Sanırım artık dolaşamıyor…
Ağa bu eleman 40 mesajla nasıl tayfa olmuş? Biz 6 senedir foruma shitpost kasıyoruz daha takan eden yok. ![]()
Temren ve hile ile olabilir. ![]()
Aynı kişi değil bence ama içimden bir ses öyle şeyler söylüyor. ![]()
Neyse boşverin.
Azimli sıçan…. Anladın sen onu.
Ahaha yok onun farkındaydım da daha saçmalamış gibi geldi ![]()
Valla ben de emin olamadım. Siz deyince bir huylanmadım değil.
Bu da böyle bir anı oldu işte. Daha önce de dediğim gibi geliyorlar ve gidiyorlar. Benim şaşırdığım nokta ise bu kadar uzun süre dayanabilmiş olması oldu.
Offf bu ağır oldu ![]()
Arka arkaya yuklenmesek mi forum halkına ![]()
Nöbet sonrası gelen hediyelerimci abiyi bir gün arayacağımı hiç sanmazdım.
Çok uzun zamandır ‘amaan şimdi bana bulaşır bu hiç uğraşamam’ diye düşünüp bir şey yazmıyordum. Sevindim verilen kararlara. Şimdi liste yapıp beni başa yazar seneler sonra gelip saldırır ama onu da o zaman düşünürüz.
En başa beni yazar merak etmeyin.
Böyle bir şeye vesile olduğum için çok mutluyum bu arada, iyi ki yapmış yapacağını da cevabını almış oldu. Foruma huzur geldi, renkler daha canlı artık. ![]()
Bu arada başta eşim olmak üzere destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Forum yönetimine ve denetmenlere de gerekeni yaptıkları için teşekkür ediyorum. ![]()
Ben dinlemiştim. Telefona mı imza attırıcaz şimdi nasıl olacak? ![]()
Dinliyorsun, dinletiyorsun
Kün güzeldi ama. ![]()
Efendim işletme istatistiği veya istatistiği iyi bilen biri bana özelden yazabilir mi acaba?
Senin çektiğin resimler mi?
Keşke ben çekseydim
X den alıntı ![]()
Benim çektiklerimden bir kaç tane paylaşayım o halde. Henüz sonbaharda gitmek nasip olmadı, kış sonu/bahar başından benimkiler:
Kitabın baskısı olmadığı için sormak isitiyorum. Zülfü Livaneli nin Son Adanın Çocuklari kitabının pdf olan var mi acaba? Bizim kıza türkce dersinden okuması için ödev vermişler ama okulun seçici zümresi kitabı seçerken baskısı var mi acaba diye araştirma yapmak aklına gelmemiş…
Kitabın ismi Son Ada mı yoksa Son Adanın Çocukları mı?
İkisi ayrı kitap sanırım. Son Ada’yı buldum ama diğerini bulamadım.