Merhaba! Sana ne gibi konularda yardımcı olabileceğimi görmek için @hanci yardımı görüntüle
yazabilirsin.
Sana özelden sohbet kısmında bir şey sorduğumda ‘‘anlamadım dediğini’’ yazıyorsun sürekli. 1 dakika sonra da ‘‘sesin çıkmıyor uzun süredir’’ yazıp ağlama emojisi koyuyorsun.
Bu arada gerçekten böyle. Bir sorun mu var yoksa artık kullanılamıyor mu?
Chatgpt özetlesin bizim zamanımız kıymetli Başka işlerde kullanalım zamanı.
Var zaten (20lik diş)
Sadece bana seslenin. Her zaman buradayım.
İnsanın hiç inanası gelmiyor.
Üç kere Agape yazın geliyorum.
Siz yine de havalar iyi olunca yazın, dere soğuktur. Bu havalarda kurbaga olmak çekilecek dert değil.
Arkadaşlar konu ile alakalı şunu belirtmek isterim:
Forum içerisinde kampanya vs paylaşılmasında sorun yoktur. Bu zamanda etik değerlerin biraz değişiklik gösterdiği aşikar. Bu tartışılabilir fakat daha önce de bu konuları defalarca tartıştık. Ekonomik durumu el vermeyen kişiler kültürlenmesin gibi bir anlam çıkıyor ve ekonomik durumu olmayanlar için kırıcı olabiliyor. Burada herkes onlarca, yüzlerce kitap alırken isteyip de ulaşamamanın psikololijisinin de düşünülmesi lazım. Elbette münazara tadında fikir alış verişi yapılabilir ama suçlayıcı olmamak önemli.
Diğer açıdan yüzlerce hesap açılmasının forum kuralları bakımından özendirilmemesi gerekiyor. İleride yasal bir zorunluluk doğurabilir. Bu tarz bilgileri özel olarak paylaşabilirsiniz. Nasıl ki pdf başlıklarına izin vermiyorsak buna da izin veremeyiz. İyi niyeti suistimal etmek konulu yasal yaptırımlar olabilir.
Pdf, e-kitap, mp3, kaçak site, sistem açığını kullanmak kişinin kendi bileceği iştir. Lütfen bu konulara bu mesajımla birlikte nokta koyalım.
Özel gruplar oluşturabilirsiniz. Forum geneline yaymadan oluşturduğunuz özel gruplarda bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.
Sevgiler, cadınız Agape.
Şimdi İzmir fuarından bahsedelim. Buluşma yapabiliriz.
Selena’yı çağırır gibi çağırırız
A-GA-PE. AGAPE AGAPE
Bunu düşüniciğim. Kızım ergen yazar imza sırasına girecek. Razıysan yapalım bi program.
Ahahahah, ay güldüm kusura bakma. Ya, bana hiç nasip olmadı kültürpark fuarına gitmek. Birer kahve içeriz diye umut ettim.
Mesaj gibi mesaj valla. Saygılar sunuyorum. Hoşgeldiniz. Arada dövüşüyoruz arada kucaklaşıyoruz forum bildiğin gibi.
Benim bi tık Ankara kaşıntım tuttu gibi olmuştu ama İzmir ne zaman ki?
Ankara’da @isos81 pek bişey yapmasa da @alper mutlaka ağırlardı beni.
Ey İzmir temsilcileri, kokoreççi nerede yiyoruz gelirsek şimdi fuara?
O zaman kahveye yazdım seni
Dayıcım kokoreç nedir ya. Sen gel tam tekmil söğüş var.
İzmir deyince kokereç nereden aklına geldi. Bayoz ile başla, Kumru ile devam et, Söğüş ve tatlı olarak da İzmir bombası ile final.
Biz de yaprak döner vardı eskiden, şimdi pek kalmadı o nedenle gelene Ankara simiti ikram ediyoruz.
Hadi hepiniz İzmir’e gelin.
@alper sana da gel diyeceğim ama söylerken seni düşündüm ve yerine ben üşendim.
Çok özledim. Üniversiteyi ilk okuduğum zamanlar foruma da yeni üye olduğum için fuar buluşmasına utançtan gelememiştim. Sonra da pandemi çıkınca son iki yılım online Antalya’da geçti. Çok özledim İzmir’i. Keşke daha fazla vakit geçirebilseydim.
Oblomovcu olduğumu söylemiş miydim?
Buluşma etkinlikleri çok faydalı ve güzel oluyor. Zamanında bizde bir sitede de ki arkadaşlar ile istanbul da buluşmalar yapmıştık. Çok faydalı oluyor, beraber sohbet ediyorsun, sahafları geziyorduk.