Rıhtım Kamarası

@Erdo kendisi bu işte kompedandir. İthalat, ihracat hatta distribütörluk yapar.

Bu arada 7 yaş altı velisiyle maça girebiliyor.

3 Beğeni

Yalçın hocam aşkolsun. Biz burdayız :smiley:

Sizin pasoliginiz varsa yeterli, çocuk için gerekmiyor. Bu arada ufaklık kaç yaşındaydı ve hangi taraftaki tribüne gireceksiniz?

2 Beğeni

Doğru söyluyorsun valla kusurabakma.

Ben hiç pasolig çikartmadım. Ufaklik 11 yaşında. Birde duyduguma göre hangi takımdan çıkartırsan onda sabitleniyormuş galiba pasolig :thinking:

Reyizin biri geçen sene 614 kitap okumuş :melting_face: Bu kitap kurtluğu değil abi ya, başka bişi bu :joy: .

5 Beğeni

614 smack down hareketi değil miydi? Sayıyı ordan aklında kalıp sallamıştır.

Edit: 619’muş. Demek ki onun da aklında benimki gibi yanlış kalmış sayı :sweat_smile::slightly_smiling_face:.

2 Beğeni

Meksika’da bir fizik öğretmeninin tahtasına çizdiği One Piece çizimlerinden bazıları;
:skull_and_crossbones::tada:

24 Beğeni

Şimdi pasolig bir kere şart Yalçın hocam. Stadın güney kale arkasında İnönü caddesi tarafında pasolig gişeleri var. Oradan başvuru yapıp kolaylıkla çıkartabilirsin. Normalde internetten de başvuru oluyor ama nedense stadın ordan başvuru yapmak daha kolay. İnternette saçma bir sürü prosedür uygulattırıyor.

Başvuru esnasında hangi takım logolu istediğiniz tabiki sorulacaktır. Bir takımın pasoligini çıkarttığın için sadece o takımın maçına gidebilirsin diye bir kısıtlama yok. Bu kısıtlamalar her maç için ev sahibi kulüp tarafından belirleniyor. Mesela A takım yönetimi diyor ki benim bu hafta oynanacak maçıma tüm logolu pasolig sahibi bilet alıp gelebilir. Diğer yandan B takım diyor ki bu hafta oynanacak maçıma öncelikle bizim takımın kartına sahip kendi taraftarımız bilet alabilir, diğer takımların kartına sahip kişiler maça 24 saat kala bilet alabilir. vs vs vs.

Dediğim gibi bu kriterler kulüpten kulübe değişir. Bir takımın kartını çıkartınca o takımın maçları ile sınırlandırılmıyorsunuz yani.

Çocuklar için pasolig yaş sınırı 7. Bu yaşın altındaki çocuklar velisi ile birlikte turnikeden bir kerede birlikte geçiyor. Genelde kapıdaki görevliler sağolsun çok fazla yaş sorgulamadan makul bedendeki çocukların velileri ile birlikte geçişlerine ses çıkartmıyorlar. :slight_smile: Fakat sizin de ufaklığa paso çıkartma yaşınız gelmiş. :slight_smile:

Benim tavsiyem siz şimdiden pasolige başvurunuzu yapın. Çünkü sezon bittiğinde pasolig başvuru ücretleri yaz içerisinde güncelleniyor. Sonrasında ise isterseniz önümüzdeki sene için dilediğiniz bir bölümden kombine alırsınız, isterseniz sadece gününe göre izlemek istediğiniz maçlar için bilet takip edersiniz.

3 Beğeni

Garanti olmasi icin Göztepe logolu çıkarmak daha mantıklı yoksa yonetimin insafına kalinacak. Açıkçası mantiksiz bir uygulama. Çünkü bir GS li olarak birdaha Göztepe maçına gider miyim bilemedim :slightly_smiling_face:

Şöyle bişey de var. Galatasaray maçlarına ne kadar gidebiliyorsun? Başka takımın kartını çıkartmana değer mi değmez mi? Bunları göz önüne alıp değerlendirmek lazım. Semt takımı, şehir takımı candır. Boşver sen Galatasaray’ı, gel bize :slight_smile:

1 Beğeni

Haftaya deplasmana bekleriz. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben bu sezon deplasmanımı tamamladım. Arkadaşlar geliyor. :slight_smile:

Fırsatım olsa asıl daha sonraki hafta Trabzon deplasmanına gitmeyi çok isterdim.

2 Beğeni

Onu iyi dedin bak. :slight_smile:

3 Beğeni

Adan öğrencilerin dikkatini çekmek için şaheser çizmiş her seferinde. Birde onları fizik kurallarını anlatmış. Tebrik etmek lazım.

1 Beğeni

Günün sızıntı haberi geldi. 6 ay beklemeye gerek kalmadı. Film malum yerlerde artık. Ufak bir araştırmayla HD kalitede izlenebilir.

1 Beğeni

Çizgidizinin havasını vermeyeceği için hiç girişmeyeceğim. Son zamanlarda bir furya aldı başını gitti. Animeler falan canlı dizi/film oluyor. Benim hiç hoşuma gitmiyor. Nasıl insanların hoşuna gittiğini de anlamıyorum.

4 Beğeni

One Piece Live Action olmasaydı asla genel kitleye ulaşamayacaktı eser. Genel kitle sinemaya veya platformlara içerik geldiğinde en çok izlenen şeye tıklayıp izliyor. Bizler niş kalıyoruz anime, dizi, filmleri her şekilde takip ediyoruz. Ya en yakın arkadaşım ailesi ile oturup OPLA izledi babası baya beğenmiş diziyi.

3 Beğeni

Biraz popüler kültür ile alakalı, 2018-19 sonrası anime ve manga kültürü batıda patlama yaşadı tamamen seri üretime bağladı. Bir noktadan sonra serilerin çoğu kalitesiz olmaya başladı. Mesela Demon Slayer veya Hero Academia gibi yapımlar vasat yapımlarken Bleach - Dragon Ball gibi hürmet gördüler. Bu live action kısmı bence bu olayın uzantısı. Kalite azaldı seri üretim çoğaldı kitle devasa ne versen yiyor. Etinden sütünden faydalanmak istiyorlar.

O kadar doğru ki, dizi inanılmaz kötü ama bunun hiçbir önemi yok, ana ekranda görüyor aa neymiş diyor hemen tüketiyor bu kadar. Milyonlara kısa yoldan ulaşıyorlar.

1 Beğeni

Bu live action uyarlaması değil, çizgifilmin devamı. Zaten Last Airbender finalinden sonra Aang ve arkadaşlarının bazı olaylarını anlatan çizgi romanlar çıkıyordu. Bu film de sanırım onlardan uyarlama. Karakterler bir tık daha büyük falan.

1 Beğeni

OPLA’daki her şeyi ama her şeyi Oda tarafından onaylanıyor. Dizi direkt manganın uyarlaması hatta dizideki tüm değişikleri bizzat kendisi yapmış. Yıllar önce ilk arclarda olması gereken olayları Live Actionda yaptı kendisi. Neredeyse 30 senedir devam eden bir seri yıllar geçtikçe düşünceleri fikirleri değişmiş bir mangakadır. Ben diziyi baya beğendim güzel gidiyor 3.sezonu iple çekiyorum.

2 Beğeni

Dün Project Hail Mary filmini izledim. Konusunu falan önceden hiç bilmiyordum, izlerken başlarda dedim ki “ŞERREFSİZİM BENİM AKLIMA GELDİYDİ, GERÇEK”. Andy Weir fikrimi çalmış bence. :roll_eyes:

2 Beğeni