@mit hocam merhaba. Hançer ve Sikke serisinin kalan 3 kitabının akıbeti ne oldu? Çeviriyi siz mi devam ettiriyorsunuz yoksa başka bir çevirmene mi geçti? Serinin yazarı aynı zamanda Expanse serisinin yazarlarından biriymiş. Seriyi almamak olmaz devamı gelecekse.
Yazarların isimlerini alfabetik sıraya göre diziyorum ben.
Herkese selamlar
umarım herkes iyidir. Pek kitap okuyamadım bu yıl. Aslında okudum ama çoğu makale, kitap bölümleri oldu. Okumaktan çok yazdım
. Çok şükür tezimi tamamladım ve yüksek lisansımı bitirdim. Şuan için ötesini düşünmüyorum
. Başka planlarım var
. Zaten birkaç aya istesem de kitap okuyamam. Umarım şu aralar biraz kitap okuyabilirim.
Rıhtım bu konuda bana iyi geliyordu. Bakalım umutluyum
.
Selam, hoşgeldin.
Tebrik ederim, ne güzel haberler bunlar.
Hayırlısı olsun, her şey için ![]()
Tebrikler, hayırlı uğurlu olsun ![]()
Hoş geldin. İkisi için de tebrikler.
Teşekkür ederim, hayırlı bir şekilde inşallah
@sultiderler @volkanvural @Tobizume. ![]()
Buralar biraz sakin görünüyor arada açıp okuyordum. Arayüzü falan da değişmiş biraz
.
Hoşgeldin. Umarım herşey gönlüne göre olur ![]()
Eski üyelerimizi yeniden buralarda görmek güzel ![]()
Gözün aydın, hayırlı olsun. ![]()
Hoşbulduk kaptan
. @J.S @Pyrewrath teşekkür ederim
çok sağolun.
Hoşbuldum @erce @BiblofilYouTube
sizleri görmek güzel.
Ooooo Ged gelmiş .
Hoş geldin tekrar foruma.
Geçen hafta iş dolayısı ile Almanya’ya gittim. Kitapçı vardı bir bakayım dedim ve kitapların baskılarını görünce çok şaşırdım. Çoğu ciltli ve kitabın yan tarafındaki sayfaları renklendirmişler. Fiyatlarına baktım ama aklımda kalmadı. Adamların baskılarını görünce bizim sadece okuyalım diye neler çekiyoruz o aklıma geldi.
Hoşgeldiniz @ged. ![]()
Satmadığı için geçici olarak rafa kaldırıldı. İlk kitap haricindeki ciltleri alıp okuyan kişi sayısı çok azdı maalesef.
Citrin dışındaki diğer karakterleri sevmiştim aslında. Marcus, Yardem ve Kit’in başından geçenler ilginçti.
Hoşgeldin @_Ged Umarım her şey dilediği gibi olur. Şimdiden hayırlı olsun. ![]()
Bu gönderiye eğer 25 beğeni gelirse yukarıdaki tatlış maskotumuzun hiç görmediğiniz bir yönünü paylaşacağım.
Teşekkür ederim. Tam diyorum bir şeyleri arkamda bırakıyorum. Ama gelince üst üste geliyor diyorlar ya sanırım benim için öyle bir yıl oluyor. Dün buraya yazarken ne güzel kaygısız tasasızdım. Ama diğer güne bir derdim oldu yine. Babaannemi kaybettik bugün. Şu zamanlarım da onun acısını yaşamak istemezdim ama yaşatıyor galiba hayat garip valla. İnşallah süreci güzelce idare ederim de her şey zamanında olur.
Bastım 25’i
. Bekliyoruz bakalım.
@_Ged Başınız sağ olsun.
Başınız sağ olsun @_Ged