Hayırlı olsun. Allah mutlu mesut etsin.
Tebrikler… Allah mesut bahtiyar etsin, beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür geçirin.
Vay be rıhtım sen nelere kadirsin… Tebrik ederim umarım çok mutlu ve çok huzurlu olursunuz
Tebrikler tebrikler mutluluğunuz daim olsun
Tebrikler @_Ged, @Lezek. Hayatın güzel yanlarını beraber keşfedeceğiniz bu yolculukta mutluluk, sağlık ve huzurunuz daim olsun
Mutluluğunuz daim olsun.
@Arqonquin @depresifpatates @azizhayri @DragonRebornRand ve diğer herkese çok teşekkür ederim Hepimiz için her şey güzel olsun, güzellikler getirsin.
Böyle güzel haberlere hasret kaldık, tebrik ederim. Allah mutluluğunuzu daim kılsın.
Ya çok sevindim, birlikte güzel ve musmutlu günleriniz olsun. Bu günlerde böyle umutlu haberlere hasret kaldık.
Mutluluğunuz daim olsun. Seçimden 1 gün önce de evlenilmez ki ama. Oyunuzu kullanın mutlaka. Umarım ülkemiz sizin mutlu gününüzden sonra uzun zamandır beklediği mutluluğa kavuşur.
Çok teşekkür ederim sağ olun.
@alys hep beraber görürüz inşallah teşekkür ederim.
@Artorias kaç gündür ikametgah için uğraşıyorum ama sonunda oldu. Oyumun boşuna gitmesini istemiyorum. Biz seçimlerden çok önce ayarlamıştık günü, böyle olacağını bilemedik. İnşallah her şey güzel olur artık
. Teşekkür ederim
Aperiyodik bir monotile bulmuşlar. Yani iki boyutlu düzlemi sonsuza kadar kendini tekrarlayan bir desen oluşturmadan kaplayabilen tek bir şekil. Şöyle bir şey:
Henüz işime yarayacak bir uygulama düşünemedim ama böyle bir şeklin var olması bile bence bayağı ilginç bir şey.
Ben bunun üstünde yürüyemem. İçimdeki OCD çığlık atar