Ben daha bu sıcaklarda yapamıyorum. Cehenneme gitsem ölürüm herhalde.
Burada Türkiye, orada cehennem! Gelecek nesillere ibret olsun diye mi geldik dünyaya?
Geçmişe bile ibret olabiliriz, potansiyelimizi hafife alma.
Kampanya konusuna girince kararlılık seviyemi hemen görüyorum. Teşekkürler Amazon, teşekkürler Kayıp Rıhtım. ![]()
Dün:
Bugün:
Bugün biri “şiir” okumanın “seks eyleyelim ey hanım” demek olduğunu söyledi bana. Bir şey diyemedim. nazımı hatırladım. ah.
@epiryanu Hocam bayağıdır yazmıyorsun. İyisindir ve her şey yolundadır umarım.
Amazon indirimleri için kampanya başlığını sessizden çıkardıktan bir dakika sonra xd

Bir bilmece sorayım.
Kadınların beden dilini iyi okuyabildiğinizi düşünüyor musunuz?
Sizce, aşağıdaki yüz ifadesi, beden dili uzmanlarına göre ne anlama gelmektedir?
Margot Robbie altı yaşındaki çoçuğu ile misafirliğe gitmiş, çocuk misafirlikte Margot ablamız evde hiç yemek yapmıyormuşçasına ne varsa silip süpürürken Adile Naşit kahkası ile gülen ev sahibi ise ye kuzum ye paşam diye çocuğun sırtını sıvazlıyor ve Margot Robbie’ye maşallah iştahı da pek yerindeymiş yavrumun, tarifini vereyim istersen evde yaparsın, aynı tadı kimse tutturamıyor gerçi diyor. Margot ablamız da ver ver diyip evden çıkarken çocuğu nasıl tokat manyağı yapacağını düşünüyor.
Eşimin bakışlarından niyetini her seferinde yanlış anlamayı başaran birisi olarak ben yorum yapmasam daha iyi olur sanırım.
Karşısındakine zoraki katlanıyor gibi.
Karşısındakinin dediğine sinir olmuş ama bozmamak için gülüyor gibi ![]()
Kadınlar, erkeklere karşı bu ifadeyi zaman zaman yüzlerine geçiriyorlar.
Neyse, uzatmadan cevabı yazayım.
Beden dili uzmanlarının bu ifade için yorumu şöyleymiş:
“Reddetme işaretidir. Dudaklar düz bir çizgi oluşturup dişleri gizleyecek şekilde yüzde gerilir. Birinden hoşlanmadıklarını dile getirmek istemeyen kadınların favori gülümsemesidir ve diğer kadınlar tarafından rahatça okunur. Ancak birçok erkek bundan habersizdir.”
Bilmeceyi aşağıdan yukarıya doğru çözmeye çalıştıkları içindir hocam xd
Galiba @epiryanu üstadın yurtdışına taşınma yerleşim gibi bir durumu vardı. İnşallah iyidir, bu yoğunluktan dolayı giremiyordur siteye.
Ben de @Abraxas üstadı forumda göremeyince üzülüyorum. Tamam kendi isteğiyle girmiyormuş ama dünya görüşü, olaylara bakışı, edebiyat bilgisi çok iyiydi.
Ben de forum kariyerimi noktalamayı planlıyorum da zirvedeyken bırakayım diye 27 olmayı bekliyorum xd
Niye yahu (40 karakter)
Howl’un badem gözleri nasılmış görmek için xd