Rıhtım Kamarası

İzmir’de kokoreç mi yenir. Onun yeri Ankara :slight_smile:

Hala var :slight_smile:

1 Beğeni

Ben çok özledim vallahi. Pandemiyle birlikte tadımız tuzumuz kaçtı. Sosyalleşemez olduk. Gerçekten İzmir fuarında bir etkinlik çağrısında bulunuyorum. Şöyle sohbet, muhabbet biraz sosyalleşelim. Uzun zamandır yapmıyoruz.

@alper Biliyorum. O yüzden üşendim senin yerine. :rofl:

4 Beğeni

İskender Yaprak Dönere sesleniyor: " Olmasaydın olmazdık." :slight_smile:

2 Beğeni

Sen Gonçarov’u savundun.

@Agape iki dakikada bütün muhabbeti üç yıl geri çektin nasıl bir kurbağa büyüsü bu :joy:

Niye herkes kokoreçi ilk defa duymuş gibi davranıyor onu çözemedim. :joy:

3 Beğeni

O @Ufuk buraya gelecek.

2 Beğeni

Bir deneyeyim, Agape taktiği işe yarar belki @Ufuk da

Ufuk, Ufuk, Ufuk. :slight_smile:

2 Beğeni

Olur gibi ya. Ne zaman fuyar?

@Ufuk yaşıyor musun sayın başkanım?

2 Beğeni

Hey :slight_smile: Neler oluyor, uzaylılar tarafından uyarıldım, hissettim :slight_smile:

Yaşıyoruz ya, sizler nasılsınız? @BiblofilYouTube

8 Beğeni

Bu taktik Ufuk da işe yarıyormuş. :slight_smile: Üç kez ismini yazınca duyup foruma geliyormuş.

6 Beğeni

İzmir kokoreçinden nefret ediyorum. Ve o söğüş… Şimdi beni linçleyebilirsiniz. :sweat_smile:

Fuar 18-27 Nisan galiba. Ona da mı ben bakacağım? Zahmete girin azıcık. :buyucu:

2 Beğeni

@Ufuk nerdesin bea. Kamp ateşi yaktık, sen yoksun.

3 Beğeni

Geçen çorbacıya gidelim dedik, (sabaha karşı gidilen bir çorbacı) bir arkadaş ben mercimek içerim deyince diğerlerinin suratı aklıma geldi :slight_smile:

@Erdo Alper her yerde konuşma dedi ondan yazmıyom :slight_smile:

4 Beğeni

Lan! :joy:

Sistem bu şekilde işliyormuş ya biz de öyle boş boş bakıyoruz sağa sola.

@Ufuk sağlığına duacıyız başganım. Mercimekçiye umarım cinsiyetçi espriler yapılmamıştır. Gözümde ve kulağımda bütün muhabbet canlandı.

Benim de tercihim mercimek olurdu biberli biberli severiz be :slight_smile:

2 Beğeni

Ooo çocuk hayattan soğudu dediğine :slight_smile: Öyle ortama bu dediğini duyunca annesi bile mercimek yapmıyormuş artık çocuğa :slight_smile:

Eee hadi gelin madem @Erdo biz Alper ile sıhhiye köprüsü altında seyyar kokoreçteyiz :slight_smile:

4 Beğeni

Ben alışamadım ne yazık ki. İstanbullu alışkanlıklarımın önüne geçemiyorum. İşkembecide de işkembe içiyorum ben. :rofl:

2 Beğeni

Günaha sokarsınız adamı.

Gıyaben katılıyorum.

1 Beğeni

2 gün önce tekrar içtim kararımı verdim, benim favori çorbam beyran çorbası :slight_smile: Gece gece okuyanın canı çeksin, denemeyen yoktur umarım varsa da mutlaka denesin :slight_smile:

@BiblofilYouTube var ya seni görmeden yazmıştım he :slight_smile:

1 Beğeni

Valla bende senin arkadaş gibiyim. Mercimekten başkasını tanımam :joy:

1 Beğeni

Ben gelirsem gitmek istediğim tek yer amirimin meyhanesi.

2 Beğeni

Antep Metanet’te sabahın köründe içeceksin ki…

Neyse bu da iş gördü. Gece gece başımıza iş aldık.

2 Beğeni