Rıhtım Kamarası

Sanki kar başladı gibi, daha doğrusu kar taneleri uçuşuyor gibi.

Bizim burada kar uçuşuyorsa @MelihAntepli sizin orada yollar kapanmıştır. :slight_smile:

2 Beğeni

Yağıyor ama tutmuyor henüz. Akşama kadar yağarsa tutar belki :slight_smile:

2 Beğeni

Yok bu olmaz. :slight_smile:

Geleneksel Ankara kar yağıyor şarkımız bu.

4 Beğeni

https://x.com/ZekiDemirkubuz/status/1726601128463450307?t=DGdvXMnKd6Ow0e-3XAdIiA&s=09

:upside_down_face: (“1 Aralik’tan 15 Aralik’a erteledi” haberine kizin tepkisi üstüne yazıyor)

1 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Abi:

Ankara Kışım

Ankara Sonbaharım:

Ankara Yazım

2 Beğeni

Bur ayrıksı litap’a ne oldu diye sorsam. Kitaplarını alacağım ama bulamıyorum. Yeniden basım yapmayacaklar mı?

1 Beğeni

Ayrıksı kitap, en azından bir süreliğine, biraz ara verdi. Beklenmedik finansal ve doğal afetler yüzünden biraz sorun yaşıyorlar. Umarım kısa bir süre sonra faaliyetlerine devam edebilirler.

3 Beğeni

Birkaç ay önce ben de bazı kitaplarını bulamayınca İnstagram’dan sordum, depolarında yangın çıktığını ama en kısa zamanda kitapların basılacağını söylemişti yetkili.

Herhangi bir finansal problemden söz etmedi ama belki o gün için öyle gerekmiş olabilir. Ben Ayrıksı’nın birkaç polisiye serisini (Michael Connelly, Martin Beck serisi, Wallander serisi) alıyorum ve severek okuyorum. Böyle yayınevlerinin ayakta kalmasını isterim.

4 Beğeni

https://x.com/ZekiDemirkubuz/status/1727701757256474822?s=20

2 Beğeni

Bazı insanlar ne yazık ki bu sözlerin fazlasını da hakediyor.

Destek adı altında insanları taciz eden bir güruh türedi ve bu güruh en az siyonist destekçileri kadar zarar vermeye başladılar Filistin direnişine.

6 Beğeni

HP sevenlerin ilgisini çeker mi?

7 Beğeni

Bazı kesimlerin Hamas-İsrail çatışmaları üzerinden toplumun geri kalanına ‘‘ahlak dersi verircesine’’ tavırları sinirlerimi bozuyor.

Dürüst ve makul bir insan, dünyanın neresinde olursa olsun, sivillerin öldürülmesinden mutluluk duymaz. Ben de duymuyorum. Çatışmalar sonucu ‘‘iki tarafın da sebep olduğu’’ sivil ölümlerden üzüntü duyuyorum. Hastanelerin bombalanması ne kadar gayri insanî bir tutumsa, müzik ve eğlence eşliğinde partileyen gençlerin kurşuna dizilmesi de bir o kadar gayri insanî bir tutumdur. İkisini birden açık bir ağızla lanetleyemeyen kişilerin ise ne denli samimi oldukları tartışmaya açıktır.

Öte yandan çatışmalara vicdanen üzülüyor olmam Filistin meselesinde siyasi bir pozisyon almam gerektiği anlamına gelmez. Başka bir ifadeyle Filistin ülkesi içinde yaşayan Arapların ve Yahudilerin siyasi çekişmesiyle ilgilenmek zorunda değilim. Çünkü ben Türkiye’de yaşayan bir fert olarak bu çekişmenin bir tarafı olduğumu düşünmüyorum. Yapabileceğim tek şey çatışmaların bir an evvel ateşkes veya barış yoluyla sona erdirilmesini dilemekten ibarettir.

6 Beğeni

1945’ten bu yana küresel çapta savaşları takip eden Uppsala Çatışma Verileri Programı, 2022 ve 2023 yıllarını Soğuk Savaş’ın sona ermesinden bu yana dünyanın en çatışmalı yılları olarak ilan etti.

Ve bir de şöyle bir yorum var.

1 Beğeni

Gülme tuttu ya :joy:

3 Beğeni

Spotify Özetim gelmiş :hugs::hugs:

2 Beğeni

Siftahı yapalım

1 Beğeni

Benim hesabı kızımın kullandığı çok belli olmuş :smiley:

sptify02

2 Beğeni

Bluey çok iyi değil mi ya. :sweat_smile: Hele introsuna bayılıyorum. :sweat_smile::+1::smile:

1 Beğeni

Merhaba herkese.

İkinci el Türkçe Witcher almayı düşünen varsa 7 kitap kutulu set linki bırakıyorum. Sayfalara baktığımda en ucuz 1842tl görünüyor satış fiyatı. Dolapta aynı seti daha uçuk fiyatlara koymuşlar, ben iç sayfada adım yazdığı için böyle bir fiyat uygun gördüm. Onun dışında sorunsuz tüm kitaplar. Almak isteyen olursa mesaj atabilir, Ankara içi elden teslimde indirim de yapabilirim. Herkese iyi okumalar. :slightly_smiling_face:

Ekleme: @SherlockHolmes Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. :pray:

2 Beğeni