Rıhtım Kamarası

Selamlar. Baya uzun zaman oldu girmeyeli. Ben yokken çok giden gelen olmuş gördüğüm kadarıyla. YKS diye bırakmıştım Rıhtım’ı. Kitap okumaya da baya ara vermiştim. Karşılığını da aldım ama. Bilkent Hukuk’tayım şu an, Türkiye 25.si oldum. Aklıma düştü bir anda Rıhtım tekrar uğrayayım dedim. Ne var ne yok nasılsınız?

30 Beğeni

Tebrik ediyorum, muazzam bir başarı. Çalışmalarınızın karşılığını almanıza sevindim. Buralar bildiğiniz gibi, belki biraz daha sessiz ama idare ediyoruz. :slight_smile:

4 Beğeni

Tebrikler. Başarılarınız bol olsun. :partying_face:

3 Beğeni

Biraz önce yolda yürüyorum. Bir kişi bağırıp duruyor. İlk önce kavga var sandım ama kavga falan yok. Garipte konuştuğundan ne dediğini anlayamıyorum. Tek bir cümleyi anladım. Canlı bomba geliyooorrrr :roll_eyes: tamda okul önü ders çıkışı çocuklar etrafa kaçışıyor. Biraz değişik bir durumdu.

1 Beğeni

Derin bir şeyler yazıyormuş gibi bir izlenim veriyor ama bayağı boş konuşuyor. Muhtemelen troll. :slight_smile:

2 Beğeni

Valla bilemedim. Tek bildiğim noktalama ve imla hataları yüzünden guguk kuşu misali kafaları gakılan arkadaşların ahı var üstümüzde.

1 Beğeni

Çoğaldılar. Bir ken iki iki iken üç…

Boşa enerjinizi harcamayın.

2 Beğeni

Ben troll severim aslında, kaliteli olması koşuluyla. Böyle kendini aşırı ciddiye alan başlıklara iyi geliyor.

Ojela reyiz vardı, bilmiyorum hatırlıyor musun? Mükemmel bir trolldü, onla etkileşmek zevkliydi. :slight_smile:

5 Beğeni

Siz diyince açtığı konuya baktim. Kütüphanede kahkaha atmamak icin kendimi zor tuttum.

En sonda şu yoruma beğeni attığınızı görünce dayanamayıp güldüm

6 Beğeni

Açtığı o başlık efsaneydi. İki sene falan trolledi milleti, o kadar iyiydi. :slight_smile:

1 Beğeni

Ya bu arada bir itirafta bulunayım: ben kim trol kim değil anlayamıyorum :frowning: Gencoyken bir bakışta şıp diye anlardım kim trol kim değil. Bu skill benden gitti. Ben de isterdim güzel troll seveyim ama, heyhat. O an tartışasım laf anlatasım varsa/yoksa’ya göre şekilleniyor tavrım, kalite trollükten keyif alamaz oldum :frowning:

1 Beğeni

Neden bilmem ama bu paylaşımınızı okurken karşımda hiç nefes almadan, nokta virgül duraksamadan konuşan, bütün yazılanları tek nefeste konuşan biri varmış gibi okudum.
Ruh halim bi anda o karaktere büründü. :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Hepimizin içimizden okurken belli kişilere ve karaktere atfettigi sesler vardir.

Bilirsiniz ki bazı sesler birçok karakterde kendini gösterir. Genellikle belli sayıda kitap/yazı okuduktan sonra o sesler değişmez ve hep aynı kalır sanırdım ki bu kişiyi okuyana kadar.
Uzun bir aradan sonra bu kişinin yazılarını okurken aklımda yeni bir ses doğdu.

2 Beğeni

Ojela neden banlandı anlamadım. Bir yere varmayan bir dünya tartışma oluyor burda. Her tartışma başlatan banlacak mı yani? Ben @Abraxas a laf anlatmaktan kendimi alamıyorum rica ederim onu banlayın.

Troll hesaplar genelde yan hesap olur. Üyelerin sinir uçlarını, kendi ana hesaplarının marka değerini düşürmeden sınamak isterler. Troll hesaplarının istedikleri ilgiyi alamadığına inandıklarında o hesabı alakasız bir konuda örnek göstermek isterler. O yüzden bence ojela @Abraxas aynı adresten girdiğini gizlemiştir ip ban atmak en genel çözüm olur.

Ayrıca ojela derdini aktarırken sıfır anlatım bozukluğu yapacak kadar da iletişim becerileri yüksek biriymiş. O yüzden mesela vurkan serkan bana troll gibi gelmedi. Troll dediğimiz iletişim becerileri yüksek kişiler olur. Ben mesela troll olamam her gece ne forum anladı beni ne de sen oysa ne çok sevdim ikinizi de bir bilsen diye gülerek ağlıyorum.

Neyse @Abraxas ı banlayın. Bankai yi yapıştırın kafasına gitsin xd

6 Beğeni

Forumdaki en orijinal karakterdi. “Vakit hırsızı”. Bildiğin gibi, forumdaşların vakitleri çok değerli.

Kaliteli troll ile kalitesiz troll arasındaki fark o işte.

Sonra sıkılırsın ama. :slight_smile:

PS: Benim troll hesabımı banladılar :smirk:. @AdrianTchaikovsky

2 Beğeni

Forumdaki en orijinal karakter @Kehribar 'dır. Kehribar nerede cidden bana Kehribar’ı getirin #_#

Daha dün beni tayfa kurultuyında güverteye çıkarıp kalas üstünde ölüm yürüyüşü yaptırdıktan sonra ıssız bir adaya terk etmediniz mi? İki deniz kaplumbağısını eğitip adadan kaçmam tam iki yılımı aldı işin kötü tarafı rom sadece iki ay dayandı. Beni geride bırakıyorsan önüne geçmeyeceğimden emin olacaksın @Abraxas xd

Dolmuş da dolmuş

PS: Benim troll hesabım hâlâ aramızda :lying_face:

@başlık taşıyan @SJack bizi kamaradaki locamıza taşıyabilir misin gündemi meşgul etmeyelim.

3 Beğeni

Ya simülasyonda yaşadığımız için hepimiz birilerinin troll hesaplarıysak? Simülasyonda yaşamadığımızı kanıtlayana kadar seni yapay zekâ olarak göreceğim Howl. Ona göre.

2 Beğeni

@hanci bu forumda kaç adet yapay zeka var?

2 Beğeni

Merhaba! Sana ne gibi konularda yardımcı olabileceğimi görmek için @hanci yardımı görüntüle yazabilirsin.

2 Beğeni

@Howl gündem mi varmış? Bu arada Hancı’nın yerine yanıtlayayım; 1 adet yapay zekâ var forumda.

1 Beğeni