Rıhtım Kamarası

Hayırlı olsun. Allah mutlu mesut etsin.

1 Beğeni

Tebrikler… Allah mesut bahtiyar etsin, beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür geçirin.

1 Beğeni

Vay be rıhtım sen nelere kadirsin… Tebrik ederim umarım çok mutlu ve çok huzurlu olursunuz :grin:

1 Beğeni

Tebrikler tebrikler mutluluğunuz daim olsun

1 Beğeni

Tebrikler @_Ged, @Lezek. Hayatın güzel yanlarını beraber keşfedeceğiniz bu yolculukta mutluluk, sağlık ve huzurunuz daim olsun :partying_face: :pray: :nazar_amulet:

3 Beğeni

Mutluluğunuz daim olsun. :white_heart::purple_heart::heart_eyes:

2 Beğeni

@Arqonquin @depresifpatates @azizhayri @DragonRebornRand ve diğer herkese çok teşekkür ederim :smiling_face::pray:Hepimiz için her şey güzel olsun, güzellikler getirsin.

7 Beğeni

Böyle güzel haberlere hasret kaldık, tebrik ederim. Allah mutluluğunuzu daim kılsın. :slight_smile:

1 Beğeni

Ya çok sevindim, birlikte güzel ve musmutlu günleriniz olsun. Bu günlerde böyle umutlu haberlere hasret kaldık. :blush: :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Mutluluğunuz daim olsun. Seçimden 1 gün önce de evlenilmez ki ama. Oyunuzu kullanın mutlaka. :sweat_smile: Umarım ülkemiz sizin mutlu gününüzden sonra uzun zamandır beklediği mutluluğa kavuşur.

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face: sağ olun.
@alys hep beraber görürüz inşallah :butterfly: teşekkür ederim.
@Artorias :sweat_smile:kaç gündür ikametgah için uğraşıyorum ama sonunda oldu. Oyumun boşuna gitmesini istemiyorum. Biz seçimlerden çok önce ayarlamıştık günü, böyle olacağını bilemedik. İnşallah her şey güzel olur artık :roll_eyes:. Teşekkür ederim :smiling_face:

4 Beğeni

Aperiyodik bir monotile bulmuşlar. Yani iki boyutlu düzlemi sonsuza kadar kendini tekrarlayan bir desen oluşturmadan kaplayabilen tek bir şekil. Şöyle bir şey:

Henüz işime yarayacak bir uygulama düşünemedim ama böyle bir şeklin var olması bile bence bayağı ilginç bir şey.

8 Beğeni

Ben bunun üstünde yürüyemem. İçimdeki OCD çığlık atar :smiley:

2 Beğeni

Her bir taş şu şekilde boyanırsa sorun olmaz hocam hahaha:

5 Beğeni
2 Beğeni