the secrets of the lowest born can sometimes topple thrones, the story Alys chooses will have the power to change everything.

1 Beğeni

@isos81 Başınız sağ olsun. Sabır diliyorum.

Beklenen kitap gelmiş sonunda :hear_no_evil::see_no_evil::speak_no_evil:

Şaka bir yana adamlar 2021 tarihli bandrol basmışlar korsan kitaba ve bandrol sorgu programında doğru çıkıyor. Artık bandrol sorgusuna bile güvenemeyeceğiz.

7 Beğeni

İlginç bir durum, bandrol sahte olsa sistemde çıkmaması lazım, sistemde çıktığına göre birileri bunu kayıt etmiş.

3 Beğeni

Bu kitabı ben de gördüm. Kızılay’daki bir kitapçı satıyordu. Kitabın 2021 bandrollü olamayacağını söyledim. Biz bastık satıyoruz dedi. Korsanı dahi pahalı satılıyor. 250tl…

4 Beğeni

Bu işler karşılıklı. Siz hırsızlara karşı güvenlik tedbirlerinizi istediğiniz kadar arttırın, hırsızlar da onu aşacak sistemi her zaman bulacaklardır.

Birden fazla satıcı satıyor bu şekilde. Orjinal diyorlar ve baskı yılını falan söyleyince, hediye geldi bilmiyordum diyorlar. Bir şekilde bandrol işini aşmışlar sanırım.

@Ramazan_Karakoc benim gördüklerim fiyatta insaflı biri 60 diğeri 120 yazmış. Korsanı çoğaldıkça fiyat düşmeye başladı sanırım. :woozy_face:

3 Beğeni

Bandrol mü 2021 tarihli yoksa kitabın iç kapağında yazan basım yılı mı?
@alper bence orijinal bandrolün aynısından üretmişler. Sonuçta karekod okutma sistemiyle çalışıyor. Sisteme ekstradan bir bandrol girdiklerini sanmıyorum.

2 Beğeni

Bandrol 2021 tarihli.

1 Beğeni

Aynısını üretmeleri mümkün müdür bilmiyorum ama üzerinde 2021 gözükmekte. Telif programı Kültür Bakanlığının sanırım, orada doğru çıkması ilginç.

1 Beğeni

İtham olarak algılanmasında, İthaki’nin el altından üretip sattırması gibi bir olasılık var mı?