İzmir’de kokoreç mi yenir. Onun yeri Ankara
Hala var
İzmir’de kokoreç mi yenir. Onun yeri Ankara
Hala var
Ben çok özledim vallahi. Pandemiyle birlikte tadımız tuzumuz kaçtı. Sosyalleşemez olduk. Gerçekten İzmir fuarında bir etkinlik çağrısında bulunuyorum. Şöyle sohbet, muhabbet biraz sosyalleşelim. Uzun zamandır yapmıyoruz.
@alper Biliyorum. O yüzden üşendim senin yerine.
İskender Yaprak Dönere sesleniyor: " Olmasaydın olmazdık."
Sen Gonçarov’u savundun.
@Agape iki dakikada bütün muhabbeti üç yıl geri çektin nasıl bir kurbağa büyüsü bu
Niye herkes kokoreçi ilk defa duymuş gibi davranıyor onu çözemedim.
Hey Neler oluyor, uzaylılar tarafından uyarıldım, hissettim
Yaşıyoruz ya, sizler nasılsınız? @BiblofilYouTube
Bu taktik Ufuk da işe yarıyormuş. Üç kez ismini yazınca duyup foruma geliyormuş.
İzmir kokoreçinden nefret ediyorum. Ve o söğüş… Şimdi beni linçleyebilirsiniz.
Fuar 18-27 Nisan galiba. Ona da mı ben bakacağım? Zahmete girin azıcık.
Geçen çorbacıya gidelim dedik, (sabaha karşı gidilen bir çorbacı) bir arkadaş ben mercimek içerim deyince diğerlerinin suratı aklıma geldi
@Erdo Alper her yerde konuşma dedi ondan yazmıyom
Lan!
Sistem bu şekilde işliyormuş ya biz de öyle boş boş bakıyoruz sağa sola.
@Ufuk sağlığına duacıyız başganım. Mercimekçiye umarım cinsiyetçi espriler yapılmamıştır. Gözümde ve kulağımda bütün muhabbet canlandı.
Benim de tercihim mercimek olurdu biberli biberli severiz be
Ooo çocuk hayattan soğudu dediğine Öyle ortama bu dediğini duyunca annesi bile mercimek yapmıyormuş artık çocuğa
Eee hadi gelin madem @Erdo biz Alper ile sıhhiye köprüsü altında seyyar kokoreçteyiz
Ben alışamadım ne yazık ki. İstanbullu alışkanlıklarımın önüne geçemiyorum. İşkembecide de işkembe içiyorum ben.
2 gün önce tekrar içtim kararımı verdim, benim favori çorbam beyran çorbası Gece gece okuyanın canı çeksin, denemeyen yoktur umarım varsa da mutlaka denesin
@BiblofilYouTube var ya seni görmeden yazmıştım he
Valla bende senin arkadaş gibiyim. Mercimekten başkasını tanımam
Ben gelirsem gitmek istediğim tek yer amirimin meyhanesi.