Twitter’da çok destek geldi gönderime, insanlar bu şahsı paylaşıyorlar şu an. Ama instaya en son baktığımda (esraneokuyor profiline) hâlâ takip edenler vardı ve paylaşımlarımı da görmüşlerdi. Yani inanılmaz gerçekten. Tabii ki destek olanlar daha çok, storylerinde paylaşanlar bile var. Adı sanı daha çok duyulursa sayfayı kapatması gerekebilir çünkü. İncelemelerinin çoğu çalıntı bence, hemen engellemesinden belli. Demek ki başına çok gelmiş bu durum. Alışkın artık bu işlere.
Böyle rezil bir şey yapandan da özür filan beklenmez zaten. İnsan utanır cidden şu yaptığı şeye ama bunlar utanmıyor. Halbuki kendisi yazmaya çalışsa zamanla belki güzel incelemeler yazabilecek duruma gelir. Hazıra konmak işine geliyor insanların. Artık şaşıramıyorum hiçbir şeye. ![]()
Bu durum çok sinir bozucu. Benim başıma da gelmişti hatta buradan birisi, seneler önceki bir alışverişimi sanki kendi yapmış gibi bile paylaşmıştı.
İnsanlar yarattıkları sahte profillerde kendilerini kandırmaya devam edecekler. Siz de üretmeye, özgün yorumlar yapmaya devam edeceksiniz. Canınızı sıkmayın ![]()
Cesur Yeni Dünya ve 1984’ün karşılaştırması
https://eksisozluk.com/brave-new-world-vs-1984--4181435?day=2025-11-23
Yapı Kredi Yayınlar’nın “YKY Güncel” kanalında ara sıra kitap çekilişleri düzenleniyor, ikinci kez katılmıştım ve kazandım. Güzel etkinlikleri de paylaşıyorlar aynı zamanda. ![]()
Arkadaşlar elinde Şeytanlar kitabı olan ilk sayfaya bakabilir mi? Ben de böyle başlıyor. Muhtemelen basım hatası
Teşekkürler. İkinci bir şok daha yaşattılar çok şükür
Diğerlerini kontrol edeyim şimdi ![]()
Sizin başınıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde bu ay. Geçmiş olsun hocam.
Sormayın lânet bir şanssızlık geziyor üzerimde adeta
teşekkür ederim ![]()
Cumhuriyet sonrasında Türkiye’deki temizlik kültürü ve kişisel bakım ürünlerinin (diş macunu, deodorant, tuvalet kağıdı vb.) tarihsel gelişimini merak ediyorum. Bu konuya dair önerebileceğiniz kaynak kitap, makale veya tez var mıdır?
Yayınevine borçlu çıkmak.
Yorumda bulunmamış ama yüksek ihtimalle Alfa Yayınları olduğu söyleniyor.
Doğru tahmin. ![]()
Şaka gibi gerçekten.
2 bin sayfa çeviri ücreti 238 bin miymiş? Hemen çeviriye başlayalım. ![]()
Bana az geldi miktar. 2000 sayfa kaç günde çevrilir?
Ben şakasına demiştim. Kadın yazmış 2 yıl diye.