Size katılıyorum ama bu iş daha organize olmalı.
Kesinlikle pembe hayal ile olacak şey değil.
Türk Klasiklerini Can’dan aldım. Orjinal dil aldım ancak okuması pek meşakkatli. Keşke metne müdahale etmeden ve okuma ahengini bozmayacak şekilde köşeli parantez ile verselerdi bilinmeyen kelimeleri. Bazı kitapların arkasında sözlük var, bazılarında ise hiç yok ve okumak çok zor. Bu haliyle okumak da roman okumak olmuyor maalesef. Labirent Yayınları’nın tefrika polisiye serisini (şimdi Ötüken’de) okuma keyfinin onda birini almak ne mümkün. Buradaysa Hüseyin’e selam olsun. Umarım ilerleyen baskılarda bu eksiklikler giderilir, orjinal dilde tadıyla okunacak bir kütüphane oluşur.
70 dakika sonunda gelen otobüse binmenin keyfiyle günaydın arkadaşlar.
‘‘Hangi Kitabı Okuyorsunuz?’’ başlığı neden kilitlendi?
Okuyorum görsel başlık ile birleştirilmiş sanırım.
1 başlığa en fazla 10000 gönderi atılabiliyor. Yeni bir başlık açılması lazım. Daha önce Yeni Kitap Haberleri konusunda da aynısı olmuştu.
@Howl yok gönderiler taşınmamış sadece tek bir girdi oraya taşınmış.
Yok onla alakalı değil hocam, onu düzeltmişlerdi diye hatırlıyorum. Şu an burası 10.890 olmuş mesela.
Geç yükleniyor diye önceki konuları kapatmışlar, ben sınır var diye biliyordum. Rıhtım Kamarası’nda fazla fotoğraf yok diye kapatmadılar büyük ihtimalle.
Bundan kaynaklı olabilir hocam, evet. O zaman yeni konu açılacak büyük olasılıkla. Teşekkürler
Adı ‘‘Hangi Kitabı Okuyorsunuz?’’ olmasa bari. Kitap İncelemeleri falan olsa. Başlık ismi yeni üyeleri yanlış yönlendiriyor
Bence “İnceleme” doğru bir ifade olmaz, Yeni bir başlık gereksenimi varsa "Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlarınız " olsun.
Bu da olur hocam, hatta bu olsun Öteki başlıkla içerik uyuşmuyor pek. Maksat anlaşılır olsun. Hangi Kitabı okuyorsunuz deyince şu kitabı okuyorum gibi oluyor. Görsel olanın görsel olmayanı tarzında. İçerik ile başlık uyuşmuyor.
Konu sizlere hâlâ kapalı mı? Başlıktan mesaj ayırınca sistem otomatik kapatıp arşivlemiş. Bir bakıp dönerseniz düzeltelim.
Sanırım şimdi oldu. İlginç şeyler yapıyor bu sistem. Mesaj taşımak zaten ıstırap gibiyken bir de taşındıktan sonra arşivleyecekse her konuyu üyeleri banlamak daha kolay.
Şu an baktım düzelmiş Konunun parantezle açıklanması güzel olmuş, yoksa yanlış algılanıyordu
Son birkaç gündür üstümde acayip bir iştahsızlık var. Ağzıma bir lokma bile yiyecek koymak istemiyorum. Bu şekilde birden iştah kesilmesi yaşayan oldu mu acaba? Bu hafta da bu şekilde devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum.
Kanaatimce; iştahsızlık, nedensizce ve aniden olmuşsa anormal bir durumdur. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
Alınacak olan varsa özür dilerim ama demin bir olay yaşadık arkadaşla size de bir fikir danışayım dedim. Çocukken izlediğimiz dizilerde izlediğimiz ve ilk aşklarımızdan olan abilere Instagramdan bakıyorduk işte nasıl gözüküyorlar falan diye, ben dedim ki bu ikisi de kesin bekar, nereden anladın dedi, eee 40 yaş bekar erkek profili dedim bunlar. 40 yaş bekar erkek profili tam olarak nedir dedi ben de şu listeyi yaptım;
1-Fazla foto olmaz, fazla foto varsa yarısı börtü böcek dağ…dır.
2-Olan fotoları da hep tektir ve genelde azıcık akıllı telefonla kaynaşabildiyse selfidir.
3- Birileriyle olan fotoları da genelde sadece sayfasında bir kez görebileceğiniz rastgele insanlardır.
4-İlla bir gençliği özellikle yakışıklı ise bir gençlik fotosu vardır. Hatta abartıpsa o fotolardan birini profil fotosu da yapabilir.
5-Eğer bir boşanma geçmişi varsa o fotoğraf çekildiği rastgele kişiler kadınsa dünya ahiret bacım pozu verirler onlarla.
Haklı mıyım değil miyim ya? Arkadaş ile bu konuda bir iddiaya girdik de bir el atın ne olur.
Telefondan foruma fotoğraf atamıyorum. Resim işaretine tıklayınca hiçbir şey açılmıyor. Boş buton gibi. Sorun forumda mı yoksa benim telefonda mı? Çözemedim.
Bekar bir erkek olarak ilk 4 şıkka tamamen katılıyorum. Tespitlerinizde haklısınız.