Herkese merhaba;
Dune sayfası var mı? Ben burada bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Herkese merhaba;
Dune sayfası var mı? Ben burada bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.
DUNE Kitaplığı başlığı var hocam
@epiryanu rica ederim. ![]()
Teşekkür ederim hocam bunu arıyordum ![]()
https://www.reddit.com/r/printSF/comments/kutk38/finished_all_of_peter_f_hamiltons_books_what_now/
Nerde o günler. Biz de böyle dertlere düşsek keşke. @Pyrewrath
Çok uzun yahu, ne zamandır istiyorum halbuki. Bir ara gaz verelim birbirimize de dalalım. ![]()
Beyond Redemption’a ne zaman dalalım? Akıllı susamların maceraları bitiyor.
Önümüzdeki ay dalalım gitsin. Benim 2 kitap var bitti bitecek. Biri Tanrıların Gazabı. Tam büyük savaş öncesi ara verdim. 2. kitabın akabinde okuyunca savaşlar yordu biraz. Küçük Tanrılar biter bitmez tekrar dalacağım savaşa.
Bunu en azından forumda yaymak lazım. Sansür kabul edilemez.
Eskiden Instagramda takip ettiğim kişiler durmadan Ketebe ve Timaş övüyorlardı. Bunlardan bahsedince sen edebiyat düşmanısın diyorlar. Hatta 1 tanesini beni engellemişti yorum yazdığım için.
Tekin, İthaki, Ketebe, banka yayınevleri vb. masum değil, hiçbiri.
Ketebe hiç yok kitaplığımda. Birkaç kitabı ilgimi çekmişti ama fiyat yüksekti diye almadım. Böyle sansür mansür işlerini sevmiyorum. Sansürsüz basmıyorsanız ya da basamıyorsanız hiç basmayın.
Biliyorum ama benim sevdiğim türün klasiklerini İthaki çıkarıyor bu senede fuarda sorduğum her yayınevi yetkilisi önümüzdeki 5 senelik planlarımız arasında bilimkurgu yok diyorlar. Böyle yapmaya devam ederlerse İthaki ilk sırada kalmaya devam edecek.
Ketebe yayın evi ile ilgili bir tartışma dönmüştü diye hatırlıyorum burada. Sahibi politik kimse olduğu için bazı tivitlerde atmıştı. Bende bundan ötürü çok tercih etmiyorum. Hatırladığım 1 adet kitabı var kütüphanede. Yayın evlerinin saçmaladığı zamanlar oluyor. Dikkatli okur arkadaşlar bunu daha iyi fark ediyorlar.
Alıntılan tweetteki kişi çevirmenmiş hangi kitapları çevirdiğini kontrol edip kütüphanenizde olup olmadığını mutlaka kontrol edin arkadaşlar.
İthaki ve Alfaya çeviri yapmış, Alfa için 3 tane PKD çevirmiş, İthaki içinse Japon Klasiklerinden 4-5 kitap ve 2-3 tanede polisiye klasiği çevirmiş.
Edebiyatgate olayı başlamış yayınevlerinde çalışan editörlerin ihlalleri bir bir çıkıyor.
Kendisi merhume Münevver Karabulut’un tipi ile de dalga geçmiş bir insan ve birkaç aşırı muhafazakar tweet’i de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Normal şartlarda bir yazarın veya çevirmenin hayat görüşü, siyasi görüşü ya da yaptığı şeylere rağmen fikrini merak eder okurum ama etik sınırları aşan insana tahammülüm yok.
@magicalbronze sevgili Kaptan, Yükseliş kitabı çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?
Şuraya totemimizi bırakayım. Bana çıkarsa katılacağım etkinliğe. ![]()