Rıhtım Kamarası

Allah analı babalı büyütsün hocam. Bahtı açık olsun.

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün, yüzü hep gülsün inşallah.

2 Beğeni

Gözünüz aydın hocam, hayırlı uğurlu olsun.

2 Beğeni

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

2 Beğeni

Ne güzel bir haber. Hayırlı uğurlu olsun. Daima mutlu olun.

2 Beğeni

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.

2 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun, huzurlu ve musmutlu bir ömür diliyorum :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Karşıma çıktılar :sweat_smile:

9 Beğeni

Allah analı babalı sağlıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin :folded_hands:t2:

Bende 2 buçuk yaşında bir kız annesiyim ve yazdıklarınıza katılıyorum. Gerçekten tarifsiz bir duygu bu❤️

5 Beğeni

Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Çizim Dosyası

:nazar_amulet:

20 Beğeni

Uzun zamandır foruma yazmıyordum. Ufak bir durum güncellemesi yapayım dedim :sweat_smile:

En son DGS sınavına hazırlanıyordum. Sınavı kazandım ve yerleştirme sonuçlarım da açıklandı iyi bir üniversiteye gideceğim. Kısa zaman önce kayıt işlemlerinin bir kısmını tamamladım. Hazır ingilizcem de eksikken bölümü ingilizce yazdım. 10 gün kadar sonra yapılacak olan hazırlık sınavına gireceğim. Hayırlısıyla şu dil işini bir çözeyim de artık daha fazla ingilizce okumaya yönelirim :smile:

Her şey bir yana istediğim bölümü iyi bir üniversitede kazanmak güzel bir duygu. Forumun yaş ortalaması genel itibariyle yüksek ama üniversite okuyacak/okumak isteyen herkes de umarım istediği yerleri kazanır :grin:

20 Beğeni

Dünyanın en güzel şeylerinden biridir kız babası olmak. Allah güzel günlerini göstersin inşallah.

@DragonRebornRand Tebrik ederim. İnşallah herşey gönlüne göre olur.

Yaşınımızı doğru tahmin ediyorsun. Ben İTÜ’ye girdiğimde sene 2005’ti :grin:

4 Beğeni

Zebramo kapanıyormuş.

3 Beğeni

Bana da gelmiş biraz önce bildirim, tam okuyamadım çıktım ekrandan. Sonra da tekrar bulamadım :grinning_face_with_smiling_eyes: .

1-2 senedir falan kullanmıyordum ama güzel siteydi, zamandında epey kitap alıp satmıştım. Sonra kargo fiyatları çok uçunca kullanmayı bıraktım gibi oldu. Tahminimce onların genel cirosunu da kargo fiyatlarının artışı ve satışların azalması etkilemiştir.

2 Beğeni

Nisan’da App Store’dan kalkmıştı uygulamaları ben o zaman kapandı sanmıştım. Belliydi zaten. Dolap fazla güçlü Trendyol sayesinde maalesef.

2 Beğeni

Doksanlardaki idollerimiz kaybedince biz de kaybetmiş sayıldık. İşte bazıları:

Michael Jackson: itibarsızlaştırıldı, öldü.

George Michael: itibarsızlaştırıldı, öldü.

Whitney Houston: itibarsızlaştırıldı, öldü.

Maradona: itibarsızlaştırıldı, öldü.

Hulk Hogan: itibarını yitirdi, öldü.

Bill Cosby: İtibarını yitirdi, öldü.

Prince: Öldü, arada kaynadı.

Johnny Depp: İtibarsızlaştırıldı, kariyeri öldü.

Winona Ryder: itibarsızlaştırıldı, kariyeri öldü.

Guns N’ Roses: Zamanda dondu, botoksla mumyalandı.

Mickey Rourke: Botoksla mumyalandı.

Bruce Willis: Kimliğini unuttu, yaşarken öldü.

Superman: Uçaktan düştü kurtuldu, attan düştü felç kaldı, öldü.

Michael J. Fox: Parkinson’a erken yakalandı, kariyeri öldü.

Michael Schumacher: Kayak kazasında felç kaldı, bir daha gören olmadı.

Tiger Woods, Lance Armstrong: İtibarlarını yitirip unutuldular.

Jerry Seinfeld: İtibarsızlaştı, İsrail’i soykırımla suçlayanları Ku Klux Klan’a benzetti.

Unuttuğum varsa ekleyin, çocukluğun böylesi rezil edildiği bir kuşak görülmedi. Eric Draven ve The Joker kayıplarımıza hiç girmiyorum. Hakeza ülkemizde Seinfeld gibi siyasi yanlamayla hayal kırıklığı yaratanlara da.

Sizce geçen zamanda en kötü kaybeden kim oldu?

2 Beğeni

Mich*el J*ckson hakkında belgesel izledim ve o çocukların yaşadıklarını dinledikçe iğrendim kendisinden. Eski müzik dvdlerimde şarkıları gelince direkt geçiyorum.

Leaving Neverland belgeselini mutlaka izleyin.

Bu da B* ll C*sby hakkında bir belgeselin adı We Need to Talk About Cosby izlemenizi tavsiye ederim.

3 Beğeni

Şunu hatırlatıp “simülasyonda yaşıyoruz” diye dalga geçiyordum uzun süredir evde, küçük tesadüflerde. Bunu en çok yaratan da, birbirimize söylediğimiz şeylerin TV’de çocuk için açılmış çizgi filmlerde birebir tekrarlanmasıydı. Son dönemde kelimeler yerini öbeklere, söylenenler yerini söylenmekte olan ve hatta henüz o an düşünülen sözlere bıraktı. Eskiden o dönem dinlediğimiz müziklerin reklam jingle’larında kullanıldığını görürdük. İstatistik hocamız “istatistik bilim değildir” demişti, “ihtimal ne olabilir ki?” sorusunun önünü tıkamak için olsa gerekti herhalde. Başına böyle şeyler gelen başkaları da var mı, diye paylaşayım dedim. Anlamsızlık hiç bu kadar absürt olmamıştı.

2 Beğeni

Başıma böyle bir şey geldi. Buna benzer bir yazıyı yazıp paylaşmak istiyordum forumda yaklaşık 10 gündür sonra nasılsa simülasyon bir arkadaşa yazdırır deyip yazmadım. Daha önce de açmak isteyip üşendiğim ve başka arkadaşlar tarafından açılan konular oldu bu şekilde.

1 Beğeni