Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun.
Başınız sağ olsun.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Bu yılın başında ben de anneannemi kaybettim. Vefat etmeden 2 gün önce doktora götürdük. Maşallah her şeyi çok iyi yaşına göre baya iyi teyzemiz dedi. Sonra bi telefon geldi ki kalbi durmuş. Hayat maalesef böyle bir şey.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Sizin de başınız sağolsun. İnsan bir şaşırıyor beklemiyor bir gün kendinin de başına geleceğini. Şekeri, kolesterolü olmayan diri bir kadındı hükümet gibiydi. Yaşı vardı biraz ama aylardır yoğun bakımdaydı. Ben o güçlü kadının uyanmasını bekledim ama uyanmadı. Benim için yeri doldurulmaz bir insan. Bir yandan da iyi olmam lazım ama o biraz zor. Gerçekten kolay değil.
Teşekkür ederim. @J.S @Vordue @alper @Tobizume @sultiderler @Lorien_archers. Sağ olun.
@aybukethewriter @Kitsune @magicalbronze @depresifpatates @Pyrewrath @hayalperest44 @Jaehaerys @yates232 @volkanvural @SherlockHolmes @BerkayBing @choso @justbookworld teşekkür ederim, varolun.
Başınız sağolsun sabırlar diliyorum
Başınız sağ olsun. Huzur içinde yatsın.![]()
Mekanı cennet olsun. Başınız sağ olsun. Sabırlar diliyorum.
Başınız sağ olsun sevgili @_Ged, sabırlar diliyorum.
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.
Başınız sağ olsun, sabır diliyorum.
Başınız sağ olsun, sabır diliyorum.
Başınız sağolsun. Mekani cennet olsun.
Acı zamanla gidecek ama yoksunluk hissi kalacak. Onu gidermek için ses ve görüntü kayıtlarını belleğinizde canlı tutmanız, anısını sizinle beraber yaşatacaktır.
Yeni gördüm. Başınız sağolsun.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.