Rıhtım Kamarası

Bu fotoğrafın hikâyesini paylaşmak istedim sizlerle :slightly_smiling_face: ( Atatürk Fotoğraflarının Hikayesi kitabından.)

8 Beğeni

Bir güzel kitabın daha sonuna geldim ama yeni kitaba başlayamıyorum :smile: Etkinlik işi bir sonuca ulaştı mı acaba @Pyrewrath Harun hocam?

2 Beğeni

Ben başlatıyım hocam, gelirler onlar da yavaştan diye umaraktan. :slight_smile:

2 Beğeni

Olur valla, etkinlik için yeni kitaba başlamadım. Duruma göre ya bunu okuyacağım ya da başka kitaba geçiş yapacağım :slight_smile: Kitabı daha pek alan da yok sanırım ama, az daha bekleyelim olmadı, bilemedim :smiley:

2 Beğeni

8 gün tedarik için verdim, yeterli olur sanırım, sen de araya başka kitap sıkıştırabilirsin o arada. :slight_smile:

Herkes davetlidir arkadaşlar, başından biraz okudum ve çok hoşuma gitti benim.

4 Beğeni

Sıkıştırdım bir kitap, 8 güne bitiririm. Bitmez ise de çapraz okuma yapmış olurum iyi olur :smiley:

2 Beğeni

Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
Bilmem söylesem mi söylemesem mi

1 Beğeni

Güzel bir söyleşi olmuş.

4 Beğeni

100.YILINDA İNÖNÜ SAVAŞLARI kitabından.

3 Beğeni

Bu ne yahu :slight_smile:
Ben bunu 1,5 yıl önce Amazon’dan 37 tlye almıştım :slight_smile:

5 Beğeni

Buda çiçekçi gözüyle. Bende bunu 45tlye almıştım.

4 Beğeni

Siteye gidip satıcıya, taht dahil mi diye mesaj atasım geldi.

6 Beğeni

Bunu alamamışım maalesef.

1 Beğeni

https://twitter.com/zeylerisbb/status/1710380499611320760?t=daYiuPhXoMSxxKKVRmUKcw&s=19

1 Beğeni

Keşke Yunan galip gelseydi şeklinde iğrenç düşüncesi olanlara Yunan’ın yaptığı bazı zalimlik örnekleri:

100.YILINDA İNÖNÜ SAVAŞLARI kitabından.

2 Beğeni

Bende Enki’nin Kayıp Kitabı var. Fiyatı orada 935 liradan başlıyor 1.750’ye kadar çıkıyor :joy: 750’den buraya koyup satsam mı ki :smiley:

2 Beğeni

Arkadaşlar Tanrıların Gölgesi okuma etkinliğimiz başlamıştır, bekleriz.

@dalgado @Blackheart :slight_smile:

6 Beğeni

Katılmaya çalışacağım hocam. İşin kötü tarafı şubattan bu yana neredeyse 10-11 kitaba başladım ama hiçbirinin ortalarına bile gelemedim. Odaklanamıyorum. Bakalım bu kez ne olacak.

4 Beğeni

Bu sefer olur umarım hocam, hiç sorun değil ama. :+1:

2 Beğeni

İdefix bana ben sana :smiley:

2 Beğeni