Rıhtım Kamarası

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun.

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Bu yılın başında ben de anneannemi kaybettim. Vefat etmeden 2 gün önce doktora götürdük. Maşallah her şeyi çok iyi yaşına göre baya iyi teyzemiz dedi. Sonra bi telefon geldi ki kalbi durmuş. Hayat maalesef böyle bir şey.

3 Beğeni

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

1 Beğeni

Sizin de başınız sağolsun. İnsan bir şaşırıyor beklemiyor bir gün kendinin de başına geleceğini. Şekeri, kolesterolü olmayan diri bir kadındı hükümet gibiydi. Yaşı vardı biraz ama aylardır yoğun bakımdaydı. Ben o güçlü kadının uyanmasını bekledim ama uyanmadı. Benim için yeri doldurulmaz bir insan. Bir yandan da iyi olmam lazım ama o biraz zor. Gerçekten kolay değil.

Teşekkür ederim. @J.S @Vordue @alper @Tobizume @sultiderler @Lorien_archers. Sağ olun.

@aybukethewriter @Kitsune @magicalbronze @depresifpatates @Pyrewrath @hayalperest44 @Jaehaerys @yates232 @volkanvural @SherlockHolmes @BerkayBing @choso @justbookworld teşekkür ederim, varolun.

17 Beğeni

Başınız sağolsun sabırlar diliyorum

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Huzur içinde yatsın.:folded_hands:

1 Beğeni

Mekanı cennet olsun. Başınız sağ olsun. Sabırlar diliyorum.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun sevgili @_Ged, sabırlar diliyorum.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun, sabır diliyorum.

2 Beğeni

Başınız sağ olsun, sabır diliyorum.

1 Beğeni

Başınız sağolsun. Mekani cennet olsun.

Acı zamanla gidecek ama yoksunluk hissi kalacak. Onu gidermek için ses ve görüntü kayıtlarını belleğinizde canlı tutmanız, anısını sizinle beraber yaşatacaktır.

1 Beğeni

Yeni gördüm. Başınız sağolsun.

1 Beğeni

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.

1 Beğeni

Az önce rıhtımdan bir arkadaş bana soru sordu. Bende elime kitabı alınca aklıma geldi arkadaşlar. Elinde Narnia Günlükleri Tek Cilt Özel Baskı kitabında sayfalar gördüğüm hep siyaha boyalı ama benim bu renk. Bendeki gibi bu renkte olan var mı? Merak ettim.

1 Beğeni