Rıhtım Kamarası

Şakasına dediğini biliyorum da, şöyle bir düşününce gerçekten yapılan iş, süre ve karşılığında alınan para bana çok az gözüktü. Bu şartlarda işi çevirmen olan bir kişi nasıl geçinebilir.

:slightly_smiling_face:

iyice 60 İQ’luk sorular hazırlamaya başlamışlar.

1 Beğeni

Merhaba, 2026 yılının okuma challenge maddeleri açıklanmış, listede Saramago gördüm. Kendisinden okuyacağım daha çok kitap olduğu için sevindim bu maddeye. Roza Hakmen maddesi de çok mutlu etti beni. Kayıp Zamanın İzinde çevirisi mükemmeldi.
Belki katılmak isteyenler olur diye attım buraya, sayfalarında detaylı bilgilendirmeler mevcut. :smiling_face:

https://www.instagram.com/p/DRseZegDfOx/?igsh=dXhmYjJsZnh2cjR5

4 Beğeni

Saramago’dan okumadığın bir kitap kaldıysa eğer, seni de bekleriz @J.S :slight_smile:

1 Beğeni

Saramago kendi kitaplarını @J.S kadar okumamış olabilir.

6 Beğeni

@J.S - Jul Sezar- Jose Saramago üçgenini içeren bir kelime oyunu yapacaktım ama bir türlü çıkaramadım. :sweat_smile:

3 Beğeni

Hepsini okudum, kimini rıhtımda etkinlik falanda yapınca 2-3.kez okudum :sweat_smile: Saramago - Mağara tavsiye ederim :pinched_fingers:

@Okuryorum adam kendi kitabını niye okusun? Şahsen ben kitap yazsam okumam :joy:

@Lorien_archers J.S’nin Jul Sezar’ı da çağrıştırabileceğini sen yazınca fark ettim :laughing:

3 Beğeni

Hepsini bitirdiğini bilmiyordum, bravo :clap:t3:Önerini de değerlendireceğim, teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

Bence Jose Sosa o. :smile:

1 Beğeni

https://www.edebiyathaber.net/4-berkol-bilimkurgu-gunleri-4-aralikta-basliyor/

https://www.instagram.com/p/DRm64XoDGCL/?img_index=1

Kara Kule’ye itibarsız dediği yetmezmiş gibi bir de gidip maçta "Zaman Çarkı Malazan’dan daha iyi " diye pankart açmışsın @Erdo

11 Beğeni

Bir kere bu yapay zeka ile yapılmış ve çarpıtılmış bir görsel. Ayrıca biz öyle küçücük el bezi kadar açmadık. Kale arkası kareografi yapmıştık. Açlık Oyunları açık ara Malazan’dan daha iyidir diye.

2 Beğeni

Açlık Oyunları pankartını @BiblofilYouTube açmamış mıydı. :slight_smile:

2 Beğeni

Bazen cepte kalmadı hiç para, açlık oyunları yaptık deplasmanlarda.

2 Beğeni

:slight_smile:

Bak bu güzeldi.

Bu da @isos81 'in bestesi ve tribünlerde yaptıkları karegrofi, arkası dönük panklart tutan İsmet.

Yedi Şehir’in tozundan geldik, Karanlık yollarda yeminler ettik. Ne büyüler gördük, ne savaşlar, Diz çökmedik biz, eğilmez başlar. Karşımızda dursa bile tanrılar! Kaderi yeniden yazar bu Sarı Lacivert armalar.

7 Beğeni

Bir sıralama yapacak olursam, Açlık Oyunları > Zaman Çarkı > Malazan derdim.

Malazan kim, J.Law’la başrol mü paylaşıyor? :rofl:

> Not: Üstteki sıralama şaka olsa da Zaman Çarkı benim evrenimde Malazan’dan iyi. Çünkü Malazan sadece 1 okudum, ZÇ ile 6 kitap bir mesaimiz var hiç yoksa. :smiley:

2 Beğeni

İso ters tutmuş pankartı. O yüzden bu takımın işleri rast gitmiyor.

3 Beğeni

oooooo, deplasmanda karşı takımla dışarda çatışırken bile söylenmez.

1 Beğeni

@BiblofilYouTube o pankartla sahaya girmene izin mi verdiler. :slight_smile:

Bu da Burak’ın yaptığı tirbün bestesi.

Pana’nın sesi yankılanır statta, İsyanın ateşi yanar bu ocakta! Kükrer aslanlar, meydan okuruz, Şampiyonluk için biz buradayız!

4 Beğeni