Rıhtım Kamarası

Ben okudum. İlk kitabını çok sevmiş biri olarak bunu çok beğendiğimi söyleyemem. Çok yavaş ilerliyor. Kurguda okur olarak beni ikna etmeyen şeyler de oldu. Kötü diyemem, özenle yazılmış ama Evelyn Hardcastle’ın Yedi Ölümü ile kıyas kabul etmez.

2 Beğeni

Dostum ben bir heves almıştım. Sanırım 2 kitap okudum ve çoook uzun bir süredir elimi sürmüyorum. Bir türlü alışamadım. Cihaz mükemmel ve hayatı kolaylaştıran bir alet olsa da sanırım sorun bende, ben bir türlü alışamadım.

2 Beğeni

Merhabalar, foruma uzun bir ara vermiştim; an itibariyle geri döndüm. Sizleri çok özledim. Aslında uzaktan takip ediyordum ama içeride olmayınca dışarısı soğuk oluyordu :slight_smile: Yeniden aranızda olmaktan mutluyum ve 42 demek istiyorum.

13 Beğeni

Yok abi estağfirullah, umarım seversiniz :slight_smile:

2 Beğeni

Çok şükür kızımızı kucağımıza aldık. Biraz erken doğdu tâbi hâlâ bizi yoran süreçlerden geçiyoruz ama Rıhtım ailesiyle paylaşalım istedim. Normalde gebelik şekerim vardı tesadüf eseri de 35. haftamda gebelik zehirlenmesi geçirdiğim anlaşıldı. Karaciğer değerlerim baya yükselmişti tansiyonum da bir anda yükselince apar topar sezeryanla dünyaya geldi bebişimiz. Yoğun bakım süreci falan filan derken uykusuz gecelere merhaba dediğimiz bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bundan sonrası daha kolay olur ama sanmıyorum :joy: Ne zormuş ana baba olmak.

48 Beğeni

Tebrik ederim. Sağlıklı ve mutlu günlerde büyütmeniz dileğiyle :partying_face::tada::clap:

2 Beğeni

Sağlıkla ve mutlulukla büyüsün inşallah, tebrikler. :blush:

2 Beğeni

Hayırlı olsun. Sağlıklı ve mutlu olsun inşallah.

2 Beğeni

@Pyrewrath @Artorias çok teşekkürler sağ olun. :bouquet::folded_hands:t2:

2 Beğeni

Tebrik ederim. Sağlıklı ve tüm aile birlikte olmanız dileğiyle. Çocuk olunca benim hayatım değişmişti. İlk zamanlar zor geçebilir ama sonrası telafi ediyor.

2 Beğeni

Tebrik ederim. Sağlıkla büyür umarım.

2 Beğeni

Tebrikler. Sağlıklı günleriniz olsun hep.

2 Beğeni

Tebrik ederim. İlk zamanlar zor zamanlar, umarım sağlıkla, mutlulukla ve kolaylıkla büyütürsünüz bebeğinizi.

3 Beğeni

Tebrik ederim, hayırlı olsun :smiling_face::cherry_blossom: ayrıca çok geçmiş olsun, beslenmenize ve sağlığınıza dikkat edin, bebeğinizle birlikte sağlıklı ve mutlu yıllarınız olsun inşallah :folded_hands:t2:

4 Beğeni

Tebrik ederim. Umarım hep birlikte mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirirsiniz. :sparkles:

2 Beğeni

Geçmiş olsun ve tebrik ederim. Analı, babalı büyüsün, bahtı yolu açık olsun.

2 Beğeni

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Sağlıkla mutlulukla büyütün.:smiling_face:

2 Beğeni

@Epichan @SJack @sultiderler @Blackheart @justbookworld @BerkayBing @J.S @Aviendha İnşallah daha iyi olacağız. Güzel dilekleriniz için teşekkürler sağ olun. :bouquet:

7 Beğeni

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

2 Beğeni

Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bahtı açık olsun. Amin.

2 Beğeni