Kyoto’da bir mağaza.
Çekiliş yarın tamamlanacak, hala katılmamış olanlar için hatırlatma geçmek istedim.
Bu tarz bitki örtüleri beni hep huylandırır. Böcek bit olmuyor mu, yaşam alanını etkilemiyor mu acaba hep merak etmişimdir.
Ben o çizgi romanları da okudum. Belki yenileri çıktıysa onları okumamışımdır. Ama yine de çizgi film gibi olmaz filmdeki hava.
@Apatheia Japonya’nın şehir doğa uyumu çok ayrı bir konu. Ben Tokyo’daki parka gittiğimde çok şarşırdım. Orman desem abartırmıyım bilmiyorum ama çok büyüktü.
Selamlar,
Bir süredir yazdığım fantastik öyküleri paylaştığım küçük bir Instagram sayfam var. Ama ne kadar uğraşsam da bir türlü o ilk kemik kitleye ulaşamadım. Profilde takipçi sayısı az olunca insanlar “kimse okumuyor herhalde” deyip içeriğe bakmadan geçiyor sanırım. Vitrin boş olunca dükkana kimse girmiyor gibi bir durum var.
Geçen gün bir yazar arkadaşımla konuşurken bu konuyu açtım. O da bana başlarda sayfayı biraz “canlı” göstermek için https://fameviso.com gibi yerlerden ufak bir destek alarak profili hareketlendirdiğini söyledi. En azından gelen okur sayfada bir kitle olduğunu görünce daha rahat kalıyormuş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aranızda kendi blogu veya sanat sayfası için burayı ya da benzeri bir sistemi deneyen oldu mu? Yani etik olarak bir sıkıntı olur mu ya da sayfaya bir zararı dokunur mu? Yoksa tamamen kendi haline mi bırakmalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
Singapur da başka bir seviyede o konuda.
Sinekliksiz oturulmaz böyle bir yerde
her boşluktan örümcek falan da giriyordur eve muhtemelen.
Muhtemelen ona göre bir ilaçlama vs yapılıyordur.
Bence sentetik bu sarmaşıklar ya da mantıklı olanı o, her mevsim yeşil kalmaz. Yeşil olmayınca da çirkin olur.
İngiliz sarmaşığının bir kaç cinsi yıl boyunca yeşil kalıyor hocam. Özellikle örümcekler için çok güzel yaşam alanı olur ama, evin duvarına isteyeceğimden şüpheliyim.
Singapur’un hava limanı bile efsane. 2 yıl önce gidecektim bir makine almak için ama nasip olmadı. Bizde ailecek ilerde gezmeye gideriz diye listeye ekledik.
Zaten bu basımla çıksa ekrana ekmek banardık ![]()
Ben Ahmet’i aynen “Neler Oluyor?” diye darlardım ![]()
Bu sorunu nasıl çözerim sizce?
Öyle kalsın.
20 20 20
Stephen King’in Maine haritası.
Burdan pek anlaşılmıyor ama önünde bakınca çok belli oluyor ![]()
Daha Kaklık Mağarası’na bile gidemedim. ![]()