Psikolojik olarak sorunlu kişiler oldukları belli, tıbbi karşılığını ben de merak ettim. Bence temizlikten bahsederek kendilerinin temiz olduklarını ilan ediyorlar öyle olmamasına rağmen.
Biraz iş arkadaşımı çekiştiriyor gibiyim ama çok ilginç bir vaka.
Temizlikten ve kirden bahseden arkadaşın içtiği su şişesi mesela burada hep.
Google’a da sordum herhangi bir şey bulamadım.
Çatı sahnesi muazzammış. ![]()
@J.S bak bakalım gömmüş mü yine?
Şu kitabı alıp okuyamadığı için hırsından kudurduğuna eminim. Çok zor okunan bir kitap bu, fiyatı da pahalı. Bilinç akışı tekniğiyle yazılmış yanlış hatırlamıyorsam. Tam benlik
İyi bir indirim bekliyorum almak için de, niye dalga konusu oluyor ya da küçümseniyor anlayamadım. Her kitabın okunma zamanı vardır. Bu kitap da diğer birçok kitap gibi zaman ve birikim istiyor bence. Kanaat önderliği yapmaya gerek yok burada diye düşünüyorum.
Yeni çıktığında öven birkaç kişi görmüştüm. Dilimize çevrildiği için sevinmiş olabilirler. Herkes alıp hemen okuyacak diye bir şey yok. Abartıyorlar maalesef.
Belli etmiyorum ama güldüm. Bayadır gülmemiştim, kafam karıştı biraz. Bu eylemi unutmuş olabilirim diye.
Neyse ben bu platformda bir şey izlenmez diye yine bu sitede yıllar önce söyledim.
Sanırım en iyisi de bunlara gülüp geçmek ve hiç bulaşmamak. Bu kitleye karşı mücadele etmek imkansız.
Şimdi bu kız niye böyle düşünmüş ki hiç anlamadım. Kitabı da burada görüyorum, farklı bir popülaritesi, söylemi bir ilki var da ben mi anlamadım. Konusu ilginçmiş, elime geçseydi okurdum da bu gönderiyi paylaşanın niyeti ne anlamadım? Kendi okumuş mu acaba? Yorum yaptığına göre ?
Gerçi ben artık hiçbir şey anlamıyorum bu insanlardan.
Ben de anlamsız bulduğum için forumla paylaşmak istedim. Eşe dosta hava olsun diye de kitap okunmaz, saçmalamış. Bu arada “yarınlar yokmuşçasına” diye eleştirmesi yersiz olmuş.
Şu an aldığımız her kitap için kârdayız bence. Bu pahalılıkta neyin eleştirisi bu? Ayrıca zor bir kitap, herkes aldığı gün kitabı okuyacak diye bir kural mı var? Dikkat çekerek gündem olmaya çalışan biri gibi geldi bana ![]()
Kitabı okumamış ![]()
Toplamda 3 gün. Hepsi bu kanalda bulunuyor. Degerli yazarların güzel anlatımıyla iyi bir iş olmus. Meraklısına kesinlikle öneririm
İstanbul’da olmadığım için gidememiştim. Teşekkürler ![]()
Demek kitap okumaya dair hava atmaymış mesele. Şimdi bir nebze anladım. (diyorum ya bunları anlamak için özel kılavuz yayınlanmalı, aslında hiç fena fikir değil.Birileri kesin yazmalı
) Neyse bu işin içinden laf değdirmeden çıkamayacağım ben!!!
Foruma “takip et” butonu gelmiş. Şimdi fark ettim.
Kuşkulandım şimdi. Acaba var mıydı hep?
Sanırım yeni bir özellik. Eskiden yoktu diye biliyorum.
Yok diye hatırlıyorum ben de, bir sorayım dedim yine de ![]()
Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de gelmişti bu özellik ama kullanışsız olduğundan pasifti.
Benim bir takipçim var. Az ve öz. ![]()
Bikmiyordum önceden olduğunu.
Neredeyse tüm sosyal medya uygulamalarında takipçi olayı söz konusu olduğu için burada da olmasına sevinemedim doğrusu.
Tutarsa devam ettirirler. Tutmazsa kaldırırlar.
Takipçisi az olduğu için üzülen gördüm de sevinen görmemiştim. ![]()
Umarım tutmaz. Her yerde aynı şey zaten.
Nicelik değil nitelik önemli. ![]()
Benim için fark etmez. Hiç sosyal medya hesabım olmadığı için takipçi sayısı falan da umurumda değil