Rıhtım Kamarası

Güzel kelimeymiş. Önsezi demekmiş.

hissikablelvuku

5 Beğeni

Aaa ben bunu biliyordum! Dini eğitimim işe yarayınca seviniyorum bazen, yargılamayın :confused:

8 Beğeni

Az önce dinlediğim kitapta geçti. Güzel bir rastlantı oldu. :slight_smile:

2 Beğeni

Bu kelimeyi İtirazım Var filminde Selman, polis memuruyla konuşmasında kullanıyordu. Ben de benzer bir durumda kullanmıştım, memur da şaşırmıştı. Bu da böyle bir anıydı.

1 Beğeni

Nasıldı hocam film? Yarın biz de gidelim diyoruz ama bilet fiyatı korkutuyor bizi. Değerse bu fiyata gözümüzü karartıp gideceğiz.

1 Beğeni

Bana göre son yılları da hesaba katarsak verdiğim paraya değen bir film. Birkaç ufak tefek soruna rağmen 3 saatlik güzel bir gün geçirebilirsiniz. :smiley:

2 Beğeni

IMAX teknolojisine sahip bir salona gitmenizi öneriyorlar. Umarım şehrinizde IMAX salonlar mevcuttur. Aslında daha da detayı var ama ülkemizde bunu sorgulamak ve doğru cevabı bilen birisine denk gelmek çok güç olacaktır.

1 Beğeni

Baktım da Balıkesir 'de yok görünüyor. 8 ilde varmış. Bizim il çakma il zaten. Adı büyük olup içi boş şehirlerden birisi.

1 Beğeni

Sizde de balıkesir kuzusu var. :drooling_face: Daha iyi.

1 Beğeni

Yoksa en iyi ihtimal neyse ona gitmek. Şu an baktım da ortalardan iyi yerler bitmek üzere. :joy: İzlemeye karar verdiyseniz yarın için elinizi çabuk tutmanız gerek.

1 Beğeni

Tamam hocam.

@Artorias kuzu var olmasına da bu sene maliyeti bitirdi bizi. Eskisi gibi kuzu çevirme yapamaz olduk ah ah.

3 Beğeni

Ne kuzusu tavuk bile çeviremiyoruz artık. :grinning:

3 Beğeni

Bu konuda ilginç bir anımı yazayım.
Biz bedavaya horoz beslememek için komşunun horozunu ayarttık. Her sabah kapıya gelip benim tavukları alıp gezdirip akşam eve bırakıyor. Tavuklar gezip geliyor böylece yem verme derdi de olmuyor. Ekonomi bize bedavaya yumurta üretme tekniği geliştirtti. Bakalım daha neler öğretecek?!

5 Beğeni

Tavuklar geldiği sürece sıkıntı yok :smile::smile::smile:

3 Beğeni

Cin Ali çizemeyen ben şöyle yeteneklerim, becerilerim olsun isterdim.

14 Beğeni

Ben de çok özeniyorum. Aslında resim kursuna gittim iki sene ama maalesef ilerleyecek sabır yokmuş onu anladım.

2 Beğeni

Çınar Yayınlarının sahibi Aydın Ilgaz vefat etmiş :pensive:

1 Beğeni

Arkadaşlar, 2666’yı Pegasus’tan mı okumamı tavsiye edersiniz yoksa Can Yayınlarından mı?

1 Beğeni

Çevirmen aynı. Pegasus baskısı bence daha iyi. Büyük boy 13,5 x 21. Elde daha rahat okunuyor. Ama yazı fontu önemliyse Can baskısını almalsınız.

1 Beğeni

Pegasus’un kullandığı font çok mu küçük?

1 Beğeni