Rıhtım Kamarası

İş Bankası baskısındaki çevirmen Celal Üster. Fikir vermek açısından, kendisinin -herhalde- en bilindik çevirileri George Orwell’ın 1984 ve Hayvan Çiftliği eserleri.
Kısaca söylemek gerekirse, kendisi çok çok değerli bir çevirmendir. O yüzden hem çeviri kalitesi hem de fiyat politikası bakımından İş Bankası baskısını öneririm.

2 Beğeni

Konu yoruma kapalı olduğu için buraya yazıyorum. IGN listesi “The Top 25” derken bunun “En Güçlü” diye çevrilmesi mantıksız olmuş. Yani sizin listenize göre Kingpin, Galactus’dan daha güçlü.

1 Beğeni

Oh kaçın kaçın. Bizimkiler cahillikten sıkılınca ülkeyi terk ediyor, beyin göçü felan yapıyor. Bunlar da öyle sıkılmış ki dünya göçü yapıyor, bir gün koloni kursalar hiç dönüp bakmazlar bize. ):

2 Beğeni

Allah’in beklentilerimizi astigina yonelik site ici reklamla karsilastim. Kafam biraz karisti. :thinking:

6 Beğeni

Bir an atarlanacaktım, “Temel din felsefesindeki ilahın konumuna ters. Kim bu cahiller?” diye. Sondaki "Godlife"ı fark ettim, anladım ki Google Translate türü bir program kullanmışlar :joy:

2 Beğeni

HAY Klasikleri’nde ciltli ve ciltsiz ayrımı var. Yavaş yavaş tüm külliyatı toplamak istiyordum da iki arasında kaldım. Hangisi daha iyidir?

Tabi ki ciltli ama çok ciddi fiyat farkı var.

5 liraya bir dünya klasiği görünce afallamıştım. Ciltsizlerde böyle bir durum var galiba. O yüzden sordum.

Kimler mitoloji seviyordu? Kimler cüzdanlarına ateş etmek istiyordu? Eğer sızıp kalmazsak birkaç saate geliyor… (Biraz fazla uzun olacağını belirtmekte fayda var.)

3 Beğeni

Daha yeni kitap alışverişi yapmıştım! :scream:
Neyse, bakalım ne çıkacak?

Neyseki tam tamına on iki kitap ve ben ikincideyim henüz. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bak meraklandım şimdi. Meraklı emoji

1 Beğeni

Merak iyidir. Herhalde, galiba, belki, yani… :smiley:

1 Beğeni

Genelde iyidir ya. Sanırım, sanki, falan filan. :joy:

1 Beğeni

İçimde gece geç saatlere kadar sürecek gibi bir his oluştu bir anda. :smiley: Daha dördüncüyü ancak bitirdim. :rofl:

1 Beğeni

Çay koydum. Bebiş de uyudu… Sendeyiz… :wink:

1 Beğeni

Kolay gelsin ablacığım. :slight_smile:
Valla kitap okuyasım varmış gibi, ama aynı zamanda da yokmuş gibi. Nedeni bilinmez bir şekilde yorgunum. Beklemedeyim.

1 Beğeni

Ahaha, O zaman harika. :smiley: Ben de beşincideyim. :rofl:

@cankutpotter Ben bu seriye bayılacağını düşünüyorum nedense…

Not: Benim gerçekten bayılmak üzere olmamla hiç alakası yok.:buyucu:

1 Beğeni

Ya kusura bakmayın ben konuya balıklama daldım ama neyi beklediğimiz hakkında hiçbir fikrim yok. Hahaha neyse bende devam edeyim okumaya. :slight_smile:

Ahahaha. :smiley: Mitoloji seversen seni de bekleriz. :rofl:

1 Beğeni