Şu kızı kimse tanımıyorken tek sezonda iptal edilen pan am dizisinde görüp seven biri olarak gururum cm de kaka yı ilk keşfedenlerle kapışır
.
2024 Unesco Dünya Kitap Başkenti ünvanını Strazburg almış. İstanbullular’ın gözü yaşlı.
Planlanacak yüzden fazla etkinlik olacaktı.
2023’ü kazasız belasız atlatalım, güneş doğduğu için ayrı battığı için ayrı etkinlik yapılır. Atlatamazsak geriye tek bir etkinlik kalıyor valla.
Bor madeni çıkarmayı kastediyorsunuz sanırım hocam. Yalnız ben madencilikten anlamam, beni saymayın o etkinlikte ![]()
Coinler düştü ekran kartları ucuzladı, boru da masaüstünden çıkarabiliriz. Yeni akit başladı bile.
Kastettiğim göç etmekti.
Gariban işlemcim ve ben aylardır ekran kartı için erketedeyiz. Daha yeterince ucuzlamadılar bence
. Yeraltından çıkarmaya devam ![]()
Anlamıştım, geyiğe vuruyordum ![]()
Ben modelleme işi için iyi bir dizüstü almıştım (git gel çok oluyor bende masaüstü olsa daha iyi olurdu ama işte) amazonda dolanırken gördüm fiyatları üçe katlanmış resmen, teknolojik ürünler kur muhabbeti mi vergi mi nedense bizde ucuzlamıyor bi türlü. 20 aralıktan sonra yukardan satıp alttan geçirdiklerinde bir düşmüştü ama oraları yine görmüş gibiler.
Hocam intihar diye yorumlayan çıkar diye şey ettim. İki mesaj üstte meşhur 27 yaş mevzusu yapmıştım da ![]()
Benim bildiğim, Margot Robbie, 2013’teki “The Wolf of Wall Street” filmiyle birlikte dünyaca tanındı. Leonardo DiCaprio ile oynadıktan sonra şansı açıldı. Siz ondan 2 sene önceki “Pan Am” dizisinde keşfedip “bu kız yürür gider!” demişsiniz, doğru anladıysam.
“Pan Am” dizisindeki haline şimdi baktım da, gerçekten dizideki diğer hosteslerden daha güzelmiş Margot Robbie. Dikkati hemen çekiyor, parlıyor yani!
https://globalcelebritynews.com/wp-content/uploads/2014/01/margot-robbie-pan-am-looks1.jpg
Ya sormayın buralarda da pahalı bu meretler. Giriş seviyesi rtx3050 kartlar daha yeni yeni 330 euro seviyelerine “düştüler”. Tabi TR’deki kadar vahim değil durum ama bu cimri kardeşiniz için büyük fiyatlar yine de hahah.
Klasik. ![]()
Ben o muhabbeti tamamen kaçırmışım aklıma bile gelmemişti…
Nooooo! Blurlu kısımları okudun mu?
@nefarrias_bredd kitap olarak insanları okuyorum xd
Doğru anlamışsınız hocam
, artık biraz mazide kalan havaalanları ve uçaklara tutkum diziyi görünce denetmişti o dönem. Dünyada izleyen 5-10 kişiden biriyim işte, hiç tutmadı dizi
. Sadece güzelliğinden ziyade sekonder bir rolde olmasına rağmen yeteneği ile parlıyordu, o zaman dedim bonservisini alalım diye ama Scorsese kaptı işte
.
Ahahahhaha şimdi gördüm. Yani genel olarak şey ettim zaten
Yapmam da öylesine aklımın ucunda yani. Yaşanacak güzel şeyler var daha! Toparladım sanki
Gibi xd

Yetenek kısmı şöyle… 2 kez Oscar’a aday gösterilmiş kendisi!
2017’deki “I, Tonya” filmiyle En iyi Kadın Oyuncu kategorisinde, 2019’daki “Bombshell” filmiyle ise En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde aday gösterilmiş. Gerçi oscar adaylıklarının eski prestiji pek kalmadı ama gene de Akademi’nin ilgisini çekmek kolay olmasa gerek. Ben yalnızca “Once Upon a Time in… Hollywood” filminde baştan sona izlemiştim Margot Robbie’yi, başka bir filmini baştan sona izlemiş değilim.
32 yaşındaymış şu anda, bu arada.
Videonun başlarında genelde yanlış bilinen bir bilgi, doğru şekilde veriliyor. Ergenekon’dan Çıkış Tablosu’nu bazı insanlar İbrahim Çallı’nın çizdiğini söyler, oysa tabloyu Ratip Tahir çizmiştir.