Yeniden tayfa olmuşum. Ödül falan bi’şey yok mu ya Kuru kuru sadece tayfa mı oluyoruz?
Olmaz mı, al bakalım
Ödül olarak 3-5 nöbeti yazmıyoruz ilk hafta ama siz yine de gecikmeden malzemeciden kova ve paspasları alıp, güverteye gelin.
Tıpkı askerlik gibi tayfalığın da ilk görevi mıntıka temizliğidir. Görevden kaçan olursa deniz otu yolmaya yolluyoruz.
Kuru kuru olmaz tabii ki. Tayfa olanlar eskilere 1 kg. fıstıklı Hacı Baba baklavası alıyor.
Arkadaşlar bu ayın Öykü Seçkisi’ni görebiliyor musunuz? Bende sadece görseli gözüküyor fakat kendisine tıklanmıyor. Henüz gelmedi mi yoksa sistemsel bir hata mı var acaba?
Geri kalan Wattpad kitapları için de aynı temenniyi diliyorum. Ama zor…
Limit AYT edebiyat ve TYT Türkçe için en iyi kaynak bence. 3D’yi de TYT matematik ve AYT tarih için öneririm. Benim edebiyatım, coğrafyam ve tarihim iyi olduğu için oraya pek çalışmıyorum, oradan çok öneri yapamam. TYT matematik için Üç Dört Beş de iyidir. Umarım faydalı olabilmişimdir.
Kurtuluş yok gibi. Neyse güverte temizlemeden iyidir pişmaniye
Video koyacaktım aslında ama telefondan beceremiyorum, akşama koyarım artık
Aynı şey bazı tv dizileri ve kadın kuşağı programları içinde yapılsa ya
Ülkecek bir nebze de olsa rahat ederiz. Saçma sapan şeyler hayatımızın olmazsa olmazı gibi görünmeye başladı. Kitap okumak bu değil, iletişim sektörü de bunlar değil. Ama baş tacı yapılmış haldeler, çok garip.
Sevmediğim durum bu. Kitap uygunsuzsa tamam kısıtla tabi sıkıntı yok ama aynı şeyin daha beterleri televizyonda ama onlara bir şey uygulanmıyor. Hatta kitaptan çok daha fazla kişiye ulaşıyor.
Keşke kaldırılsalar
Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum, yararlı oldu.
#148: Uçan Balon(20)