Rıhtım Kamarası

İzmir deyince kokereç nereden aklına geldi. :slight_smile: Bayoz ile başla, Kumru ile devam et, Söğüş ve tatlı olarak da İzmir bombası ile final. :slight_smile:

Biz de yaprak döner vardı eskiden, şimdi pek kalmadı o nedenle gelene Ankara simiti ikram ediyoruz. :slight_smile:

4 Beğeni

Hadi hepiniz İzmir’e gelin. :smiling_face_with_three_hearts:

@alper sana da gel diyeceğim ama söylerken seni düşündüm ve yerine ben üşendim. :rofl:

3 Beğeni

Çok özledim. Üniversiteyi ilk okuduğum zamanlar foruma da yeni üye olduğum için fuar buluşmasına utançtan gelememiştim. Sonra da pandemi çıkınca son iki yılım online Antalya’da geçti. Çok özledim İzmir’i. Keşke daha fazla vakit geçirebilseydim. :frowning:

3 Beğeni

Oblomovcu olduğumu söylemiş miydim? :slight_smile:

4 Beğeni

Buluşma etkinlikleri çok faydalı ve güzel oluyor. Zamanında bizde bir sitede de ki arkadaşlar ile istanbul da buluşmalar yapmıştık. Çok faydalı oluyor, beraber sohbet ediyorsun, sahafları geziyorduk.

3 Beğeni

İzmir’de kokoreç mi yenir. Onun yeri Ankara :slight_smile:

Hala var :slight_smile:

2 Beğeni

Ben çok özledim vallahi. Pandemiyle birlikte tadımız tuzumuz kaçtı. Sosyalleşemez olduk. Gerçekten İzmir fuarında bir etkinlik çağrısında bulunuyorum. Şöyle sohbet, muhabbet biraz sosyalleşelim. Uzun zamandır yapmıyoruz.

@alper Biliyorum. O yüzden üşendim senin yerine. :rofl:

5 Beğeni

İskender Yaprak Dönere sesleniyor: " Olmasaydın olmazdık." :slight_smile:

3 Beğeni

Sen Gonçarov’u savundun.

@Agape iki dakikada bütün muhabbeti üç yıl geri çektin nasıl bir kurbağa büyüsü bu :joy:

Niye herkes kokoreçi ilk defa duymuş gibi davranıyor onu çözemedim. :joy:

4 Beğeni

O @Ufuk buraya gelecek.

3 Beğeni

Bir deneyeyim, Agape taktiği işe yarar belki @Ufuk da

Ufuk, Ufuk, Ufuk. :slight_smile:

3 Beğeni

Olur gibi ya. Ne zaman fuyar?

@Ufuk yaşıyor musun sayın başkanım?

3 Beğeni

Hey :slight_smile: Neler oluyor, uzaylılar tarafından uyarıldım, hissettim :slight_smile:

Yaşıyoruz ya, sizler nasılsınız? @BiblofilYouTube

9 Beğeni

Bu taktik Ufuk da işe yarıyormuş. :slight_smile: Üç kez ismini yazınca duyup foruma geliyormuş.

6 Beğeni

İzmir kokoreçinden nefret ediyorum. Ve o söğüş… Şimdi beni linçleyebilirsiniz. :sweat_smile:

Fuar 18-27 Nisan galiba. Ona da mı ben bakacağım? Zahmete girin azıcık. :buyucu:

3 Beğeni

@Ufuk nerdesin bea. Kamp ateşi yaktık, sen yoksun.

4 Beğeni

Geçen çorbacıya gidelim dedik, (sabaha karşı gidilen bir çorbacı) bir arkadaş ben mercimek içerim deyince diğerlerinin suratı aklıma geldi :slight_smile:

@Erdo Alper her yerde konuşma dedi ondan yazmıyom :slight_smile:

5 Beğeni

Lan! :joy:

Sistem bu şekilde işliyormuş ya biz de öyle boş boş bakıyoruz sağa sola.

@Ufuk sağlığına duacıyız başganım. Mercimekçiye umarım cinsiyetçi espriler yapılmamıştır. Gözümde ve kulağımda bütün muhabbet canlandı.

Benim de tercihim mercimek olurdu biberli biberli severiz be :slight_smile:

3 Beğeni

Ooo çocuk hayattan soğudu dediğine :slight_smile: Öyle ortama bu dediğini duyunca annesi bile mercimek yapmıyormuş artık çocuğa :slight_smile:

Eee hadi gelin madem @Erdo biz Alper ile sıhhiye köprüsü altında seyyar kokoreçteyiz :slight_smile:

5 Beğeni

Ben alışamadım ne yazık ki. İstanbullu alışkanlıklarımın önüne geçemiyorum. İşkembecide de işkembe içiyorum ben. :rofl:

3 Beğeni