Rıhtım Kamarası

Ben bir sıkıntı göremedim, neye takıldınız bu kadar ?:thinking:

1 Beğeni

Bağdaş kurarak oturmayı mı kastediyor acaba?

1 Beğeni

Geçen gün gördüğüm bu yazı aklıma geldi.

9 Beğeni

Hocam, bantam > türkiye tüm kitaplar :joy::joy:

1 Beğeni
1 Beğeni

Bantam kitaplarını çokça okudum; ben de fikir beyan edeyim. Genelde ikinci el alarak, elimde gezdirerek (benim ellerim terler hep), metrobüste, derste sıra altında, askerde cebimde gezdirerek falan okudum bu arkadaşları. Gördüğüm kadarıyla yapıştırıcı, bağlama ciltleme (ya da ne deniyorsa artık) gayet sağlam. Ama kapaklar dandik, bir sürü bantam kitabımın kapakları paramparça. Kağıdın kendi kalitesi de meh. Sonuçta fiyatına bakarsan baya iyi performans :roll_eyes:

2 Beğeni

Neticede tanesi 8 USD’ye bir adet Malazan kitabı okuyorsun, öyle bak :slight_smile:

1 Beğeni

Ben cimri insanım hocam, ikinci el alıyorum daha da ucuza geliyor :melting_face:

Ortalama 3 dolar falandır sanırım kitap başına ödediğim :thinking: Baya iyi deal, fiyat performans açısından sorunum yok valla hiç hahah.

1 Beğeni

Bende şimdi trade paperback veya ciltlilerini bulursam koleksiyona katacağım :slight_smile:

1 Beğeni

Yüzyıllardır birbirimize edebiyatın ne işe yaradığını soruyoruz ve bir cevabın olmadığı gerçeği bu soruyu gelecekte de soracakların moralini bozacaktır. Mümkün olan bir cevap yok. Ya da çok var, sonsuz sayıda: Edebiyat bir kitapçıya girip kendini hissetmeye yarar mesela. Ya da düşünmeyi sağlamaya. Ya da hiçbir şeye. Bu, şeylere yararcı anlamlar yükleyiş neden? Eğer müziğin, felsefenin, bir gülün anlamını arasak, hiçbir şey anlamazdık. Çatalın bir işlevi vardır. Edebiyatın ise işlevi yoktur. Yine de bir insana keyif verebilir. Yine de bir insanı güldürebilir. Edebiyatı mahvetmek için dile saygı duymayı bırakmak yeter. Orada başlayıp orada biter.

Demiş Saramago.

7 Beğeni

1 Beğeni

@alper abi bir oy Kılıçdara onu anladık,
Diğer oy ? :smiley:

1 Beğeni

Şarkı yaptım valla güzel oldu :joy:

2 Beğeni

dur şimdi karıştırma :smiley: alper abiyi çok merak ediyorum. Bakalım …

3 Beğeni

Diğer oy bu kazagı giyinen bıyıklı arkadaşa. :slight_smile:

78979

6 Beğeni

Ben de merak ettim ama söylemez, aşırı politik bir cevap verir şimdi :joy:

2 Beğeni

Tüh be bıyık ve kazaktan kaybettim yoksa bana veriyormuşsun :grin:

2 Beğeni

Ya öyle dedim de hâlâ bakmadım ikâmet ettiğim bölgede kimler aday diye. Kırmızı kazaklının bizim burada adayı var mı yok mu bilmiyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

İşte bu cevap ile Ankara 2 yada 3 . bölgede oturduğunu anlamış oldum :smiley:
image

7 Beğeni

:zipper_mouth_face:

2 Beğeni