Rıhtım Kamarası

Hayırlisi olsun. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Bu arada doğum sarılığına aman dikkat :blush:

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler versin.

2 Beğeni

@Tobizume @Lorien_archers @SherlockHolmes @yates232 teşekkürler sağ olun :white_flower::folded_hands:t2: Maalesef o sarılık olayını yaşadık onun için de bir gün yoğun bakımda tedavi gördü. Hâlâ üzerinde biraz var inşallah tamamıyla atacak vücudundan. Mahvetti bu sarılık meselesi bizi.

5 Beğeni

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.

2 Beğeni

Haha Ged… Tebrikler sende kulübe katıldın demek.
Ne günlerden ne günlere…
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.

2 Beğeni

Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun.

2 Beğeni

Erken doğan bebeklerde daha sık görünüyor sarılık. Tedavisini de olmuş bir daha o kadar yükselmez bir iki haftaya geçer :folded_hands:t2:

Bu arada sarılık konusunda çok çekmiş biriyim. Kızımın sarılığı 3 aya yakın sürdü :sweat_smile: İlk bir kaç hafta o uyanmama olayları falan bana kafayı yedirtiyordu sonra onlar düzeldi ama rengi bir türlü düzelmedi. Sarılık seviyesi çok yüksek değildi ama 1 ay olup hala geçmeyince her şeyine bakıldı bir şey çıkmadı çok şükür :folded_hands:t2: Anne sütü kaynaklı böyle nadiren de olsa uzayabiliyormuş ama sütten de kaynaklansa tek tedavisi yine sık sık emzirmekti. Geçene kadar üç aya yakın gece gündüz 2 saatte bir emziriyordum. Tam kafayı yemek üzereyken doktorumuzun dediği vakitlerde geçti​:sweat_smile:

İlk aylar gerçekten farklı farklı zorlukları var ama sağlıklı olduğumuz sürece hepsi geçiyor🙏🏻

11 Beğeni

Gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün inşallah.

2 Beğeni

@choso @erce @Raven @AlperYlcnky1903 @Aviendha teşekkürler sağ olun :white_flower:. Size de çok geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. İnşallah daha fazla uzamadan geçer.:folded_hands:t2:sağ olun.

4 Beğeni

Bu yıl Spotifyim böyle gerçekten.

6 Beğeni

Gözünüz aydın, huzur ve sağlıkla büyüsün.

2 Beğeni

Konu çocuklardan açıldı bende bir anımı anlayayım. Benim oğlan doğduğunda kolik çıkıt sürekli ağlıyor. Bende sürekli internetten ne geçirir diye araştırıyorum. Anne karnındaki ses, ütü ile ısıtılmış havlular, kiraz çekirdeği, damla falan derken kardeşim bunlarla uğraşırken kendi kendine geçecek dedi. Birkaç ay sonra geçmişti. İnsan doğal olarak çok tedirgin oluyor ama zamanla atlatıyorsun. Atlatılmayacak bir şey olmasın yeter.

3 Beğeni

Kolik bebek de çok zor ya onu yaşamadık biz ama kuzenimden biliyorum fenaydı. Neyse ki ilk 3 ay falan sürüyor bunlar sonra evet geçiyor.

Tabi başka zorlu dönemler de var ama anne baba olarak artık alışmış olduğumuzdan yenidoğan dönemi kadar zor gelmiyor.

3 Beğeni

Hem geçmiş olsun, hem de sağlıklı, mutlu, analı babalı büyüsün güzel kızınız.

2 Beğeni

Tebrik ederim arkadaşım. Sağlık ve huzurla büyüsün.

2 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün🌸

2 Beğeni

Bizim kızın gaz sancıları 20 gün sürdü. Sadece ağlıyordu. O 20 günde intihar etmeyi düşündüm kaç kere. Gerçekten kolik bir anne babanın başına gelebilecek en kötü şeylerden. Kiminin uzun kiminin kısa sürüyor ki bizimki çok kısa sürdü. Kimi bebekte de hiç olmuyor, şans işi biraz.

4 Beğeni

Forum ne hale geldi be :smiley:

Yakında çekiliş şartlarında :
”en az 100 gönderi”
”en az 2 başlık açmış olmak”

”1 çocuk sahibi olmak”

Böyle böyle 65 yaş karta kadar gideriz :slight_smile:

6 Beğeni

Yazarken aynı şeyleri düşündüm😂 forum yaş ortalaması yüksek

1 Beğeni

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Sizinkine çok benzer bir gebelik sürecinden sonra 36 haftalıkken oğlumuzu kucağımıza almıştık biz de, şimdi 4 yaşında :slightly_smiling_face: Erken doğan çocukların ilk dönemleri daha bir zor olabiliyor, ama hepsi geride kalıyor zamanla. Sağlık ve mutlulukla büyütürsünüz inşallah.

5 Beğeni