Bu fotoğrafın hikâyesini paylaşmak istedim sizlerle ( Atatürk Fotoğraflarının Hikayesi kitabından.)
Bir güzel kitabın daha sonuna geldim ama yeni kitaba başlayamıyorum Etkinlik işi bir sonuca ulaştı mı acaba @Pyrewrath Harun hocam?
Ben başlatıyım hocam, gelirler onlar da yavaştan diye umaraktan.
Olur valla, etkinlik için yeni kitaba başlamadım. Duruma göre ya bunu okuyacağım ya da başka kitaba geçiş yapacağım Kitabı daha pek alan da yok sanırım ama, az daha bekleyelim olmadı, bilemedim
8 gün tedarik için verdim, yeterli olur sanırım, sen de araya başka kitap sıkıştırabilirsin o arada.
Herkes davetlidir arkadaşlar, başından biraz okudum ve çok hoşuma gitti benim.
Sıkıştırdım bir kitap, 8 güne bitiririm. Bitmez ise de çapraz okuma yapmış olurum iyi olur
Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
Bilmem söylesem mi söylemesem mi
Siteye gidip satıcıya, taht dahil mi diye mesaj atasım geldi.
Bunu alamamışım maalesef.
Keşke Yunan galip gelseydi şeklinde iğrenç düşüncesi olanlara Yunan’ın yaptığı bazı zalimlik örnekleri:
100.YILINDA İNÖNÜ SAVAŞLARI kitabından.
Bende Enki’nin Kayıp Kitabı var. Fiyatı orada 935 liradan başlıyor 1.750’ye kadar çıkıyor 750’den buraya koyup satsam mı ki
Arkadaşlar Tanrıların Gölgesi okuma etkinliğimiz başlamıştır, bekleriz.
Katılmaya çalışacağım hocam. İşin kötü tarafı şubattan bu yana neredeyse 10-11 kitaba başladım ama hiçbirinin ortalarına bile gelemedim. Odaklanamıyorum. Bakalım bu kez ne olacak.
Bu sefer olur umarım hocam, hiç sorun değil ama.
İdefix bana ben sana