Rıhtım Kamarası

Bunların hepsi son okuma yapılmayışından kaynaklanıyor. :smile:

2 Beğeni

Arkadaşlar bu seriyi okuyan var mı? Tavsiye eder misiniz? Nasıl sizce?

2 Beğeni

Ben başladım ama ilerleyemeden bıraktım. Çok karakter vardı ve çok yavaş açılacak bir hikayeye benziyordu. Çok ilerlemediğim için geniş kapsamlı bir fikrim yok ama ağır bir kitap bence.

2 Beğeni

Tamiya reyis ölmüş. Forumda başka Tamiya modeli falan yapan var mıydı bilmiyorum ama üzüldüm, paylaşayım dedim.

3 Beğeni
1 Beğeni

:heart_eyes_cat:

20 Beğeni

4 Beğeni

Kedi tutulması olmuş.

3 Beğeni

Biraz önce pazarda çürük limonun kilosu 50 tl idi. Söyleyecek söz bulamıyorum. :roll_eyes:

4 Beğeni

9 Beğeni

merhaba, inanılmaz uzun zamandır internetten kitap almıyordum, bayağı yıllar oldu (kendimi tamamen pdf okumaya vermiştim) ama yarım kalan serilerimi tamamlamak istiyorum. şu an nispeten daha çok tercih edilen bir site var mı acaba? hasarsız gönderen, bir tık uygun fiyatlı falan.

1 Beğeni

Merhaba. Bana sorarsan internet biraz şans işi gibi. Amazon için tozlu, kirli, hasarlı kitabı gelen oldu ama ben 3-4 kez kitap sipariş ettim. Küçük bir hasar bile yoktu. İstanbulkitapçısından da 2-3 sipariş geçmişliğim var. Oradan da memnundum ama belki oradan da memnun olmayan da vardır, bilmiyorum. Hasarsız olsun, hiç riske girmiyeyim diyorsan en güzeli direkt kitapçıya gidip seçip almak.

1 Beğeni

Yav Melih herkes sen gibi zengin mi. Burada %50’yi %55 yapmak için adam bıçaklıyoruz, mermiye kafa atıyoruz. :sweat_smile:

8 Beğeni

Zenginlikle alakalı değil ya. Hasar takıntın vs varsa en temizi benim yaptığım, stres yapıyorum internet siparişinde ve keyif alamıyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Bırak şimdi. Sen sabahları işe geç kaldığında taze sıkılmış portakal suyundan bir yudum alıp kalanı bırakıp gidiyorsundur. Tabii ki kitabı kitap evlerinden %0’la alırsın. :slight_smile:

9 Beğeni

Tabi ve işe özel jet olmadan asla gitmem :joy:

7 Beğeni

teşekkürler, ben de kitapçı tercih ediyorum aslında ama şu an küçük bir şehirdeyim sahaf bile yok :smile: mecbur internet o yüzden.

2 Beğeni

Ben kitapsepetini kullanıyorum genelde. Hem indirim oranları fena değil hem de hasarsız ve temiz geliyor. Amazonda ben de hasar ile karşılaşmıyorum ama çok tozlu gönderiyor. Amazon biraz gönderilen bölgenin taşıyıcısıyla alakalı sanırım hasar konusunda.

2 Beğeni

Amazon eskiden tek depo kullanırken aşırı titiz ve temiz ürün paketleyip gönderiyordu. Hatta hatırlıyorum, kitaplar kutunun içinde hareket edip hasar almasın diye kartonumsu bir şey koyuyorlardı her kutuya. Şimdi ülke genelinde birden fazla deposu olduğu için hangisinde varsa oradan gönderiyorlar orası da özen göstermiyor. İade ve değişimi kolay olduğu için ordan da almaktan vazgeçemiyor insanlar.(Fiyat ve kupon avantajı da var tabi)

2 Beğeni

Merhaba @mephisto. Lütfen mesajlarınızı Türkçe imla kuralları dikkat ederek oluşturunuz.

1 Beğeni