Rıhtım Kamarası

+1

kullanıyorum ama önemli bir özellik değil benim için…
Ama twit attığımda şöyle hissediyorum bazen;

5 Beğeni

Aynısını 1000k da hissediyorum :joy: Ama dert etmiyorum, hoşuma gittiği için paylaşıyorum yine de :smiley: 3-5 beğeni alıyorum ama her zaman :sunglasses:

6 takip edilen var ama kimseyi takip ettiğimi hatırlamıyorum ben, 4’de takipçim var bırakın peşimi utanmıyor musunuz koskoca beni takip etmeye :joy:

3 Beğeni

1000k platformu aslında çok güzel içerikler iletiler barındırıyor fakat o platformda bile çoğu okur(!) beğenilme takipleşme peşinde. Geçen bir iki tane takip isteği aldım şubat 2024 yazıyor ama belki daha yeni katılmışlardır saatler olmamıştır, ne ara 1000 takipçi kastın da herkese istek atıyorsun. Ve sürekli de ileti paylaşıyorlar olur olmadık yerde. Eskiden aktif 1k kullanıcısıydım fakat bu sebeplerden ötürü sadece okuduğum kitapları ve bu kitaplardan beğendiğim alıntıları paylaşıp çıkıyorum. Uygulamayı mahvettiler, mahvedenler de biraz platformun adminlerinin kendisi…

10 Beğeni

Paylaşıma (fotoğraf, bilgi, alıntı vs.) dayalı tüm internet uygulamaları eninde sonunda takipçi kazanma uygulamalarına dönüşüyor. Çünkü insanların içinde beğenilme, takip edilme arzuları var. Bu uygulamalar da yakıtını bu arzulardan alıyor.

8 Beğeni

Nereden çıktı bu takipçi uygulaması? Olmuyor böyle kayıp rıhtım yöneticileri, geri alın bu özelliği. Yeniçeriler gibi hoşafın yağı yok diye isyan çıkacak bakın! Gerek yok böyle işlere.

Neyse kimse beni takip etmesin bakın durup durup canım sıkılıyor! :face_exhaling: Kimseyi de takip edemem, çok zahmetli. :yawning_face: Bırakın takip işini falan, okuduğumuza bakalım biz.

2 Beğeni

Bu tarz özellikler maalesef bizimle alakalı değil. Sistemin kendi getirdiği güncellemeler. Dünya beğeni, takip vs. üzerine kurulu. Sistem geliştiricileri de geri kalmak istememiş demek ki.

1 Beğeni

Kampanya beklemekten çok sıkıldım artık ki eskisi gibi yapılmıyor da zaten. Keşke sitelere belirli sepet büyükleriyle aktif olan “indirim iste” butonu gelse.

1 Beğeni

Çocuklara okulda deyimleri öğretmek için ödev vermişler. Çocuklar deyimler üzerine maket hazırlamışlar. Çocukların çalışmalarından birkaçının fotosu :slightly_smiling_face::blush:

22 Beğeni

Teknoloji Tasarım dersinin bomboş ödevlerinden çok daha güzel ve öğretici aynı zamanda da komik bir aktivite :slight_smile: Çok hoş hepsi, bayıldım :blush:

2 Beğeni

Selam, ben 3-4 yıldır kitap okumuyorum. Elime hiç almadım desem yeridir. Hayatın ve gündemin yoğunluğu da unuttum gitti. Uyumadan önce dinlediğim sesli kitaplar sayılır mı, bilmiyorum. Kitap okumadığım için artık bu foruma bir şey de yazasım gelmiyor daha doğrusu yazamıyorum. Çünkü ruhumu besleyemiyorum. O kadar doluyum ki kitap okursam başka bir şeyi kaçıracağım endişesine kapılıyorum.

3 Beğeni

Sayılır.

Çok tanıdık geldi. Bilmiyorum sana bi faydası olur mu ama yalnız değilsin.

2 Beğeni

En yakın zamanda kütüphane ziyareti yapsam iyi olabilir mi ne dersiniz? Kitap kokusu iyi gelir belki.

1 Beğeni

Valla bence canın istemiyorsa okuma. Okumak şart değil. Hem dinleyebiliyorsun işte, ne güzel. Böyle devam. Dinleyince üstelik çok farklı yazarlarla tanışma şansın da oluyor. O da ayrı güzel bir deneyim.

1 Beğeni

Ne güzel ifade etmiş :slight_smile:

2 Beğeni

Şükür ya. Sonunda girebildim foruma :sweat_smile:

6 Beğeni

Senin patrondan şikayet gelmiş Hakan’a. Melih paso forumda, çalışmıyor, hiç değilse gündüzleri site kapalı kalsın deyince Hakan dayanamayıp kabul etmiş. Bu sebeple bundan sonra hafta içi her gün 9-6 arası site kapalı olacak.

4 Beğeni

Benim patron yine benim sıkıntı yok :joy:

2 Beğeni

Bence bu endişe tüketici toplum olmanın yan etkisi. Tüketilecek o kadar çok şey var ki etrafımızda. Hepsine yetişmek zaten mümkün değil. Önemli olan bence kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yapması. Yani bütün gün evde oturup duvara bakmak bizi mutlu ediyorsa o zaman oturup duvara bakabiliriz. Bunun yerine sırf bir şeyleri tüketmek için veya “kişisel gelişim” diye kitap okuyup mutsuz olmamalıyız. Ya da bizi mutsuz eden herhangi bir şeyi yapmamalıyız bana kalırsa. Hayat kısa, mutlu olmak zor.

Not: İş hayatı için dediklerim yalan dolan. Orada mecbur mutsuz olacağız :slight_smile:

7 Beğeni

Miyazaki evreni, İstanbul ile buluşursa :smiling_face:

26 Beğeni